Partyflock

smart drugs

 
Ik vraag me echt af of dat nou echt werkt die Smart Drugs? Ik vind het zonde om te kopen als het niet werkt.­
Wie heeft dit wel geprobeert? En als je gewend bent om normaal altijd "­echte"­ drugs te gebruiken?

Het lijkt me dat ik daar echt niks van ga voelen...­Wat voel je daar precies van? Blijf je alleen wakker, krijg je alleen energie, of wordt je ook extra happy?
ja hoor, er zijn zeker wel dingetjes bij die goed werken: probeer ephedra'tjes maar eens ofzo, werkt bij mij zeker wel...

en heel vaak is het spul bij smartshops daar alleen maar omdat het nog niet in de opiumwet staat, en daarom niet verboden is... een paar jaar geleden was GHB bij de smartshops te krijgen en iets korter terug had je nog de 2cb'tjes en die werkten ook wel... :vaag:
Zeker dat het wel werkt hoor!
Neem maar eens 4, 5 of 6 ephedra supercaps, ga je echt wel strak van staan :D
Het is alleen wel zo dat je geestelijk in orde blijft, je heb onwijs veel energie en je krijgt kippevel overal enzo en het is echt super lekker, maar je kan gewoon nog normaal denken enzo.
Met xtc op ga je ook geestelijk naar de klote: muziek is mooier, licht is vetter, mensen zijn aardiger, je voelt haast geen pijn meer, etc.
Dat is dus met ephedra niet zo.
Ephedra heb ik ook gebruikt naast de fitness om meer vet te verbranden.­ Het zit ook CEA-stackers (cafeļne, ephedrine, asperine) wat body-builders gebruiker om af te vallen.­ In de natuurlijke stackers zit het ook en zelfs de afslankrommel van Tellsell heeft het als ingredient.­ Het zorgt ervoor dat je stofwisseling versnelt, je eetlust afneemt en je meer energie krijgt.­ Als je er 4 tegelijk neemt ga je echt knijterhard, beetje speedy vind ik het.­ Op de Loveparade was ik goed wauws.­
krijg je ook grote ogen van smartdrugs?
van ephedra wel ja, als je er veel neemt tenminste.­ bij 1tje met die kuur voor de training niet (gelukkig)