Partyflock

onverdraagzaam

 
Jezus wat een hoop idioten liepen er weer op shockers. En dan heb ik het nog niet eens over die vieze mensen die van voor niet meer weten dat ze van achter leven. En dan lieve meisjes in d'r nek gaan hijgen. Of zo aggressief uit hun ogen kijken dat ze gewoon zo in een horror film kunnen.

Nee dan heb ik het over van die mensen die zeggen dat je GEEN SMAAK HEBT als je van techno houdt. En dan ook gelijk een soort aggressief worden. Ik sprak in de metro iets te hard en met iets te veel genot over de wereld set van dave clarke. Ik zei hier over dat die man toch wel iets meer techniek had als zo'n simpele dana. Aangezien ik op de monitor zag dat dana regelmatig een bakje koffie aan het halen was en dan rustig weer een schuifje open deed. En hoppa iedereen uit z'n dak.

als ik dat vergelijk met een clarcke die een plaat precies zo terug spined dat ie weer op de juiste plek begint en zo kan ik nog wel uren door gaan. Dan zeg ik gewoon dat voor techno 100000x zoveel techniek nodig is als voor hh.

Maar natuurlijk roep ik dit iets te hard door een metro; resultaat een of andere hh lover die gelijk boos is omdat ik techno beduident beter vindt dan hh. Ik had nog net geen klap te pakken. Maar dan ook nog net nIet. jezus wat een onverdraagzame sukkels zijn het toch ook!
techno nr. 1
club nr.2
hardhouse/hardstyle pas op nr. 3
zat je in een soort van muziek hooligang ruzie :d

beetje nep van die mensen ieder zijn eigen muziek niet dan?

hardstyle is dom weg bass
techno is bass met gevoel

maar dat is mijn mening dus geen feit!! wat andere mensen vinden is hun mening en daar hoef je geen ruzie om te maken!!
ik weet niet hoe ik het zeggen moet ..

maar ik vindt techno muziek om bij na te denken ..

hoe zeg je dat je gaat wel gewoon uit je dak ..
maar je denkt stiekem toch .. HOE DOET IE HET :D

gewoon vet man! inteligent techno :D
net als sir james met zijn electrostyle helemaal tegek
Ik hou vooral van techno omdat het me een gevoel geeft dat je terug in de tijd gaat waar er nog gecommuniceerd werd met van die trommels in de bossen enzo :D boem boem boem tap boem boem boem tap boem boem boem, heerlijk gewoon, die monotome bassdrums. Aan de andere kant vind ik Techno (haast de hele house scene, maar Techno toch het meest) echt zwaar futeristisch klinken. Grappig, 2 verschillende dingen, en ze komen toch altijd voor bij elkaar.
LOOKS GOOD FEELS GOOD
2 intrix : techno moet je nie bij nadenken daar gaan staan en gewoon begrijpen en stampen snap je :-)
Ik ga zelf eigenlijk nooit naar technoparties omdat ik simpelweg meer van hardhouse hou.
Shockers is natuurlijk gebaseerd op techno en dat werd ook wel snel duidelijk. Zo en zo vond ik dat er erg slecht gedraaid werd in de hh zaal.
Dana zette een redelijk setje neer, maar ik vond Dave Clarcke een stuk beter.
Vooral in het kleine technozaaltje werd gruwelijk gebeukt af en toe.

Tjah gasten die elkaars muziekstyle niet respecteren ach. Je moet er geen woord aan vuil maken. En als die gast klappen wilde had hij ze kunnen krijgen. Doen we niet moeilijk over :P
Shit, dat is wel heel erg triest, je bent toch allebei naar hetzelfde feest geweest? En als je meer van hardhouse houdt ga je daar staan, hou je meer van techno dan ga je in de techno-zaal staan! Maar om dan in de bus ruzie te gaan maken zoals die gozer deed is wel heel erg lomp.
Techno is muziek daar dans je gewoon anders op...op elk geluidje maak je een beweging, je zit zeg maar IN de muziek.

Hardhouse spring je en ga je los met z'n allen, waar ik persoonlijk meer van hou.

Bij techno is iedereen meer op zichzelf...
Wat ik van techno en hardhouse meekrijg, is dat het gewoon gabber is in een ander jasje. Wat rustiger dus, en ook zekers veel gejat van andere muziek.

