Partyflock

minder jarigen-drugs?

 
wat vinden jullie van de minder jarigen onder ons die drugs gebruiken. geef je meening en meschien leren ze er iest van!!
AB-NOR-MAAL

ooh, ik ben zelf nog minderjarig :'(
ik vin meselluf as minderjarige heel erg liefug
mag dat?
Ik ben intussen meerderjarig geworden een maand of 5 geleden maar ik gebruikte ook al toen ik nog minderjarig was... wat heeft leeftijd er eigenlijk mee te maken trouwens? P'tjes zijn illegaal of je nou 18 ben of niet.
En ze hebben voor drank en wiet gewoon 18 gezecht omdat de meeste (LANG niet alle) mensen tegen die tijd ongeveer volwassen zijn en verantwoordelijk met dat soort dingen om kunnen gaan.
Ligt gewoon aan de persoon die het gebruikt...
vanaf 16 moeten ze t zelf weten, maar daaronder noway imho
Tzja ik vind ook wel dat het van de persoon afhangt.
Ben zelf ook nog minderjarig (17 en halluf).

Ik vraag me weleens af of het slechter voor je lijf isdan wanneer je "volwassen" bent, ik bedoel rond mijn leeftijd is alles nog steeds in ontwikkeling ik vraag me toch wel ns af of de risico's daardoor groter worden.
ik was zelf 13 toen ik voor het eerst een lijntje nam, en daarna 2-3 jaar volledig aan de hard drugs gegaan, en ik vind het onverstandig om jong naar de klote te gaan... gaat je later veel spijt opbrengen... ik heb er spijt van, want anders had ik nu niet een lichte psychose :(
ben op mijn 16e begonnen..
misschien had ik het beter niet kunnen doen, maar ja, je luistert toch naar niemand! het heeft echt geen nut als ik tegen iemand van 15 ofzo ga zeggen: jij moet niet slikken!
tis toch ieder voor zich denk ik.
smarties en fanta en verder basta!!!!!