Partyflock

:SKennis maken op een meeting.... :S

 
Goeie Nacht, Ochtend, Middag, Avond Pf'rs

Dit is eigenlijk een soort exuus, want als ik ergens op een feest ben en kom iemand tegen van Pf dan herken ik ze meestal wel. Dus stel ik me eigen voor, maar dan zeggen ze ja ik kon je al weet je dat niet meer dan vorige keer daar en daar.....
??????????????????????????????????????
Dat is dus een probleem bij mij dat onthouw ik niet echt, sommige wel natuurlijk die je wel lang spreekt, maar ik heb het ook een keer gehad dat ik iemand gesproken had op Qlimax maar dat wist ik echt niet meer.

Dus sta niet raar te kijken als ik jouw tegen kom en niet meer weet wie je ben of dat ik je al eerder heb gemeet/gesproken..
wat is dit voor een site waar ik nu op rondsurf, komt me vag bekend voor, maar toch, niet actief in mn geheugen


:P:P
vaak herken ik mensen van hun profielplaatjes, of omdat ik de partyfoto's van feesten bekijken hun namen eronder staan!
zo heel bekend verschijnsel...

ik vergeet ook vaak te luisteren naar de naam als ik mezelf voorstel...echt vaag...
Nou Michael, ik voel me nu helemaal vereerd: mij kende je nog wel!!! Zegt dat nu iets over mij? (dat ik zo aardig ben, en lief, en mooi, en leuk ook nog, hehehehehe). Of is dat alleen omdat ik Qlimax riep dat je mijn held was????

Anyway, mij vergeet je niet meer, gnagnagna!!!
Ik was gister in Cubic en toen kwam er ook 2 meisjes naar me toe van s2d en pf.
Ze herkende mij van de foto en we hadden elkaar nog niet eerder ontmoet. Dat is best grappig dan.
Af en toe vergeet ik wel is een naam, maar omdat ik al zolang op s2d en pf zit en de meeste wel ken hoef je steeds maar een aantal nieuwe namen te onthouden. Voorheen waren die meetings nog niet zo groot.
2 sai-mode> ik was die gene die op zijn buik had geschilderd

en tegen de rest van jullie ik heb er ook last van hoor gisteren op multigroove werd ik door mensen herkent die ik op shockers had ontmoet(non-partyflockers) en wat denk je ik herkende ze gewoon niet meer.
heeeeeeel bekent verhaal ;) maar eerlijk is eerlijk de mensen die indruk op je maken... weet ik wel alteid meteen nog
Komt me ook wel zeer bekend voor dit verhaal....:S
Maar ja, iedereen heeft er last van zo te lezen :D
Ben je tenminste niet de enige, hihi
ik herken de meeste wel maar waarvan en hoe ze heten zou ik echt niet meer weten
wehehheeh ken dit probleem ook inderdaat pff het gaat er in en der bijna gelijk weer uit meestal als ik met iemand aan het praten ben dan vraag ik wel een paar keer van "hoe heet je ook alweer?
" en dan owjah en even later nog zo goed weer vergeten
lol volgens mij heb iedereen hier dit probleem wel :P
Ik heb je gezien er herkent :D., Verder niemand ..
Ik heb er ook last van. Heb alleen nog niemand van hier gezien :)
De mensen ik wil kennen, blijven mij ook bij. Maar de mensen waarvan ik denk...die vergeet ik snel weer ja. Meestal word ik zelf herkend door anderen.
2 Jacky...>> Nee dat is niet alleen omdat je op Qlimax riep dat ik je held was, je bent gewoon lief, en mooi, en leuk en ook nog eens vrouwelijk :P.
tjah, ik onthou ook echt niet alle namen, meestal sta ik ook bij zo'n groepie PFers (op zo'n meeting) en ikga echt niet op iedereen afstappen en me voorstellen. Als ik mensen wat vaker zie op feesten komt er vanzalf wel vaag een naam bovendrijven... maarja mensen zoals Jossa onthou je natuurlijk meteen !
nou ik ben zo naar de klotuh dat ik niet eens naar die meetings ga,ben helemaal de weg kwijt.ik kom wel steeds 1 jongedame tegen van pf
Dat probleem heb ik niet zo vaak want ik ga niet naar die meetings en spreek ook weinig gasten aan die ik herken van andere feestjes !!

Weet alleen wel dat ik met Jossa & Sossa heb lopen stampen en Sammy (ofzoiets).....volgens mij waren dat de enige van Partyflock...... ja en m'n 'vrienden' groep met wie ik was dan, maar die tel ik niet mee !!
Dat was Summy, want Sammy was er niet....
Enne was cker wel ff lachuh he lekker gestamp daaro, ik ben af en toe lekker in me eentje op :bounce: space trip:P gegaan......
Ik herken mensen niet zo snel, vooral op feesten niet. Dan ben ik zowiezo in een ietwat andere belevings wereld ;)

In het begin dat ik begon met partyen en meetings(andere forums, ken hier maar 3 mensen ofzow ;( ) was ik vet verlegen. Kwam ook omdat ik feesten op de gezonde toer deed. Geen drugs, geen drank...