Maar iedereen moet zelf weten waar hun voor gaan, als je je maar vermaakt.
Jah, als ik achteraf zo kijk waar ik de meeste tijd van shockers heb doorgebracht is het toch weer de hardhouse. Terwijl ik juist had voorgenomen om dit x eens meer bij de techno te kijken.

Ik snap echt niet waarom want ik ken zowat elke hardhouse/stylenummers waardoor de muziek veel te voorspelbaar wordt. Ook vond ik dat er te veel dezelfde nummers werden gedraaid. voorbeeld is Dj Isaac - on the Edge. 3x gehoord.

Verder was het daar tegen over wel cool om weer eens oude bekende te horen zoals Yoda- Definitely en French kiss allebei gemixed door Dj scot project. Snap niet dat deze dj nog nooit op een groot feest in Nederland heeft gestaan want hij draait als een klasse apart als ik de livesets die ik van hem heb mag horen! Dan weet zo'n klein tentje als Club Item hem wel te strikken voor quensnight! Helaas ga ik daar niet heen want ik ben nog helemaal dood van zaterdag.

Ook vond ik het jammer om 2 van mn favoriete platen niet te horen: Arome- Scream
Klinisch Tot- Klinisch Tot

En ik vond de set van Dana nou ook niet echt vernieuwend! Ok het stampt wel lekker maar het klinkt allemaal veel te bekend in de oren!

Bas en Ram draaide wel lekkere platen waarvan ik er 1 groot aantal niet van kende! Die liveset moet ik zeker zien te vinden als die er mocht zijn!
nou ik vond dave clark ook 1000 keer beter als dana,al die gekken die maar tegen je op lopen stampen en gewoon helemaal los gaan,kijken niet eens waar ze dansen
ik hou van hardhouse maar techno is ook wel lekker
ik vind hardstyle en hardhouse persoonlijk ook het leukst maar als jij Techno verkiest boven mijn keuze NOU EN !!!
om nou gelijk uit je plaat te gaan omdat je de waarheid zegt (tis wel zo dat techno veel moeilijker draaien is) dat is ook een beetje overdreven.
maar dat is ook gewoon de schuld van de commercie, elke boerenlul van 15 kan tegenwoordig al naar feesten en dan krijg je de doorslikkende/snuivende gastjes, erg irritant, ben ik helemaal met je eens
2 underter:

als ik 't goed begrijp ben jij hardcore/gabber?

dat je hoort dat veel van techno en hh van andere muziek wordt gejat is onzin. Juist in gabber wordt veel van andere muziek gebruikt. In techno en hh ook hoor, maar als je bv. alleen naar hardcore luistert en je hoort een hh nummer met dezelfd sample denk je dat 't van dat hardcore nummer gejat is...terwijl elke sample echt in bijna elke stroming gebruikt wordt
Ik zat te wachten op t station en toen liet ik vallen dat ik Dana echt in het niet vond vallen bij K Cee en Dave Clarke en meteen werd het echt stil om me heen waarna een gozer mij aankijkt alsof ik krankzinnig was en gaat vragen of ik dat meen. Tuurlijk meen ik dat, voor mij is techno absoluut nummer 1. Andere mensen mogen van mij schlagers luisteren en ik zal ze niet bekritiseren(hooguit een beetje lachen) maar onverdraagzaamheid is ruk.
In de hardcore van tegenwoordig, en dan met name de industrial hardcore zoals bijvoorbeeld N-Vitral en Armageddon Project die maken, zitten heel veel techno-invloeden, het idee van spelen met kicks en bliebjes komt volgens mij ook uit de techno...
Goh, wat een uitvinding is het toch: Een party met meerdere zalen :p
Ik vind gewoon ieder z'n feessie. Of het nou techno is of hard-house, laat elkaar lekker gaan. Dan is een feest pas een feest!
hahahaha wat triest van die gast zeg....

Hoewel...als iemand MIJN techno gaat afkraken word ik ook boos :D

neej hoor...maar techno en hardhouse zijn gewoon niet met elkaar te vergelijken....
Hardhouse is voor mij gewoon verstand op nul en stampuh maar...
En techno daar geniet ik gewoon van....heeft meer diepgang en is 'n soort verhaal waar je 't verloop nog niet van kent....

