Partyflock

Het echte verhaal achter de sluiting van de Hemkade.

 
Het echte verhaal achter de sluiting van de Hemkade.

Iedereen kan het zich nog goed herinneren dat de Hemkade gesloten werd. DE house tempel van Nederland was foetsie :-(. Inmiddels is uitgelekt wat de echte beweegredenen waren achter de sluiting van onze tempel. Deze gegevens heb ik kunnen bemachtigen.

De grote hoofdrolspeler in deze kwestie is niet burgemeester Vreeman of de gemeente Zaandam! Neej, het is de nederlandse overheid zelf! En het heeft allemaal met het onderwijs te maken.

Tot een bepaalde leeftijd is iedereen leerplichtig. Maar de leerlingen die met plezier naar school gaan, zijn op de vinger van 1 hand te tellen. De jeugd is immers de mooiste tijd van je leven. En op school zitten past daar niet in. Zeker niet het middelbaar onderwijs. School word pas echt interessant [voor zover je van interessant kunt spreken] als je begint met de opleiding die jezelf hebt uitgekozen. Het beroep waar je de rest van je leven mee wilt door brengen.

De jeugd wil zijn jeugd slechts op 1 manier doorbrengen, en dat is natuurlijk feesten! Echter als de gehele schoolgaande jeugd zou stoppen, zou dit het einde van de nederlandse overheid betekenen. Hoe zouden ze anders miljoenen ouders geld kunnen aftroggelen [het zogenaamde schoolgeld]? Vele bedrijven die fortuinen vragen voor een simpel schoolboekje zouden failliet gaan. Met als gevolg een heleboel werklozen. Oftewel de hele nederlandse economie zou naar de klote gaan. Het zogenaamde "neerwaartse-spiraal" effect.

Dus onder het excuse van een drugsdode is de nederlandse overheid langzaam bezig het aantal feesten te verminderen. het begon allemaal met de sluiting van de Hemkade, Q-dance die geen vergunning kreeg voor QlubTempo 10, ID&T die voor Trance Energy nog maar een vergunning krijgt voor 25.000 mensen ipv. de afgesproken 40.000 mensen. En zo zijn er nog tal van voorbeelden.

Maar de nederlandse overheid krijgt ons niet klein!!! We hebben ze in de gaten! Speciale eenheden zijn al bezig alle schade die de nederlandse overheid heeft aangebracht ongedaan te maken. En met succes!!! De Hemkade gaat binnenkort weer open, de QlubTempo's worden in de toekomst in de Heineken Music Hall gehouden en ID&T is bezig met een rechtszaak tegen de gemeente Utrecht.

Partybeesten van Nederland, verenig u en protesteer tegen deze gang van zaken!!!
hmmm misschien hebbe ze wel gelijk! (ik ben ook gestopt met school :P)

MAAR DAT GEEFT ZE NOG NIET HET RECHT OM DE FUN TE SLUITEN!!!!!!!!
sorry geen zin om te lezen :-)
De tering...........het lijkt wel 'THE BIG CONSPIRACY!!!'


:D:D:D:D

Maarja, ik wil me wel verenigen hoor :D
Wat staat daar...? door het feesten heb ik veel school moeten missen en nu snap ik heel veel woorden niet :P
ok, ik ga het lezen ..­
lekker LB trouwens allemaal weer ..­
ik heb het gelezen..

geniaal :-)

dank u
Karian
Werkzaam bij Partyflock
Waar heb je die gegevens bemachtigd? Moet heel eerlijk zeggen dat ik het de grootste onzin vind die ik de laatste tijd onder ogen heb mogen krijgen.........­
Ow, het bekende complot theorie :-)

Ik had er gister ook een hele boel, kwam der in iedergeval op uit, dat ik genaaid werd door de society en dat het daarom misschien wel uitging tussen een huisgenoot van mij en zijn vriendin, want ik had paddo's (in me droom dan weer) en daarom was niels zijn vriendin boos (alweer in mijn droom) en daarom ging het uit (wat nog niet zo is, maar misschien wel gaat komen)
En zussie, misschien had je het niet gezien, maar het is door StefanH geschreven na een heel diep onderzoek dat gedaan is door vaagheidspersonen
En P.­S.­ Ik luister nu lekker hardcore als je het wil weten, en zo niet, dan niet (maar dan luister ik het nog wel, alleen dan wil je het niet weten, als je het echt wil weten, en zo niet, dan niet..........­)
Lompe Boer?
lekker Lompe Boer trouwens allemaal weer ..

Aha, en wat betekent dat dan?

:vaag: = Damien = :vaag:
lekker lekker boeiend? %)
jajajaajajajaja "­conspiracy theory"­

hhhhhmmmmmm maar ik ben ook gestopt met school
3 keer zelfs hahahahahahaahah

nou ja wie weet heb je gelijk

greetz
Oftewel Lekker Belangrijk...­
Damn.. hoe kom je zo wijs stefan ? :D