Partyflock

'Alleen supporters thuisclub op tribune'

 
Lijsttrekker Balkenende van het CDA wil dat voetbalwedstrijden alleen nog maar worden bezocht door supporters van de thuisclub........Als of dat helpt gaan alle supporters straks een club kaart van de andere club regelen om zo tog naar de wedstrijd te kunnen.
Ze lopen wel heel hard van stapel de laatste tijd.
Er zijn wel een aantal dingen gebeurd de laatste tijd , maar er zijn toch geen ernstige rellen geweest ofzo?
Kansloos die vent, want dan maak je het alleen maar erger... zullen er nog veeeel meer zonder de combi gaan....

Heeft zeker een nachtje wakker gelegen en iets belachelijks bedacht...
Wat is die man dom bezig zeg, mijn stem krijgt ie in ieder geval niet, maar dat kreeg ie toch al niet.
Dat hij zich maar gaat bezighouden met die tasjesrovers, of overvallers, junkie's ofwat dan ook.
Nu de verkiezingen eraan komen willen ze allemaal ineens de Popie Jopie uitgaan hangen !!!
Hallo!!!! Wordt eens wakker!!!! Weetje wat het voetbal, ons, de belastingbetaler, kost. Misschien is het wel een idee om de uit supporters thuis te laten. Want het slaat toch nergens op dat een stelletje Neanderthalers elke zondag maar weer de boel loopt te slopen...
Ik vind het zeker geen slecht idee. Leuk is het niet, maar al dat gekloot sommige supporters veroorzaken is ook niet echt fijn. Het is kiezen tussen twee kwaden en ik kies voor de optie van Balkenende.
Hallo Marijn wordt eens wakker!!! Ik ga bijvoorbeeld sowieso al niet met de combi nar een wedstrijd. Wat denk je dat er gaat gebeuren als ze geen kaarten meer verstrekken? Dan zie je dat IEDEREEN los gaat. Vind ik helemaal niet erg hoor,maar denk dta je dan een grotere puinhoop krijgt.
denk het niet. Als er dan toch fans van de uitploeg komen, stuur je ze meteen terug. Heb je nog 4 agenten voor nodig. In ieder geval een stuk minder dan nu.
Hee of dit de oplossing is weet ik niet maar het is toch belachelijk dat er elke week zoveel gesloopt wordt door een stelletje randdebielen?
Stelletje randdebielen??????!!!!
Mensen die elke week de boel slopen vind ik ook randdebielen.
(marijn79>>denk het niet. Als er dan toch fans van de uitploeg komen, stuur je ze meteen terug.)
en hoe herken jij die mensen van de uit ploeg dan aan de tattoos op hun voorhoofd die luiden ik ben voor....................
(marijn79>>Heb je nog 4 agenten voor nodig.) Ik ken maar een stuk of tien mensen die naar uit wedstrijden van utrecht gaan en als de plannen van balkenende doorgaan gaan zij allen gewoon in het thuis vak zitten. Hoeveel Feyenoord fans denk je wel niet dat er zullen zijn die dit ook dan ook doen...............
Quote: "denk het niet. Als er dan toch fans van de uitploeg komen, stuur je ze meteen terug. Heb je nog 4 agenten voor nodig. In ieder geval een stuk minder dan nu."

Dat is het probleem. Mensen denken, maar weten niet. Net als een Balkenende. Staat die wel eens tussen ons in? Nee natuurlijk niet, maar ondertussen heeft hij wel direct de oplossing even uit zijn duim gezogen. Ik kan ook niet een fysiotherapeute ofzo aan mijn werk zetten, die weet daar niets vanaf en het gaat sowieso fout.

Ik kan je op een presenteerblaadje meegeven dat het 1 grote teringzooi wordt. Ik vind het nogmaal niet erg, want ik ga toch altijd het thuisvak van de tegenpartij in. Dit doe ik aankomende zondag ook weer. Heb mijn kaart allang hoor! Ik zou het wel gezellig vinden als meer en meer mensen de combi gaan mijden...

Quote: "Hee of dit de oplossing is weet ik niet maar het is toch belachelijk dat er elke week zoveel gesloopt wordt door een stelletje randdebielen?"

Je weet de oorzaken van alles niet eens. Je gaat uit van een door de media gemanipuleerde mening en denk niet dat een dergelijke mening erg objectief is. Ik kan ze precies vertellen hoe ze het voetbal weer normaal krijgen, maar dat ga ik niet doen.
Qoute:"Dat is het probleem. Mensen denken, maar weten niet."

Hej we gaan het nog eens een keer met mekaar eens worden joh :D

Qoute:"Je gaat uit van een door de media gemanipuleerde mening en denk niet dat een dergelijke mening erg objectief is."

Zie je wel, ook hier ben ik weer mee eens.
Quote: Je weet de oorzaken van alles niet eens. Je gaat uit van een door de media gemanipuleerde mening en denk niet dat een dergelijke mening erg objectief is. Ik kan ze precies vertellen hoe ze het voetbal weer normaal krijgen, maar dat ga ik niet doen.

een door de media gemanipullerde mening??? Je kan me van een boel dingen beschuldigen. Maar niet van een door de media gemanipuleerde mening. Je kent m niet en weet niet wat ik wel en niet weet en hoe mijn mening tot stand komt. Ik maak me eiegn mening.
- Wilde jij zeggen dat er geen voetbal probleem is in nederland? (Zoiets als alle utrcht fans terug sturen slaat nergens op)
- Ik heb zelf ook een tijdje mee gelopen bij het voetbal. Elke wedstrijd was ik er, uit, thuis, europacup uit, oefen wedstrijden. alles. Dus ga nu niet zeggen dat ik er niets van weet. Het ergstevoor voetbalsupportrrs is het niet meer naar wedstrijden mogen. Dat weet ik heel goed. Maar er is een probleem. dat moet opgelost worden. vele dingen zijn al geprobeerd. Dit nog niet. Misschien werkt het.

Vertel jij dan eens de oorzaken van het slopen...en vertel mij dan eens wat jou mening is over het oplossen van het probleem.
ken voetbal eigenlijk niet eg boeiend vinden
beetje lopen rellen om een paar gasten die achter een bal aan lopen of gaan lopen rellen omdat je in een bepaalde stad woont of geboren bent beetje triest hoor maar ja dat is mijn mening
helemaal mee ens. fan zijn van je club, heel goed, een hele fanatieke fan zijn van je club; nog veel beter. Als een neanderthaler, randdebiel, een ander in elkaar schoppen omdat hij uit een andere stad komt.... (dat is eigenlijk te dom om iets over te zeggen)