Partyflock

applausje voor NS

 
hadden hun zaakje goed voor elkaar vandaag!!!

waarom pakken ze het op normale dagen ook niet zo aan?? we hadden niet eens vertraging!!
Was zeker goed vandaag! Heb ook geen vertraging gehad!
ben nergens heen geweest, maar ga vaak met de trein naar school, al een paar keer niet aangekomen...
ja het ging heel soepeltjes!
wij hadden zelfs allemaal een zitplaats!

hoezeeee :-d
Ja, bij ons ook. Rotterdam-Amsterdam, Amsterdam-Rotterdam en uiteindelijk Rotterdam-Leeuwarden zonder 1 minuut vertraging. Ze kunnen het wel!
Mag ik deze topic nomineren voor de meest originele topic van partyflock? :-D

De NS de hemel inprijzen.. jaja.....


heb zelf ook nergens last van gehad vandaag trouwens :-D
Haha treinen reden op tijd maar ik zat met allemaal zatte mensen in de trein die gingen zingen.. er kotste er ook nog 1 op de bank naast me zeg maar.. :-(
Ik heb ook geen minuut vertraging gehad. Prima! :)

Maar ja, ze konden het natuurlijk niet meteen het jaar erna op koninginnedag weer verkloten. Bovendien waren er volgens mij minder treinreizigers door het wat mindere weer. Als ze het de komende 3 jaar ook goed regelen op koninginnedag krijgen ze van mij ook applaus.
Goed zeg, allemaal, ik ging met de fiets!

ook geen vertraging, alleen een btje STORTregen
nou bij ons had een of andere leip de sleutel van de conducteur gestolen.. wouden ze niet gaan rijden omdat dat onveilig zou zijn.. :)
Jaaaaaaa ging echt perfect dit keer!!!
Top!!!

Behalve voor m'n ma natuurlijk :-D Die moest van zwolle naar Arnhem.. de trein wou wegrijden, hoppa trein kapot.. moesten ze allemaal de volg. trein pakken die half uur later kwam.. Minderz!
het was dan oowk een stuk rustiger in a'dam deze keer, paar honderduizend mensen minder, als het dan nog fout gaat .. *zucht*

maar bij deze wil ik tog wel ff een schouderklopje aan de ns geven voor een goede konningedag
Yepp ok nergens last van gehad. Trein stond zelfs al klaar op het perron.:-D
de laatste maanden gaat het al beter sinds die directeuren weg zijn daar.

Enne, straks ook een applausje voor dance valley ??
DV krijgt sowieso geen applausje... nou, alleen als we het uit commercieel oogpunt bekijken, want zoveel geld voor een kaartje vragen & dan ook nog es mensen zo gek krijgen om het ervoor te betalen, dan ben je goed bezig!!
Over de treinen heb ik geen klachten maar wel over de conducteurs. Ik was samen met 2 vriendinnen in R'dam geweest en wij liepen dus aardig aangeschoten naar het station. Lopen we daar in die gang dus 3 marokaanse jongens te gemoet en 1 van hun pakt me zo beet. Dus ik schreeuw tegen hem dat ie met z'n vuile poten van me af moest blijven en wij liepen dus gewoon door. We stonden dus even te kijken hoe laat de treinen gingen. Was ie ondertussen terug gelopen en pakte hij een vriendin van mij beet, dus zij ook hem van haar af slaan. En wat denk je dat ie doet, geeft ie haar gewoon een stoot minden in haar gezicht en toen sprong die andere vriendin van mij op z'n nek dat ie met z'n vuile poten van haar af moest blijven hij pakte die vriendin bij haar haar en sleep haar gewoon 3 meter over de grond. En dan staan er dan gewoon 3 bere grote conducteurs toe te kijken. Nou, hier heb ik dus echt geen woorden voor. En dan zeggen "moet wij ons dan in elkaar laten slaan" Nou, die 3 heren hebben zeker geen dochter en gelukkig maar. Heren heel hartelijk bedankt hoor!!!