Partyflock

voor de vrouwen

 
Nu we weten wat de vrouwen mooi vinden aan de mannen, bleef ik nog met 1 vraag zitten: Op welke vrouw valt een vrouw??? Misschien een vage vraag maar dat schoot me direct te binnen toen ik de topics over mannen en vrouwen las.
Kus voor @nna! (K)

Bij mannen zul je dit dus nooit meemaken, dat onderlinge gekat....
He wie maakt er nou gekat van snowwhite?? :D
Wij niet hoor..wij zeggen gewoon watwe denken..maaja..dat begrijp jij denk ik niet zo goed ofzow? maaja..zal mij een worst wezen..is jouw probleem :)
2 snowwhite> dacht je dat mannen kunnen ook lekker zeiken hoor als het om dit soort dingen gaat
2Jossa: Wel dan? Da's nieuw voor mij, over het algemeen heb ik het idee dat mannen onderling heel wat relaxter zijn, correct me if i'm wrong :-)

2Teknobitch: (K)
mannen zijn onderling ook relaxter en dit soort dingen kom je ook weinig tegen bij mannen onderling maar als ze er zijn dan loopt het hoger op als bij vrouwen hoor dat kan ik je wel vertellen
Wat ik mooi vind aan een vrouw?? Dat ze mooi is, zonder dat ze t weet... Of in ieder geval dat niet laat merken... En er ook geen misbruik van maakt!!

En ik vind die meisjes in van die pakjes geweldig om te zien... Op impulz dit jaar... Blonde haren, lange benen, wit bikinitje, rokje, beenwarmers... Sjeezz.... dacht dat ik droomde!! Maar ze gedroeg zich normaal... Niet als een krolse kat ofzow.. En dan vind ik t geweldig!!! Maak me gek zou'k zegguh!! deed ze ook trouwens..! :bloos: echt waar!
Ik vind meisjes mooi als ze er goed verzorgd uitzien; ik hou ook wel van extravagant. Het mag wel opvallend en sexy zijn, maar niet hoerig.

(k)
gewoon vrouwen die in wat ze ook aantrekken er toch wel leuk uitzien *jaloers wees*
die dr voorders gwoon geen moeite voor hoven te doen
Ik vin die pakjes waar fairy ut over heeft ook cool..maar je heb van die meiden die zich er nog eens hoerig bij gedragen..da vink nou eg geen potje :s
Wow dit heb ik gewoon ff allemaal gemist!

Maar zo te zien aan de commenst heb ik me een stuk beter vermaakt met andere dingen:)

TJONGEJONGE WAT ZIJN SOMMIGE DAMETJES HIER TRIEST!

klap klap voor uitkomen voor je eigen meninkjes hoor....maar even realistisch dames! dit heeft nisk met aandacht tekort of geen zelfrespect te maken hoor!:)

Ik vind het leuk om mijn creativiteit in mijn kleding te uitten, en dat het nogal bloot is vaak: dat is mijn smaak! dat vind ik mooi, en gelukkig veel anderen ook! en een beetje shockeren vind ik ook grappig:)
julie doen net of t een ramp is, get a life!

Ik heb gewoon een karakter, ik ben gewoon aardig, heb geen kapsones, lig niet met iedereen te naaien,

nee helaas, ik voldoe niet aan julie beeld!
niet om er nou mee te lopen pochen, just for info:

Ik heb gewoon mijn school afgemaakt, ik heb alleen maar lange ralaties gehad, ben dus niet dom of geen slet, hou wel van zoenen, nou en?>>>:9


ik oordeel pas over iemand als ik daar een goeie reden voor heb, dus als ik diegene tenminste 1x gesproken heb!

zo ga maar een kouwe douche nemen want t zit julie kennelijk nogal hoog allemaal;)
Mjaa..die heeft geen bord voor der kop maar een heel serviesgoed whahaha :D
Maar Poek heeft wel gelijk.

En tekno? Ik snap wat je bedoeld...hahaha heb wel eens zo'n tiep gezien op Massive pfffff dt was wel genant gewoon :s
Tuuluk moet je lekker doen waar je zin in hebt..maar asjeje zo gedraagd word je nooit serieus genomen..dat wil ik er alleen mee zeggen..en ik vind ut gewoon ranzig dat mensen elk weekend met een ander staan te lebberen..dan ben je gewoon een slet..jongens kunnen ook sletten zijn :D
Hoe weet je dat nou?? Je kent haar alleen van foto's!!!
Nou wat ik mooi vind aan een vrouw is een bepaalde uitstraling. Als iemand geen uitstraling heeft of vrouwen die knap zijn maar ook weten dat ze dat zijn valt die hele uitstraling verkeerd...

