Partyflock

GVD kl*te hackers...twee keer op een dag mijn mail gekraakt!!!

 
Dat is weer goed kl*ote twee keer op een dag mijn hotmail gekraakt...Eerst mijn bestaande hotmail en msn en daarna had ik een nieuwe aangemeld en die ook weer binnen een uur...Ik baal hier goed van want ik kan niks meer openen of terug zoeken...en bovendien is mijn computer hierdoor ook naar de klote!!! Maar het kloterige is dat daze hacker iedereen uit mijn lijst een bestandsoverdracht kan doen en als diegene het opent dezelfde problemen krijgt als ik nu heb...dus let op en open nooit zomaar .exe bestands overdrachten want het kan goed mis gaan.

Ik ga nu maar weer eens kijken wat ik nog kan doen!!! En qontact was trouwens lekker!!!

Laterzzzz
eeeuumm das ff balen!
zonde van je pc
denk dat het een trojan is.

zal dus maar even een virus programma downloaden of kopen :)
moeie moeilijker password bedenken :P
Dit hoeft dus niet perse een hacker te zijn, een echte hacker gaat heus jouw hotmailaccount niet kraken hoor :-D Dat is te makkelijk en er is weinig uitdaging aan
Neem een firewall, dan ben je al een heel eind, dat zal die kiddy's leren :-P
Of punnikken?

Lijkt me ook erg onlogisch dat ze je hotmail willen hacken, was er laatst niet ook zo'n virus-achtig ding dat zich zelf rondstuurde via MSN, met het verzoek een link te bezoeken ofzo, als je dat dan deed stuurde je MSN naar als je contacts eenzelfde bericht om ook naar zo'n site te gaan..... was op zich niet kwaadaardig volgens mij, maar perhaps evolueert zo'n ding nu in dit ofzo..... Blame it on Darwin! :p
Hotmail en yahoo werken op dezelfde manier, en zijn heel makkelijk te "hacken". Maar ja ik zie de lol er niet echt van in. maar heel eenvoudig uitgelegd: als je in een mailtje naar "serviceprovider" op een bepaalde regel, een aantal strings plaatst, kun je zo wachtwoorden achterhalen,,, maar ja beetje nutteloos.
Maar jeroen, bij jou is het natuurlijk iets anders gegaan. Beetje jammer, maar je hebt zelf dat bestand via msn geaccepteerd en nog geopend ook, wat dit bestandje doet is een aantal poorten openstellen voor de geschreven applicatie(van de hacker). Dit geeft de mogelijkheid om over die poort informatie te versturen. Dus toen jij je nieuwe msnprofiel had aangemaakt was het weer binnen 5 min gekraakt. Wat je had kunnen doen, is een firewall installeren zoek eens naar ZONE ALARM PRO 3.O bijvoorbeeld, ja ik noem er maar 1, maar die kun je zo downloaden. Wat deze firewall doet is eigenlijk al je poorten dichtspijkeren, je kunt zelf aangeven welke je open wilt zetten, bijv internet (poort 80/81) en zo heb je er veel meer. Moet je een beetje uitzoeken. Ik kom wel weer keertje er naar kijken maar eerst nieuwe installatie erop denk ik want deze was niet meer te redden zag ik ouwe!

succes

PIM
hehehehehe een leuke firewall, een boos mailtje richting Hotmail dat ze weer eens bezigf zijn :P

blij ander paswoord zoeken
en kwaad op de nieuwsgroepen posten dat die eikels heus geen prono op mijn bak kunnen vinden :P

lol bij een meid nog wel tuh wat denken ze wel nie :P hahahahahaha (btw mij hebben vriendjuhhhhhhh dus dan heb ik geen sexsites meer nodig hahahaha lol :D)
Hey Pim, ouwe snuit, weer lekker opgelost hoor, toppertje, dat moest ik ook maar eens gaan downloaden... Ik spreek je (vanavond?) wel weer, mzzl
IS GOED OUWE

BEDANKT VOOR UW BIJDRAGE
Wordt ff wakker ?
Ga eerst eens na wat ht antwoord op je secret question is.
Als iemand uit je omgeving zin heeft om je email te verneuken en ze weten het antwoord op je secret question dan is het zo gepiept.
En anders.... firewall :D
Luister naar *HardstyleAddict* Hij heeft helemaal gelijk!!!
ik zeg firewall en virus scanner. :)
en ja hardstyleaddict hebt gelijk
het gebeurt ook als je gewoon wat inragt op je secret question. dus dat is het niet alleen, maar je hebt gelijk dit is ook een manier die wel regelmatig succes heeft , maar bij jeroennn was dat niet het geval.