Ach ja..lekker belangrijk...smaken verschillen
hee Ilovehardhouse

dit ben ik zeker met je eens:

"nou ik vond dave clark ook 1000 keer beter als dana, al die gekken die maar tegen je op lopen stampen en gewoon helemaal los gaan,kijken niet eens waar ze dansenf"

maar dan moet ik eerlijk zijn dat heeft niets te maken met hardhouse opzich .. dat heeft gewoon d'r mee te maken dat iedere ouderwetse gabber nu ineens denkt van O JA we kunnen weer .. 't is weer commercieel .. hoppa snuiven tot me kop zelf ook wit is .. en hoppa aggressief beuken

en dan krijg je dus van die engerds die vol op je hielen staan te beuken zonder het door te hebben...

iets wat ik afgelopen qlimax voor het eerst zag echt niet comfortabel .. maar ja .. pech hebben dan maar
intrix> Zeg, blijf je nou in elk topic maar doorzeuren over gabbers? Over 'onverdraagzaam' gesproken, jouw beeld van gabbers hangt ook van vooroordelen aan elkaar!
Respect voor elkaar mensen!!!

Ik ga niet iemand zitten afkraken als hij/zij iets leuk vindt wat ik niet leuk vindt!

Je moet het notabene allemaal zelf weten!

Maar dan moet je niet gaan lopen zeiken over mijn muziek vindt ik!

En vooroordelen is al helemaal triest!

Een mening geven is goed maar laat het daarbij want 1 x zeggen is in feite al gnoeg!

Ik vind techno niet zo heel erg vet (ik vind het zelfs een beetje saai) maar zo nu en dan is het wel lekker!

Hardstyle = nummer 1
Hardhouse = nummer 2
Tecno = nummer 3

En vinden jullie anders dan is dat ok!
Maakt mij helemaal nix uit!:P
"Respect voor elkaar mensen!!!"

Kijk, hier ben ik het dus mee eens. Je hoeft niet van elkaars style te houden, zolang je er maar respect voor kan opbrengen! Voor mij trouwens:

1. hardcore
2. hardstyle en oldschool
3. techno
2 Ray = Dat heb je dus verkeerd gedacht, gabber is voor mij oldskool, dus verleden tijd, en ik ben Terror/speedcore-freak al jaren.

Maar ik weet wel wat ik hoor, en ik bedoel niet dat die samples alleen van hardcore/gabber worden gejat, maar ook van top 40 muziek. Maar dat word gedaan door bijna iedere housestroming, en ja zelfs hiphop.

Terwijl je bij terror die samples bijna niet tegenkomt, ja soms een commerciel nummertje, want die heb je ook ja. Zoals Holland is gvd het hardste en Trancetrutjuh.

Wil niet zeggen dat HH, Hardcore en Techno geen eigen orginele gemaakte nr's hebben, want dat is wel en maar goed ook. Maar eigenljk dus veel te weinig en dat is jammer.
Terror gebruikt toch superveel samples/breaks uit hiphop? Of heb ik het nu mis?
2 Gold = thnx, dat je er ook me eens bent!

Anders zou deze hele site een rotzooi worden zonder respect!
ach ja het intereseert me niet zo al die muziek stylen
hardcore hardhouse hardstyle techno old skool tja ik vind het allemaal wel goed zo lang ik het maar naar me zin heb lekker los gaan met ze allen
keep the party spirit alive
Gewoon Respect 2 All.

Ben blij dat iedereen een andere smaak heeft.
Voor mij blijft Oldstyle nr 1 !!!!!! Daarnaast flink stuiteren op Hardcore, Hardhouse , Techno etc etc.

Gewoon FEESTEN , meer niet
Dames en Heren,

Dave Clarke was zeker de Master op Shockers!
Die vent heeft zo'n draaistijl, dat hou je niet voor mogelijk.
Elke keer weet hij toch nummers die hij vaak draait toch anders te mixen! En dat is toch pure klasse vind ik!
Dana kan ik altijd wel hier in Nederland zien draaien, onze Davie niet!
Goed gezecht.

Maar ik vind dana een heLe lieve dj :P en ze draait zeker lekkere muziek en op qlimax was ze eg helemaal top.

Maar ik vind dat je kwa techniek haar niet eens naast dave clarke mag zetten, simpelweg omdat dave clarke s draai stijl zo fenomenaal goed is en heel erg verschilt van dana. Dana draait een plaat en dan de volgende ze mixt bijna niet maar dave clarke daar in tegen draait een plaat half en zet er daarna een andere doorheen ! :D:D of 2 of3 :D Ook gebruikt dave clarke veel meer samples wat dana ook haast niet doet.