Dus wat ik mooi vind vrouwen met een goede uitstraling, mooi figuur, leuk gekleed, mag sexy maar niet te.. dan kan je net zo goed achter de ramen gaan staan want dan heb je je bestempeld met: LUSTOBJECT!

En natuurlijk schoon! Vrouwen die vies ruiken vin ik niet lekker....
2 Q dance:
Iemand kan zoveel lullen assie wil,maar aan wat ze doen zie je hoe ze echt zijn ;)
Hm...zit wat in! Grrrr wrom heb jij altijd wat trug te zeggen??!! :p:p
Het lijkt of we in Teknobitch een nieuwe Shebyte hebben gevonden. Weer een aanwinst voor PF.... NOT!
ik vind dat poekie helemaal gelijk heeft :)
en ik heb daar niets meer aan toe te voegen
:)
haha als je dat echt van me denkt...daag ik je wel uit om eens te meeten! foto's zijn "momentopnames" zoals een slim iemand mij zei!
en ik kijk ook al wat meer uit wat voor pics er gemaakt worden tegenwoordig, omdat ik juist geen verkeerde indrukken wil wekken,

kijk eens wat verder dan je neus lang is liefjes:9

en ik ben gewoon een normale meid met twee benen op de grond hoor! en best lief, tenminste ik doe mijn best;)
Hey poek.... Ik weet niet precies waarom je die replies geeft.... Ik had t in ieder geval NIET over jou, ook niet indirect!!! Dat dat even duidelijk is! Want op Qbase zag je er weer hartstikke mooi uit en ben benieuwd naar je harempakje!!!
Even aftellen: nog 57 uur en 35 minuten :p:p
2 poekie:
Ik geloof best dat je een aardige en lieve meid bent,maar ik vind het gewoon zo zonde want zoals je op die fotos doet word je nooit serieus genomen en krijg je alleen maar de verkeerde mensen achter je aan.
Hoe je je kleed maakt mij eg geen moer uit hoor,dat moet je helemaal zelf weten..Ik trok vroeger ook vaak van dat soort outfitjes aan,maar je werd dan wel minder serieus genomen en kreeg dan van die vieze gassies achter je aan die d8ten datje wel makkelijk te pakken was..

En ja asje dan ook nog eens elk weekend met een ander gaat zoenen,dan denken ze helemaal "wat een goedkope slet"
Das toch logisch?
Jeezus zeik wijfen, laat elkaar lekker leven hoe diegene wil, anders is een deel van de mensen ongelukkig, omdat ze moeten leven zoals 1 persoon wil, en dan zijn we allemaal gelijk en precies het zelfde. dan hebben we een ongelukkige wereld, nou en dan zijn we tevreden he?! als iedereen leeft en doet zoals 1 iemand wilt
zeikwijfen?
Ik ben tenminste niet zo'n wijf die achterbaks achter iemand zijn rug om zit te roddelen,ik zeg het recht in iemand gezicht wat ik van iets of diegene vind..Das heel wat anders ;)
haha nee hoor is ook niet tegen jouw mop!
maar ik heb deze hele discussie gemist en werd er net op gewezen dus heb hem helemaal doorgelezen en viel van mijn stoel van t lachen!:)

hoe onnadenkend mensen soms kunnen reageren:S

2> teknobitch> als je het zo zegt klinkt t al heel anders, en dat snap ik ook wel, alleen i do'nt give a shit hoe mensen over mij denken die mij niet kennen!
voel je je aangesproken?
Ik wil alleen maar even zeggen dat ik J LO en Shakira erg mooie vrouwen vind! Daar ging het Topic toch over?
En Poekie vind ik ook wel erg mooi

:lief:
en voor dingen recht in iemands gezicht zeggen ipv achter z'n rug om, heb ik absoluut respect voor:)
kunnen veel dames nog wat van leren!

ik hoef ook niet altijd serieus genomen te worden, het zijn feestjes, en die zijn er om lol op te hebben, zolang ik in het gewone leven en bij mijn vrienden en mensen die ik waardeer wel serieus genomen wordt:)
Ow, maar dat doet Summy ook niet hoor!!!!
Wat iemand anders doet zal mij een worst wezen..Moettie lekker zelf weten,maar ik zeg alleen datje op moet passen met andere mensen,want die kunnen dan welleens hele verkeerde opvattingen hebben.
Er worden al genoeg vrouwen lastig gevallen door mannen en die vragen er niet om..
Kzeg ook niet dat asje zo'n pakje aantrekt dat je er dan om vraagt om lastig gevallen te worden..
Maar het helpt wel mee..dat wel..hebbik zelf ook ervaren..terwijl ik me eg nie as een of andere snol gedroeg ofzo..
ja maar dat zijn ook mannen!

die zijn soms erg onbegrijpelijk:S
Nou ik heb nog nooit een bordje om de nek van Poekie of wie dan ook zien hangen met "ik ben makkelijk te krijgen" :p
Mannen kunnen net zo erg zijn ja,.maar daar word vaak nix over gezegd..as een man 10 vrouwen heeft dan issie stoer en as een vrouw 10 mannen heeft dan is ze een hoer..slaat ook werkelijk nergens op nee..

