Partyflock

Naar de shop voor minderjarigen

 
Op straat wordt ik regelmatig aangesproken door minderjarigen of ik even weed voor hun wil halen. Hoewel ik zelf af en toe ook wel een jointje opsteek en ik dit voor mijn 18de ook al deed ga ik hier nooit op in.

Aangezien ik die lui nooit ken, weet ik niet of ze er verstandig mee om gaan en ik wil niet bijdragen aan drugsmisbruik van anderen. Daarnaast weet ik dat shophouders er ook niet blij mee zijn, omdat ze hierdoor hun vergunning kwijt kunnen raken. Die lui moeten dus maar even een poosje wachten totdat ze het wel mogen halen, of het via een bekende van ze regelen.

Wat vinden jullie ervan?
wij deden dat ook altijd, denk dat als het me gevraagd word als ik toch nix te doen heb het wel doe...
alleen voor bekende kiddies;)
wil best een beetje wiet voor wat koters halen, geen probleem,
ik heb dat liever dan een koter die aan mij pillen wil verkopen op een feest
Heb ik ook wel eens gedaan, voor een vriend van me die minderjarig is! En dat terwijl ik normaal nooit in de shop kom :D
ik doe het meestal wel: was zelf ook vaak afhankelijk van mensen die het voor mij deden, en zo doe ik iets 'terug'...
ik vind het vaak wel lachen, want dan zij die mannetjes vaak erg blij met je... (ik zou het natuurlijk niet doen als het een gastje van 11/12 jaar oud is)
gewoon voor de helft van het geld goedkope shit halen.. :)
Haha, of halen, en dan binnen zelf oproken, terwijl zo'n gastje voor de deur staat te kijken :devil: ;)
Ik ga nou even enorm zeiken: Het probleem met dit land is dat de regels niet na geleefd worden. De gevolgen hebben wij allemaal kunnen zien (Enschede & Volendam) Regels zijn er niet voor niets. 1 regeltje breken is misschien niet erg en het maakt ook geen fuck uit dat die kiddo's weed roken maar het gaat om de mentaliteit die erachter zit. Ik haal nooit weed voor die kids. Want dan doe ik mee aan het het oud Hollands gebruik:regeltje breken. (ok, soms wel maar dan heeft het vooral betrekking op mij zelf)

Ik haal dus geen weed voor die kids
ffff ach ja ik heb het een keeertje gedaan
hahahaha vond het best wel lollig

maar dat was een keertje in een rebelse bui
dus dat telt nieeeeeeeeeeeeeeee

"Fallen is just between the good and the bad"
ja joh ik haal ook weleens paddo's voor ze, lekker belangrijk ze deden het ook voor mij toen ik nog nix meekreeg...
[i]marijnIk ga nou even enorm zeiken: Het probleem met dit land is dat de regels niet na geleefd worden. De gevolgen hebben wij allemaal kunnen zien (Enschede & Volendam) Regels zijn er niet voor niets. 1 regeltje breken is misschien niet erg en het maakt ook geen fuck uit dat die kiddo's weed roken maar het gaat om de mentaliteit die erachter zit. Ik haal nooit weed voor die kids. Want dan doe ik mee aan het het oud Hollands gebruik:regeltje breken. (ok, soms wel maar dan heeft het vooral betrekking op mij zelf)
[/i]
------------------
ja maar: jij volgt de regels omdat ze er nou eenmaal zijn, en omdat ze er volgens jij niet voor niets zijn???? en je denkt zelf nooit na over het nut en de noodzaak van regels en eventueel de nutteloosheid ervan? ik wel, en ik vind dat als die kids van 16 kunnen verantwoorden dan ze wiet roken, dan ben ik de laatste die ze tegenhoudt. ik haal dan wiet voor ze, omdat ik vind dat dat moet kunnen, en ik heb maling aan de wet!
toevallig mag ik zelf ook niet eens de shop binnen,maar toch kom ik altijd binnen en kan ik daar gewoon rustig iets halen of lekker een jointje roken...
dus wat ik hiermee wil zeggen is dat kinderen van 14/15 of wat voor een leeftijd ook toch wel krijgen wat ze hebben willen of ze het nou van jou krijgen of van een ander.