Partyflock

A28 / Ongeluk

 
Nou ..
Even mijn verhaal kwijt dan maar ..

Vanochtend vroeg ging ik fris en fruitig naar m`n werk toe. Reed deze keer over de A28 .. was wel lekker druk .. maar het reed lekker door.

Maar toen.
Links naast de weg , stond een verschrikkelijk bord .. juist,RiTsEN.
Iedereen begon al wat rustiger te rijden op de middelste baan. Maar rechts ... kwamen de dikke wagens nog met 100KM/u voorbij razen om nog even ertussen te kunnen. afijn , hun probleem...althans , dat dacht ik.

Vermoedelijk heeft 1 van die wagens in de verte zijn wagen er tussen gepleurt..
Iedereen dus vol op de rem , en omdat ik zelf altijd wel afstand hou , en goed oplet , zag ik dit snel aankomen , en stond *gelukkig stil*
Ik keek blij in mijn achter-spiegel dat de andere mobilist het ook had gezien .. *poei* *Hartklop , tik tik tik , adrealine vloei vloei*

op het moment dat ik bij mezelf dacht "oef , dat ging maar net goed" , kwam er 1 of andere dwaas met volle vaart bij mijn achterligger naar binnen waaien (total loss) ... dus ik was ook automatisch de klos , *RAM* .. (en ik blij dat ik m`n gordels om had) ...

Nou ... je schrikt je dus de pleuris ...
De eerste instantie ben je blij dat je er heel huids uit bent gekomen , maar je staat te tollen op je benen .. heh , die dreun was nie mis

Hup , auto aan de kant .. even kijken...
Zichtbare schade had ik weinig .. maar ik was wel mijn trekhaak (redding voor m`n achterkant) kwijt . die is aan de onderkant de auto in geramd,en heb dus forse schade aan de onderkant. nougoed .. dat is allemaal nog niet zo`n ramp , toch allemaal verzekeringswerk en vervangbaar.

Maar nu .. ik stond te trillen op me poten , was aan de ene kant heel blij.. de andere kant maakte ik me wel zorgen , want ik had barstende koppijn en zwaar pijn in me nek ..

Ben net bij een arst geweest en die heeft me direct doorverwezen naar een pyshio (?) .. daar ben ik net behandelt , met maseren en accupunctuur ..en het is dus nu afwachten wat zich daaruit gaat pakken ...

ze durfde nog geen conculusies te trekken ..

dus allemaal even afwachten ...

Toei
nare shit man :S hopelijk niets ernstigs voor je...
Hey Tin,
Hopelijk hou je dr geen whiplash aan over. Kan best vervelend zijn (en langdurig :( ).
Sterkte iig geval :)
Klote man! Sommige mensen kunnen echt niet rijden :S

Ook een keer gehad met een maat van me, reden we over de A6 tussen Almere en Lelystad. Maat van me rijdt 120-125 ofzo. Ineens komt er zo'n idioot langsgescheurd met een aanhangwagen met een bank erop die los stond. Reed zeker wel 160 ofzo terwijl je met aanhanger maar 80 mag...
Wat denk je, voegt die eikel in voor ons en vliegt die bank eraf!!! Zo voor onze neus! Gelukkig was het rustig op de snelweg en kon hij meteen uitwijken! Maar mijn hart ging toen ook echt zwaar hard te keer! Echt ziekelijk :|
Dat hoop ik ook niet ..
Is nog niks over te zeggen ..

weet wel dak pijn heb
Banilash :)
Dat is echt shit...en maar racen jongens...

Ik zou als ik jou was alle papieren van dokters en rekeningen voor elk verbandje goed bewaren en die vent aansprakelijk stellen.
als je lid bent van de a.n.w.b,ben je tevens verzekerd van rechtshulp!!!!