2 q dance:
Stel je staat op een feest en je ziet een meisje en die loopt om ut uur met een ander te zoenen..dan denk je toch ook van "" wat een slet" ..en zeg nou nie dat dat nie zo is :p
Assik zo'n gozer zie dan denk ik ook "wat een player"

Het gaat er gewoon om hoe het overkomt op mensen die diegene nie kennen...snap je ;)
Nou zal zeker raar staan te kijken ja. Maar zal ook denken "wat een mazzelpik!!!" :p:p
ja volgens mij is het vuur in deze discussie weer een beetje gedaald en zijn we het allemaal wel weer een beetje eens:):):)*blij*

2Q-dance>er hangt een bordje/plaatje met WILLY om mijn nek:D

Ik ben best wel kieskeurig op de leuke mensjes met wie ik wel eens wil zoenen, en t is waar zo door die fot's lijkt t wel eens of ik niks anders doe de hele avond:9, ik ben alleen makkelijk te krijgen voor mensen die IK zelf ook leuk vind....Maar ik ben absoluut niet te Houden:S
Kheb verder eg nix tegen poekie hoor..helemaal nie..maar ik wil alleen maar zeggen dat mensen verkeerde indrukken van je krijgen als je je op een bepaalde manier gedraagd..
Hebje eigenlijk al een woning gevonden poekie?
2TB> je hebt gelijk mop;)
valt ook allemaal best wel mee hoor!hoeveel ik met mensen zoen op feestjes! maar t lijkt veel doordat ze ook echt allemaal op de foto staan:S

daar let ik nu al veeeel beter op:)

(K)
2 poekie:
Ik bedoelde ut ook nie om je aan te vallen ofzow..maar moest dit gewoon ff kwijt :D ;)
Kheb zelf ook van dat gezeik gehad en gun dat niemand..
Hehehe maar de papparazi van PF letten daar ook op :p Gna gna
nog niet, heb gelukkig wel gezien dat er veel keus is, en dat ik met de inschrijving die al 3 en een half jaar staat ook op adam mag inschrijven:)

sammy komt in de weekenden op proef bij mij wonen zodat ze niet telkens zo'n end hoeft te reizen en ook wat kan oefenen met het opjezelf wonen,

ik wil zoiezo nog tot het einde dit jaar in mijn huidige huisje blijven, zodat al mijn financieen ook goed zitten en ik er ook wat geld in kan stoppen!

weet iig nu waar ik t moet zoeken:)

(K)
Oke dan beterzz hoor poek :)
Tis wel handig ja dat je al 3 en een half jaar ben ingeschreven,want dan hebje ook weer meer kans op een woning..
Ik stond ook 4 jaar ingeschreven voor ik me woning kreeg,duurde wel ff wat langer,want ik woon in zaandam en ja..daar is veel woningnood,maar in a'dam hebben ze veel meer woningen vrij staan..dus daar hebje wel mazzel aan..
2 Poekie
je hebt idd helemaal gelijk, altijd leuke creatie's die je aan hebt. En idd zoenen is gewoon erg lekker. Je moet gewoon lekker doen en laten wat je wil, je leeft maar 1 keer dus dan moet je dat ook doen!!!

(K)
wat een heisa... dit topic gaat over wat je mooi en aantrekkelijk vind toch?
Ik heb z'n verschrikkelijke PLEURISHEKEL aan dat zielige onderlinge gekat en jaloezie van meiden onder mekaar of zoals anna het al noemde ZEIKWIJVEN

Van die meisjes die iemand al slet noemen voordat ze diegene kennen of lelijk noemen omdat ze er stiekem zo tegenop kijken... blegh

maar goed... om op het onderwerp terug te komen:

Vrouwelijke vrouwen met een leuke uitstraling en persoonlijkheid. :)
dit lijkt helemaal nergens op dames!
je moet gewoon aantrekken wat je wilt en zolang je een eigen mening hebt is het toch goed??!!
natuurlijk zal je wel eens een vies mannetje achter je aan krijgen maar dat geeft ze nog niet het recht om je een slet te noemen!en wat is nou een zoentje??
maar goed,ik val niet op vrouwen maar het is wel belangrijk al heeft ze een goed innerlijk,spontaan en als ze een mooi lichaam en een leuk bekkie heeft is dat gewoon mooi mee genomen!
:)