Op feesten praat ik nu tegen iedereen, maakt me geen bal meer uit. De meeste mensen vinden het wel leuk en de weinige die dat niet tof vinden nouwjah.. who cares dan gah je toch weg. no probs.
Sossa: Sammy was er wel!

ik heb haar gezien

alleen me bewij heeft id&t naar de klote geholpen :(
Heb ik ook, vaak herken ik ze wel, maar dat komt omdat ik ze dan hier al op veel foto's voorbij heb zien vliegen. Maar soms heb ik er echt moeite mee.
2 hades:

hij bedoelt dat sammy niet op multi was, die was naar qontact :)
oops
my mistake

sorry
:S
Ja klopt Just had het over Muli, maakt nie uit..... ;)
Ik heb t ook altijd hoor!!!
Ik herken ze soms nie eens meer... met Damien haddik t zelfs twee keer!! Maar nu herkende ik m op Multi zomaar hahahaha!!!
Maar dat heeft denk ik iedereen... als je %) bent... Boeiuh... Als je t daarna maar gezellig hebt! Ik herken de gezichten bijna altijd wel.. maar die namen....... Maarja, t gaat elk feessie betah!
2 Jacky...>> Nee dat is niet alleen omdat je op Qlimax riep dat ik je held was, je bent gewoon lief, en mooi, en leuk en ook nog eens vrouwelijk

........

Daar wordt een mens toch ff stil van *bloos*

(kan overigens wel erg goed boeren laten voor een vrouw hoor, gnagna....dit om mijn ego dat nu als een grote stinkende wolk boven me hangt weer wat in te dammen!!!)
Aldo
Werkzaam bij WIT
tis idd zwaar verrot als je mensen nie herkent en zij jou wel... je ken mij altijd van alles wijsmaken over wanneer we ooit es hebben gemeet... kdenk altijd... ik ben degene met de 1.5 hersencel dus ik zal t wel fout hebben...:S

maareh... mr. sossa... herken je mij dan nog wel.. van q-base 4 mei... die kerel die toen jarig was...:)
Ik ben ook zo iemand, die altijd alles en iedereen vergeet. Meestal herken ik je wel, maar dan weet ik niet meer van waar. :s Maar ja, ik ben dan ook best wel vaag volgens men maten omdat ik dat meestal heb en heel vaak vaag aan het lullen ben.
Ja dat heb ik ook, dan kijk je ze aan en je herkend ze wel maar je weet begod niet meer hoe ze heten of waar je ze van herkend... :S

2 Jacky, ik wil je niet in de wolken helpen maar jou herkende ik gewoon omdat je een goeie ;) indruk maakte (K)
Tja ik sluit me hierbij aan, ik onthou en herken goed gezichten, maar namen echt niet.Ik stel me voor en onthou dan echt de naam niet van degene, meestal is het ook even hoi en weer weg. En tuurlijk als iemand indruk op je maakt, dan onthou ik het wel weer :D
ik kan nix anders doen dan me hier volledig met iedereen aan te sluiten

haha ik heb dat dus echt ZOOOOOOO FOKKING VAAK
haha
tja..:S%-)
Tuurlijk jou vergeet ik dus niet :P, je hebt een indruk achter gelaten joh hahaha, lache ;-)
Poeh, ik dacht dat ik de enigste was die hier altijd last van heeft...
Algemeen bekend probleem op feesies ;-)
probleem ligt wel vaak bij andere dingen zoals bijv : Bacardi , M&M's , GeHaktBallen ;-)
ALs ik van een feest afkom herken ik mijn eigen moeder niet eens meer. :)
iedereen, doe als goed voornemen bij nieuwjaar NAMEN ONTHOUDEN. deed ik in 2001 ook, hielp echt (je moet het wel serieus nemen). in plaats van lets say 30% onthield ik 70% van de nieuwe mensen! nu is dat niet, want het was geen voornemen van mij voor 2002. bij 2003 probeer ik het weer, het frustreert me enorm dat ik namen vergeet, zeker als mensen WEL weten wie ik ben
ja, ik onthou gezichten van pf-ers ook wel, maar de naam erbij is vaak beetje moeilijk.. en iemand aan spreken met zijn nickname is ook zo vaag altijd.. maarja dan weet je het meestal wel..
he malle toen je dit schreef was het 00:37, TOen al :vaag: ofzow!
HousePinda - PartyQaasj 13 mei 2002 00:17

ben zelf alleen goed in gezichten.
maar sommige van PF onthou ik maar altegoed
------------------------------------------------
Nog een potje 4 op een rij? :P
nou ik zie nooit iemand haha misschien komt dat omdat ik hier nog maar net ben maar op sensation wil ik jullie allemaal zie ooke?
(K)
als ik jouw de volgende keer op een feessie zie zal ik zeker ff gedag zeggen !!

(k) trugh
Ik durf nooit naar meetings...ben altijd bang dat ik inelkaar geslagen wordt :cry:
Heb je Fransje z'n spierballen wel eens gezien?:-p