Partyflock

Koninginnenacht THUIS en koninginne dag in iedergeval NIET NAAR AMSTERAM!!!!!!!!!!

 
nou, ik zit nu dus thuis en ga strax lekkur slape, hebbik nodig na dit weekend!!!! Eindelijk weer ffies in me eige bedje tot rust kome!! Morge in iedergeval NIET naar dat pest pokke drukke kut amsterdam!! totaal geen behoefte aan!! Waarom naar amsterdam gaan als half nederland gaat??? nee ik kom me dag wel door!!!! Veel plezier allen die WEL naar amsterdam gaan en allen die NIET naar amsterdam gaan ook!!!
tsjaaa ik ga wel naar Amsie - nu maar met de auto - vorig jaar vond ik t niet zo tof meer, toen ik nie meer naar huis kon - en in mijn tshirt nat werd gespoten door die spuitwagen
Ik ga morgen lekker werken in de snackbar, mooi 150 % loon ontvangen, dat kan ik wel gebruiken, ik ga een dure periode tegemoet.
Ik moet zeggen dat ik tot nu toe de afgelopen 3 jaar wel naar Adam ben geweest. Totdat ik vorig jaar betrokken was bij de rellen en een van me beste vrienden werd opgepakt. Toen was de lol eraf. (LOL was dat er iemand in het portaal van de kroeg op de hoek werd platgespoten!!)

Dit jaar dus lekker in de buurt. Nijmegen wel te verstaan, MatriXX!
Kga ook nie naar a'dam morgen..is mij te druk en hebbut daar wel gehad..Ga wel ff Zaandam in voor de verandering :)
IK BEN GVD ZIEK VAN MULTI VANDAAN :( :( :cry:
ow beertje toch ­[img]http://www.smilies.nl/sad/suru.gif[/img]
das nie leuk voor je ­[img]http://www.smilies.nl/sad/bigeyecry.gif[/img]
maar ja er komt wel weer een andere keer toch?DieHaghtGap ik ga ook nie naar adam hoor is mij veeeel te druk ik weet nog nie wat ik ga doen ­[img]http://www.smilies.nl/sad/nixweiss.gif[/img]maar ik kom mijn dag wel door

(K)(K)(K)Linsy
Ik ga lekker slapen zo(hoop ik.... denkt dattut nie gaat werken,....) En vanmiddag gaan we feesten in zeist.... Ben benieuwd.... Ga iig nie naar Amsterda, en StefanH, die kartonnen doos hou je tegoed hahaha!!
:kusje2