Partyflock

Vergeetachtig!

 
Ik ben echt ongeloofelijk vergeetachtig.­ Heel vervelend! En ik blow niet eens meer, drink alleen alcohol in het weekend, maar toch vergeet ik echt ALLES! Als ik iets mee moet nemen voor iemand vanaf me huis, en diegene belt nog vlak voordat ik wegga vergeet ik het NOG! Of ik vergeet mijn telefoon in de trein!
En daar komt nog bij dat ik alles kwijtraak.­ Mijn portmonnee in de bus.­ Talloze telefoons, geld, paraplu's, dingen die ik nog moest regelen.....­SJEZUS! Is hier geen medicijn voor ofzo.­ Zou wel leuk zijn.­
Heb ik ook wel eens, dat ik van alles vergeet. Maar dat is meestal als mensen het tegen me hebben verteld terwijl ik met iets anders bezig was... dan ben ik er met m'n gedachten niet bij. Dingen kwijtraken is ook heel irritant, en ook DAT ken ik helaas :)
soow, een medicijn tegen vergeetachtigheid, doe mij maar een dubbele dosis!!! :)
Veel drugs gebruikt in een vaag verleden....­ Daar kan het makkelijk door komen.­ Heel erg klote.­ Heb er zelf ook nog weleens last van.­ Maar zover ik weet kan je er wel wat voor krijgen.­ Moet je ff naar je huisarts voor!!!!
hmmm ik ben gewoon een vergiet

select geheugen ook wel genoemd :P

dus....
-gebruik een agenda
-leg een noteblok klaar
-en roep tegen iedereen wat je niet wilt vergeten

onthou je het vanzelf wel :P
ik heb het ook.­ zó chaotisch en vergeet echt veel.­
chaotisch was ik al, maar dat ik de laaste tijd veel vergeet en dommer wordt, heb ik toch echt aan mezelf te danken.­ de rekening van een jaar lang bizar veel gebruiken.­ Dus heb maar flink geminderd! want je kan 5htp slikken wat je wilt, het tast gewoon je hersens aan.­ en dat zal met alcohol ook wel zo zijn! toch ook een drug.­
Pillen = korte termijn geheugen naar de klote :P
minder drank misschien een idee??? :D
sinds ik ben begonnen met p'tjes betrap ik mezelf er ook iedere keer op dat ik steeds meer dingen ga vergeten :-)
mja het is gewoon komisch, echt die kleine dingetjes vergeet ik de hele tijd, bijv dan zet ik ergens me glas drinken neer, en 5 tellen later weet ik gewoon echt NIET meer waar ik het heb neergezet :-)
Vergeetachtig? Dat was ik gister ook ja.­ Ik vroeg aan een meisje waar ze vandaan kwam en een halve minuut later vroeg ik het weer.­ Verder ben ik ongeveer de hele avond van gisteren vergeten, slechts vage herinneringen...­
Shit. In welk topic zit ik nu eigenlijk te reply-en? ;)
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Ik heb het ook wel daarom heb ik altijd en overal mijn palm bij me en ik noteer gewoon alles! werk echt perfect totdat je accu leeg is :(

Ik nog mijn palm daarom ook mijn korte termijn geheugen :)
haha neej ik heb geen geheugen als een zeef maar als een emmer met een gat:D
ik vergeet niet meer zo vaak dingen sinds ik lijstjes maak met alles wat ik nog moet doen / meenemen etc etc.
Schrijf duzz echt ALLES op, zelfs dat ik de was moet doen :S
Heb dat lijstje altijd bij me..en zodra iets me te binnen schiet wat ik moet kopen of doen, schrijf ik 't op. Ook op m'n werk. Anders zou het echt een ramp zijn met mij!!!
Schrijf soms dus zo een A4-tje vol :S :S

Alleen dingen kwijt raken gebeurt me nog regelmatig, op Shockers bijv. m'n fototoestelletje, aansteker, kauwgum....
En ik kom net tot de ontdekking dat ik mijn lijstje ben kwijtgeraakt :S
Vergeetachtig? Uhh ik weet nu nog geen eens meer wat ik wilde schrijven.­

Oowja AAAAAAAAAAAAAA weet je nog afgelopen zaterdag gewoon I Had To Kill A Lot of people kwijtgeraakt.­
Ik gebruik de herinneringen van me telefoon altijd...

agenda werkt niet want ik hou niet van schrijven, kwamen mn leraren ook al achter.

echt belangrijke dingen vergeet ik echter niet(bv mensen bellen of dingen meenemen zoals geld en kaartjes voor feesten) maar het zijn idd de kleine dingen zoals waar je glas is of waar je die cd nou ook alweer heb neergelegd en dat ie dan al in de cd speler zit of een peuk pakken als je er al een in je mond hebt :)
ik was n keer n mailtje vergeten uit te printen, waar opstond dat ik guestlistplaatsen had hehehe, kwam ik gelukkig halverwege de reis achter, echt heel wazig.­
Ja, klote is dat, had ik laatst ook.­ Ik sta in de kamer met een potlood in mijn hand, en 5 seconden later weet ik niet waar ik hem heb gelaten, ik heb een half uur gezocht.­ Uiteindelijk gevonden!!
ja, ik heb er ook last van:-s als ik een afspraak heb moet ik `m gelijk in m`n telefoon zetten bij herinneringen zodat m`n alarmpje afgaat, anders vergeet ik echt alles.
ehmmmm waar ging dit ook alweer over?? :D kben et alweer vergeten
Oja ik ken het, sinds ik :xtc: ben ik net een zeef!hihihi, vergeet werkelijk waar alles
Ik vergeet ook altijd alles...­ Wat jij had met dat potlood hebbik ook altijd met papieren of mijn telefoon...­ ik heb egt een geheugens als een gat met een zeef...­ om t maar ff zo te zegge...­ Ik weenie wat je er aan kan doen...­ Maar denk dat we over een paar jaar allemaal zo seniel als een labrador in t bejaardenhuis zittuh!
2 fairytale

een labrador is toch wel slim ??? hij ken een stok halen en terugbrengen!
ik later nie meer! ken em wel halen maar de terugweg ben ik dan alweer vergeten :D
Ja, ik ken het.­ Soms heb je bijvoorbeeld je sleutels in je hand, en ben je ze ineens kwijt.­ Blijken ze gewoon in de koelkast te liggen! Echt ziek!