Partyflock

Shockers was vet???? NOT!!!

 
Sorry hoor, maar ik vond het echt helemaal niks. In die hollandhal stond de dj in de hoek zodat je als je vooraan wou staan op elkaar geplakt stond...
Daarnaast was het geluid ook nog eens ruk. En de muziek was ook niet denderend.... ik hoor nu al 4 weken achter elkaar ongeveer dezelfde sets..... Ik zet mijn geld nu maar in op multigroove.....
Ja duuuh als je 4 weken 8er elkaar gaat dan hoor je idd vaak dezelfde platen ja!! Das toch logisch?? Als je over een maand ofzo weer gaat hoor je wat nieuwere platen! Qlimax was hiervoor mijn laatste feest en heb op Shockers veel nieuwe platen gehoord!
niet meer gaan dan roxx... ik kan over het feest zeiken maar dat heeft geen zin want al met al was het leuk en het geld waard :) next jaar weer!
:'(
was ook niet van plan volgend jaar weer te gaan. Gelukkig had ik de kaartjes gewonnen, dus weggegooid geld was het niet...
Wel klote dat je steeds moest lopen :s Haha alleen daar krijg je al lamme poten van!
tja de hollandhal was ook klote...maar gelukkig waren er ook nog 2 technozalen!!!!! :K :K :K
waarom zeurt iedereen altijd zo over die feesten?
ik heb t gewoon altijd naar me zin. en geluid klote?? nah dan ga je toch een beetje in het midden staan en NIET aan de buitenkant want dat kan je verwachten he met van die fucking grote zalen.
of je gaat gewoon niet meer, ook een oplossing he.
DUS MENSEN AUB ZEUR EFFE NIET MEER ZO OVER FEESTEN! NO OFFENCE HOOR :D
Shockers was in een woord

KLOTE!!!!

Sorry hoor!

2 h@rdhousefreak Wil jij zeggen dat je nooit naar een feest ben geweest dat je het niet naar je zin had gehad???!!! Je kan toch ook weleens een slecht feest meemaken!!!!
een feest maak je zelf leuk vind ik zelf. Als de muziek kut is vind ik het altijd leuk om gewoon met vreemden (vooral vrouwen) te praten. Op extrema outdoor heb ik bijna alleen maar met iedereen zitten ouwehoeren en niet echt veel staan stampen. Maar toch was het een relaxed feest. En van te voren weet je wie er gaat draaien en wat voor style. En ik vond het redelijk goede hardstyle (beter dan qlimax, op pavo na dan), en het beetje wat ik van de techno hebt gehoord vond ik ook wel goed.
ja psies
ik maak het zelf altijd gezellig :)

ennuh geluid vond ik wel redelijk goed
gewoon goed plaatsje opzoeken :)
Als je nou alleen maar techno-freaks aan het woord zou laten, zou je horen dat shockers dus gewoon echt een gruwelijk vet feest was. Shockers is en blijft een technofeest, dus als je er bent gekomen voor de Hardhouse, zat je verkeerd!

Ik vond de hardhouse ook niet geweldig, maar dan loop je toch gewoon lekker naar het zaaltje met keiharde beuk-techno???

Shockers was een ouwerwets superfeestje, wat betreft de techno, en wees eerlijk, het gaat op shockers om de TECHNO! :D
2 2FACE:

ja eerlijk gezegt moet ik wel toegeven dat ik nog nooit naar een feest ben geweest waar ik t niet naar me zin had. ik maak het zelf wel gezellig. ook al is de muziek af en toe wat minder of wat dan ook.
ik zoek dan wel een plekje op waar het beter is of anders ga ik mezelf op een andere manier vermaken. maar ik zie het bij bijna ieder feest dat die mensen zitten te zeiken over de muziek enzo, ik word er een beetje ziek van eerlijk gezegt.
natuurlijk iedereen mag ze eigen mening hebben, dat doe ik nu tenslotte ook, maar toch, altijd dat gezeik enzo....
Hardhouse wordt een beetje eentonig, elke keer hetzelfde, geen vernieuwing!
Nee, geef mij maar lekker wat Techno, daar ga ik momenteel meer van uit mijn pan!
2 h@rdhousefreak:

Heeey, das beterrrrr dat je geen klotefeesten heb meegemaakt. Je heb gelijk. Je moet het zelf gezellig maken, anders word het niets. Maar ik ben met een bepaalde gedachte naar Shockers gegaan.

Een aantal jaar geleden op Digital Overdose in de Sporthallen Zuid in A'dam, is Shockers van de grond gekomen. De Techno die ze daar draaide vond ik superrr. Maar zelfgezegd vond ik de Techno de hele avond vrij 'sloom' en 'zacht' voor mijn persoonlijke Techno begrippen, snappie.

