Partyflock

Da's alweer een tijdje geleden zeg...

 
Jaja mensen, het is idd alweer een tijdje geleden dat ik weer eens wat geschreven had in mun eigen SPAM forum. Het heet niet voor nixxx StefanH's SPAM Forum!!! Maar da's natuurlijk logisch!

Maar goed, ik ging een stukkie schrijven. Ik zou alleen ni weten waarover. Dan kan ik wel weer gaan vertellen dat ik vandaag gewerkt heb, maar dat doe ik niet, dus jullie weten lekker niet wat ik vandaag heb gedaan:P:P:P. Tja en verder kan ik wel vertellen dat ik naar TCP - loving You [Stunned Guys Mix] luister, maar d'r zijn toch veels te weinig mensen die dat nummer kennen helaas:(. Maar daar is nu verandering in gekomen :). Iedereen die dit leest kent het nummer nu bij naam. Er zit trouwens een sample in dat wel weer een btje bekend is: "loving you, is easy coz you're beautifull".

Wat ook wel grappig is, is dat het nummer wat hierna komt hardcore rules the world heet. Want dat is ook zo!!! ­[img]http://dakey.mine.nu/pics/terrorstampen1.gif[/img]­[img]http://dakey.mine.nu/pics/terrorstampen1.gif[/img]­[img]http://dakey.mine.nu/pics/terrorstampen1.gif[/img]. En om dan ook maar iets nuttigs te doen met deze informatie, ga ik een prijsvraag maken:D. Wie weet welke cd ik aan het luisteren ben, waar loving You [Stunned Guys Mix] gevolgd door Hardcore Rules The World opstaat? De winnaar wint de prijs. De prijs is alleen nog onbekend:). De winnaar mag wel een keer pannenkoeken komen eten ofzo:D. En daarna een mooie stoepkrijt tekening maken bij mun paps en mams in de tuin. Die zullen daar vast heel blij mee zijn!!!

Nu we het toch over stoepkrijten hebben, ik ga een topic openen over stoepkrijten:). Da's echt vet relexed om te doen weet je!!! Stoepkrijten dan he, ni een topic openen:).

Maar ik ga dus ff dat topic openen, dus ik spreek jullie laterssssssss!

msslss
Dus jij hebt thunderdome opstaan...das toevallig, me too...Jij hebt die van 98, die van vlak voor FEC-II uitkwam...Kheb hier the best off...1-5 opstaan...kikke...hehe nonshlen tustokken - riot squad draait nu...:bounce:...

Dus bij deze kom ik pannekoeken eten en neem ik gelijk wat te smoken mee...dat is aan ons wel toevertrouwd dacht ik zo...:D

Hey...tot later he
Hehe, was die prijsvraag toch iets te makkelijk:D.

Je komt maar een keer langs:D. Gaan we ff thunderdome's luisteren onder het genot van een pannenkoek en een joint:D.

mssls
fokkin 7-huisjes...das een eind...maar als je me verzekerd dat de pannekoeken de moeite waard zijn...dan scheit...ik regel de K-2 wel...;)
De pannenkoeken zijn cker de moeite waard:D:D:D. Ik maak ze zelf:D. Misschien zit er af-en-toe alleen een spacepannenkoek bij ;).