Ik ben heel goed geholpen door mr. de Wit .
Je bent je pijn niet kwijt,maar het helpt een stuk als je weet dat een heleboel dingen te verhalen zijn,waar je als leek niet van af weet!!
Ga er vlug achteraan en ....heel veel sterkte(k) hou ons op de hoogte!
Damm tinnetje, das minder

En ja, ik kan uit ervaring spreken dat jij een uitstekend bestuurder ben, want in welke toestand jij heelhuids naar huis kan rijden :)

MAar ehh, dikke kut, hopelijk geen schade voor je nek en ehh je bassbox doet het toch nog wel???
die bassbox had ik niet in die auto liggen ..
en who cares die bass kist .. die is vervangbaar.
nek niet ...

maargoed , even afwachten allemaal ...
Olav ik wil je nekkie wel kraken :D
Zow das minder man :s gelukkig ben je der nog heel huids uitgekomen, had veel erger kunnen aflopen :s Suc6 gozer
Sterkte .
He ik hoop dat alles naderhand weer beter gaat. En dat je er verder niks aan over houdt...
He, doe gewoon ff een paar weekies kalm an!!

En sterkte
Tering vervelend, sterkte ermee...

De kracht van het vooruitkijken... maar ja dat vergeten sommige wel eens... zat ie nie toevallig te bellen...?
ik weet niet of die zat te bellen ... verder ook weinig gesproken met die kerel.
voel er ook vrij weinig voor om met zo iemand te praten ....

vooruit kijken is moeilijk ...
ik vergeet het ook soms wel eens ..
maar sommige doen het nooit .. of rijden gewoon te roekelooz
Wat een eikel zeg!!! gelukkig heb je niks!!!!

Kusje voor jou :kusje2:
nare situatie, Tin... Pas maar op met die nek, moet je nog een tijdje mee doen enzo... Maar eeh, sta je dan op de snelweg.....en dan? Taxi, politie, ambulance? Hoe kom je daar weg eigenlijk?

rustig aan, Xyps
nou SUCCES!!!

(K)
shit man dat het je overkomen is !! ik heb wel even een tip voor je, je moet zeker de tegenpartij aansprakelijk stellen voor eventuele gezondheidsklachten in de toekomst. nu zul je denken wat bedoelt hij ?

Het is mijzelf ook overkomen, alleen was ik zelf schuld (volgens de duitse rechter). De dagen na het ongeluk was er niks aan de hand, alleen 6 zwaar gekneusde ribben plus een zere kop want ik ben, dankzij de gordel, niet uit de auto gevlogen maar met mijn kop op het stuur geknalt.
Ben wel medisch onderzocht maar verder hebben ze op dat moment niks gevonden.

Na 4 jaar begonnen de problemen, in een maand tijd ben ik van geen hoofdpijn naar altijd hoofdpijn gegaan. Ik heb het hiet niet over hoofdpijn die je misschien kent van een kater maar over hoofdpijn die je lichaam blokkeerd en die je gezichtvermogen weg neemt. Na 2 jaar onderzoek heeft men met 80% zekerheid kunnen zeggen dat het een vorm van wiplash is geweest die de klachten hebben veroorzaakt en dat het waarschijnlijk veroorzaakt is door het ongeluk van 4 jaar geleden.

De doktoren hebben door verschillende onderzoeken ontdekt dat een wiplash of direct tot uiting komt, of 3 tot 7 jaar na het "ongeluk".

Ik heb geluk gehad dat ik goed verzekerd was en dat ik daardoor geen inkomstenverlies had. Maar als ik dit niet had gehad, was ik afhankelijk geweest van een minimum uitkering.

Wat ik met het bovenstaande bedoel is dat je er melding van moet maken bij de verzekering van de tegenpartij dat je nu last hebt van koppijn en nekpijn en dat je hun aansprakelijk stelt voor de gevolgen hiervan. Misschien kun je dat via je eigen verzekering doen of evt. de anwb.

Want stel dat er toch wat aan de hand is en je kunt nooit meer werken dan heb je in ieder geval recht op een vorm van verzekeringsuitkering. Je kunt nooit allert genoeg zijn met deze dingen want na 4 jaar is het moeilijk om te bewijzen dat dit ongeluk de oorzaak is. Ik heb het voordeel van de twijfel gekregen bij de verzekering.

Door verschillende behandelingen van een ostheopaat ben ik de klachten na 7 jaar voor 80 % kwijt. ik werk weer en feest ook gewoon elke week, maar soms wil het niet .....