En ja, het is ook niet compleet mijn stijl, maar er waren ook nog een paar andere elementen, waardoor ik een klote-avond gehad heb. En dan ga je al gauw de schuld geven aan het feest.

Maar goed, als er geen gezeik is, zou alles positief zijn en dan zou het een grote saaie wereld zijn!!!!

Laterzzzzzzzzzzzzzzz.......... ;)
Ik ben het helemaal eens met Roxxx, alleen ga ik voor Qlub Tempo, das zeker weten altijd stampen, en nou in de HMH... SUPER geluid
Nou ik vond Shockers gewoon een erg vet feesie het enige wat ik jammer vond was dat je bepaalde nummers gewoon in elke set hoorde (bijv Trance & Acid of On The Edge).
Daar had wel wat meer variatie in gemogen maar ja ik heb lekker staan stampen de hele nachtGeslaagd feesie volgend jaar weer!
Ik vond Shockers ook een goed feessie. Als je naar Shockers gaat dan moet je ook voor de Techno gaan. Ik bedoel ik heb echt geen 37,50 euro betaald om alleen in de Hardstyle te staan, terwijl Dana etc. elke week te bewonderen zijn in 1 of andere club of feest wat ook veel goedkoper is. Een dj als Adam Beyer of Pascal Feos draaien niet zo vaak in Nederland. Ik heb dan dus ook voornamelijk in de main en Technozaal gestaan. Maar goed ik ben uiteindelijk toch naar Dana gegaan op het laatst, omdat ik Dave Clarke toch iets minder vond dan wat ik van hem gewend ben en wilde toch een knallende afsluiter en dat bewijst Dana toch echt elke keer weer dat zij dat kan! Vooral toen ze Marshall Masters - I Like it loud draaide, toen stond de hele zaal op z'n kop en het laatste nummer van Atlantic Wave - Love Killer, oh wat was dat vet!!
Ik ben naar Shockers en Multi geweest. Op Luna en Dana's setje na, werden alle nummers die de rest draaiden in 1 setje door Don Diablo op Multi gedraait. Dat zegt in mijn ogen eigenlijk genoeg. Tegenwoordig hebben 4 DJs op een "groot" feest, gewoon ff dezelfde platen in hun tas zitten. HC will never die is wel 6x gedraait. DOE NORMAAL!!!!

Iedereen kan wel roepen: "Je moet niet zo zeiken", maar dit zijn gewoon feiten waar je niet omheen kan.

Shockers is dus een Technofeest, ok. Maar ga dan ook geen HARDHOUSEzaal inrichten met namen als: Warmdusher (viel zwaar tegen), Luna en Dana (die wel allebij goed waren). Zet dan upcomming talents neer, dan komen de HH fans gewoon niet en is iedereen happy.
ik vind bijde wel lekker techno en HH

maar ik heb ook een hele tijd in de HH zaal gestaan

vond het wel prima :)
Wat een slap ge-ouwehoer!!! Was eg wel vet! Maar k moet toegeven vorig jaar was t volume harder en beter!!! K vond Dana wel erg lekker draaien:) Dat was gewoon weer ff lekker beuke!!!
Ach, k vermaak me altijd wel:).

Nu op naar Multigroove(6).
1 te groot
2 iedereen liep langs elkaar heen en kon geen sorry vanaf als iemand tegen je aan beukte
3 Klote ID&T met hun tyfus prijzen en maar de smoes gebruiken dat de security verkeerd was ingelicht over de camera,s enzo nou dat gaat er bij mij niet in hoor het ging gewoon erom dat mensen binnen een camera kochten
4 muziek was op sommige plekken niet echt te horen in de zaal

kortom MULTIGROOVE was 10X beter
oke dan kom ik een techno liefhebber.
Ik vondt het zwaar kut ja echt.
1.1 richtings verkeer kom nou als je zo zwaar naar de klote bent is het toch leuk om een beetje door elkaar heen te lopen.
2. Helemaal door de rai lopen voordat je er bent
3. Gezeur over je identiteitsbewijs.
Kortom ze hadden het te goed geregeld en dat is gewoon zwaar kut.
4 Ja de dj's draaiden goed maar hallo draai toch eens een andere set ik hoor tegen woordig op elk feest de zelfde live sets.
Dus voor mij volgend jaar geen shockers meer!!!!!!!
ik snap niet waarom iedereen zo loopt te zeiken.maarja.. ik vond het in ieder geval heel erg vet!
als je weet dat het zo groot is en je houdt daar niet van dan ga je toch gewoon niet en als mensen op elk feest de zelfde sets horen luisteren die dus echt niet goed.. ok er komen wel de zelfde nummers in voor maar dat weet je nou eenmaal als je elke week naar een feets gaat...gewoon nix aan te doen
greetzzz