Partyflock

Geen Shockers voor mij :(

 
DAMN DAMN! Wat baal ik ontzettend! Had ik net alles geregeld voor Shockers (geld, een kaartje), krijg ik gisteravond onwijze ruzie met m'n ouders, en nu mag ik dus niet naar Shockers toe... De reden is omdat ik niet met vrienden zou gaan zoals normaal, maar met mensen van PartyFlock, die ze niet kennen en dus niet vertrouwen :( Echt onwijs stom, en zeker een domper op m'n week :(
ik vertel mijn ouders nooit niks die weten
het pas een dag er voor en dan vertel ik nog niet met wie ze weten wel met wie.
Das cker kut. Ik zal me ouders ook maar eens gaan vertellen dak zaterdag naar shockers ga. Ook niet met me normale vriendengroep.
ik ga altijd met mijn vaste vrienden groep.
of er moet een uitzondering zijn maar dat is meestal niet.

Ik vind je bent oud en wijs genoeg om zelf te kiesen om naar een feest te gaan .
of hoelaat je thuis komt of zo.
mn ouders merken zondagochtend wel dat ik er niet ben :-)
Pff dat is minder zeg (vooral wanneer je 19 bent :-S).
Ja hoor, das balen! Toen ik 19 was, deelde ik ze gewoon mee wat ik ging doen. Je bent toch volwassen? Je had nu op jezelf kunnen wonen! Nou ja, niet alle ouders zijn hetzelfde natuurlijk...(gelukkig)
Ik mag nog steeds niet, en ben al 20!! Al bijna 2 jaar t huis uit, en als ik een keer bij me ouders ben en ik ga weg, moek om drie uur thuis zijn ofzow... Doe is ff normaal!!!! Ja toch??

Maar is klote!! Wat maakt t nou uit dat je met 'ons' gaat?? Alsof wij anders zijn dan je vrienden.. Volgens mij niet...
Zorg maar dat je gaat, komt goed.. Ze merken vanzelf wel dat je er nie bent!!

En je hebt tog een kaartje?? Nou dan! Je bent er wel hoor!! pas op ;D hihihi
wat een gezeik zeg.
ik hoef nooit te vertellen dat ik weg ga.
ik doe het meestal wel maar het hoeft echt niet. en al helemaal niet met wie enzo.

op me 14e kwam ik zaterdag avond al niet meer thuis. lol.
zondag met eten weer :)

kom thuis en wat ze zeggen is: en hoe was het?

LoL


maar nu woon ik ook half op me zelf.
me vader is heel soms thuis weej.
vind het wel lekker rustig :)
Meestal heeft elk verhaal 2 kanten. Ik weet niet waar over je ruzie hebt gemaakt, maar het zal voor je ouders (in hun gedachte dan !) wel de moeite waard zijn om je thuis te houden.

Je hebt nog 4 dagen om het weer goed te maken dus even je best doen en het komt wel weer goed toch ? misschien moet je ze even laten zien met wie je gaat, anders laat je ouders met 1 van hun even bellen zodat ze die persoon ook persoonlijk te spreken hebben gehad.

Ik hoop niet dat je het erg te bont hebt gamaakt want het wordt weer een super feesie !!!!
Jaaaa denk!!!
wat is dat nou weer voor een kutreden van niks....
je bent toch geen 4 meer????
zo te zien hebben je ouders lekker veel vertrouwen in je...
k zou gewoon gaan hoor!!!
of laat je ouders dit topic lezen dan kunnen ze zelf zien hoe raar ze bezig zijn...:S
gewoon zeggen dat je vaste vrienden ook heen gaan man! alsof je ouderz weten dat die nie gaan dan! dus volgende keer een leugentje voor eigen best wil he :D
is idd kut dat je niet mag, opzich ergens is het wel te begrijpen omdat je met min of meer vreemden ga. Maar kom op zeg je bent 19, dan moeten ze je toch wel vertrouwen.
je bent 19, just go!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Vraag de PR nurd om ff met je ouders te brabbelen die moet er toch burgelijk genoeg uitzien om je ouders genoeg vertrouwen te geven om je te laten gaan :D
Jonge zeg dat je met mij gaat, je kent me via PF en ik woon in Oosterbeek... dan lieg je niet... We hebben wel eens in de stad gemeet (dan leig je wel:P) en nu gaan we naar Shockers... of ze het leuk vinden of niet.. Just GO!
Aaaaaahhhhh wat zielig. Kom maar bij mij, dan mag je op mijn schouder uithuilen :D
Fuck zeg, ik mag ook niet meer, maar is toch ook wel een verstandige beslissing van mijn pa en ma geweest,want mijn gezondheid is nu niet echt optimaal...dus leek mij eerlijk gezegd ook wel het beste..MAAR ik baal er nog steeds wel verdomme van!
En ik hoop dat jij het ff fixt met je ouders zodat je wel mag, en ook wat voor mij kunt dansen!! :) (K) voor joe!!
*tijdens het uithuilen op de schouder van Jardena*

Nee, is nu niks meer aan te doen. Maar volgende keer als ik naar een niet-hardcore feest ga (dat was de reden dat ik niemand van m'n vriendengroep meekreeg) vertel/zeur ik gewoon lang genoeg van te voren, en als ik eenmaal 1 keer ben geweest, boeit het ze verder ook niet meer, dat is het vage aan m'n ouders. (Ik weet nog wel hoe ik moest zeuren om naar m'n eerste feest te mogen, maar daarna boeide het ze niet meer).

Ergens is het ook wel de schuld van de media, door al die negatieve verhalen over drugsdoden enzo,hebben m'n ouders nou niet echt bepaald een heel positief beeld over houseparties volgens mij...
Anders zeg je dat je met mij gaat, dat je me kent van de krank im kopf... is bijna waar... ennuh... zou mijn kind liever naar een Shockers laten gaan dan naar een bijv KIK... op hardcorefeesten zijn die doden gevallen!!!!!!
Nee, ik laat het dit keer maar even met rust, anders krijg ik weer zo'n psychologische oorlog met m'n ouders zoals afgelopen zomer, en daar heb ik even geen behoefte aan... Maar de volgende keer vertel ik het ze gewoon wat langer van te voren zodat ze aan t idee kunnen wennen! Dus dit weekend geen feest voor mij...

Maarja, de week daarna in ieder geval weer stampen op Club Hell dus :).
Iedereen wel bedankt voor jullie steun trouwens! Toppie!
oh ja, misschien dat ons nerdenclupje wat voor je kan doen, ik zal even met TonyM overleggen...