Maar goed ik hoop dat je bovenstaande alleen maar hoeft te lezen en niet hoeft te gebruiken, want als je gezond bent en je kunt doen wat je wilt dat is met geen enkel geld te koop.

Sterkte en succes !!!
Yo Tinnie,

Zwaar klote yoh.. iig veel sterkte en spreek je laters. . hoor wel of het ernstig is of nie.

adios.
2 Fons,
dat bedoelde ik nou ook...heb het ook mee gemaakt,ik hoop dat hij verstandig is en kijkt naar zijn mogelijkheden!
Oeii, das idd schrikken zoiets, nu maar hopen dat je er niets aan over gehouden heb.
wil je niet aan het schrikken maken maar letsel aan je nek bv wiplash
kan je pas na een week of 2,3 ien
het kan zelfs zo zijn dat je nergens meer last van heb en in ene na een maand last krijgt, van iets vreemds[erguh hoofdpijn, misselijk] goed opletten du!!
sterkte
Gabbermams en Fons ,

Iig bedankt voor jullie duidelijke reply.
Het eerste wat ik vanmiddag heb gedaan is naar de dokter geweest om het vast te laten leggen.
Hij kon verder nog weinig vast stellen , maar heeft me wel doorgestuurd diezelfde middag nog naar de pysio. Sta daar dus onder controle.

Morgen ga ik de verzekering bellen en alles even regelen , en zal dit ook zeker doorgeven!

iig bedankt!

Greetz
Tinneke
Dacht je ervan als je n telefoontje krijgt:
uw zoon (toen 6) heeft n ongeluk gehad op de snelweg, er is n vrachtwagen op ingereden.........
dan wordt je dus ook ff helemaal wild.
gelukkig viel alles mee achteraf, maar op dat moment als je t hoort.......wil je niet weten wat er dan door je heengaat.
en wat voor gevolgen t heeft voor je kind, hij vindt t nu nog eng op de snelweg en is af en toe panisch voor vrachtwagens.
Khoop nie 4 je da je hetzelfde traject als mn moeder meemaakt... FRONTAAL van achteren aangereden... *whiplash*... (Nooit meer dezelfde...:S)

STERKTE!!!!
als ik jou was zou ik de komende dagen maar rustig aan doen want ik heb dat laatst ook gehad en na 2 dagen krijg je echt zware pijn!
Sterkte zeg.... Hoop dat die eikel zich welgruwelijk heeft bezeerd (kweet ut mag ik eigenlijk niet denken)

:kusje2:
2 buzzzzz,
ik werd gebeld door de politie dat ik niet moest schrikken%),mijn man was van zijn motor afgereden en was onderweg naar `t ziekenhuis.
je gaat dan gewoon een beetje dood.
met je kind lijkt me helemaal verschrikkelijk,hoop dat nooit,nooit mee te maken.
RITSEN, ja dat ken ik wel jah

Gisteren wilde ik ook even ritsen en kreeg toestemming om te gaan ritsen. Oog contact.
Op het moment dat ik wilde ritsen kon ik ook ritsen, maar toen ik ging ritsen vond meneer het leuk om het mij even moeilijk te maken en het lekker nauw te maken voor me.

Dus ok , houdt een beetje afstand en rits voorzichtig in. En wat doet meneer LUL
Lekker er naast blijven rijden, das namelijk leuk, als je er niet tussen kan.

Cognigtieve (tering woord) macht noemen ze dat ..
En ik noem dat zielig !

Ritsne blijft toch een probleem in Nederland, kijk maar naar de files. Oorzaak, niet goed ritsen !
Met mij ..
veel last van me nek en koppijn nog ..
maargoed die spieren hebben een goeie tik gehad ..

heb net auto weg gebracht
die heb ongeveer voor 1700 schade ..
maar das minder boeiend
brrrrrr das ech klote zooitjuh!!!

nahjah beterschap iig en hopenlijk gaat het snel over

(K)
ik straal bij deze even je nekje in en geef er even een kus op via de computer!!!
strekte ermee man!!
Lieverd heel veel sterkte

(K)
Hele gore actie van die gozer...Sterkte en succes verder!!!