Partyflock

2 pillen of meer in 1 keer

 
heeft het zin om met 2 pillen of meer te beginnen?
Wordt je er beter kort van?
nah as se nie sterk genoeg zijn neem ik dr wel meerdere tegelijk
ken beter dat doen
dan de hele avond t gevoel hebbe dat het net nie genoeg is om er wat van te voelen

en natuurlijk ook welles meerdere tegelijk genomen om te weten hoe dat voelt

mah doe t nu alleen nog ask merk dat se gwoon veel te licht zijn
Tja, het ligt eraan of je vaak slikt! Als je 't niet echt vaak doet dan kan je 't beter met een halve beginnen, anders slaat ie vet hard in, hevig zweten en kotsen, maar daarna voel je je wel heel lekker:)
Als je 't wel regelmatig doet, kan 't niet echt kwaad, maar zou 't zelf niet doen. Doseren is gewoon heel belangrijk!!!

Conclusie: je wordt er zeker niet beter kort van, maar waarschijnlijk wel lekker :vaag: ;)
Ik heb aan een halfje genoeg :)
ik heb op Qlimax 2 heel snel achter elkaar, en dat doe ik nooit meer. Voelde me echt beroerd ervan.
tja dat doe ik dus ook nooit neem hooguit 1 a 2 pilletjes op een nacht maar ken ook wel mensen die er wel 2 tegelijk nemen maar iedereen reageert er natuurlijk weer anders op en t ligt er maar aan wat je gewend bent denk ik
Kdenk daje tegenwoordig 4 pillen tegelijk in moet nemen voordat je wat voelt :D
Tis wel zo'n troep geworden de pillen tegenwoordig..daarom gebruik ik lekker nix meer :)
Hoef ik me ook nie helemaal de tering in te slikken om wat te voelen :s
Tja......ik ben dus zoiemand die dat heeeeel af en toe wel eens doet.
Alleen in t begin dan, als ik t al eens doe, de rest vd avond pak ik alleen n hele, geen 2e meteen erbij dan. Voor mij werkt t wel zo dat ik me dan lekkerder voel.
Bij mn 1e pil had ik er al 1,5 nodig eer ik iets voelde, en dat is altijd zo gebleven, kan er helaas te goed tegen (zou willen dat t anders was)
en t is niet dat ik t te vaak doe, 1 keer in de 4 tot 6 weken.
Halve pak ik nooit, voel ik helemaal niks van.
Maar ws heb ik nu de reden gevonden waarom ik er zo goed tegen kan, er weinig van merk.
ADHD-ers kunnen averechts of amper reageren op medicijnen, dan zal dat ook wel gelden voor drugs, dan beschouw ik t ff als medicijn dus.
Zo voelt n blow voor mij aan als hard drugs, dat zullen de meeste wel niet hebben.
met 5 pillen heb ik geen moeite, zie je amper aan mij, geef mij 1 grote joint en ik ben compleet vd wereld af.
En dat is dus wat ik weer niet doe, hooguit n paar hijsjes, dat gaat nog, maar echt niet meer, dan vergal ik gewoon mn eigen avond.
mah buzzzz
ik ken ook bijna niet tegen blowen en wel tegen veel pillen
dat hoeft nog niet eens iets emt ADHD te make te hebben dus
het is gewoon voor iedereen verschillend
Naah tis wel zow dat de meeste ADHDers goed tegen drugs kunnen,Ik heb het ook en kon me ook helemaal volproppen en nix voelen :D
Pff, het woord AHDH, ik word der gek van, op school word ik tegenwoordig ook al ADHD kindje genoemg
ja je kan er beetje 1 tergelijk slikken en als je voelt dat de ander wegzakt slik je gewoon weer een nieuwe zo doe ik het meestal,1 zo een pil werkt eigenlijk toch wel de hele nacht maar ik heb meestal als ik er 1 slik en ik voel zo een beetje dat die wegzakt ik niet zoveel zin heb om meer te dansen maar liever heerlijk ergens ga zitten en naar mensen zitten kijken dus neem ik er nog 1 en dan kan ik weer lekker gaan dansen.
Eerlijkheid gebied me te zeggen dat de kwaliteit van pillen tegenwoordig 5x slechter zijn dan ongeveer 10 jaar geleden. Dus eigenlijk zou je zeggen dat 5 tegelijk hetzelfde effect moet hebben als 1 goede 10 jaar oude pil. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig wordt een pil voorzien van meer versneden troep en extra toevoegingkjes zoals cafeine en mda (wekt een licht trip-effect op en is goedkoper). Dus als je 5 pillen tegelijk zou nemen kom je zwaar in de problemen.
Wees verstandig en probeer het gebruik van je opwekkertjes te beperken. Zo voorkom je dat je zelf in de problemen raakt, waardoor je omgeving ook lekker kan genieten van het feest zonder dat ze anderen 'fout' zien gaan.....
meestal begin ik met 1 en 30 minuten later de ander
dan kijken hoe het werkt :)

en dan de rest :)
nou nam er wel is meerdere ja maar na een foutje was het voor mij bijna helemaal over geweest vandaar dat ik het niet meer waag ik ben nu anti drugs geworden en drink liever het gele goud (bier) daar vermaak ik me ook wel mee zullen der wel meer zijn denk ik ajuus!!!
ik heb er wel eens 9 tegelijk genomen ik moet zeggen dat ze lekker insloegen maar de volgende dag kun nix meer
zelfmoordpoging?

heb er 1x 2x tegelijk genomen. Eens en nooit meer, maar ja toen had ik er zowiezo binnen 2,5/3 uur 4 van 125mg op %-)

normaal zijn het er 2 en max 3 op een hele avond, hoewel de laatste tijd ik steeds vaker nuchter ga.
Appeltjes kleine groene............
Eerst 2 een uur later 2 een 1/2 uur later weer 2 en toen (2uur later)4 in een x en ik was erna zoooooooo vaag aan het lullen, trillen en schokken dat m'n meid zeeeeeeeeeeeer zwaar in de stress schoot en dacht dat ik uit het raam zou springen........ maaaaaarrrrrr 2 per x DOEN en meer NOOIT doen eerst wachten op de inslag en dan meer nemen dan weet je hoe je er op reageerd ik heb ooit 2 roze tulpjes gehad en ben ruim 2 uur buiten bereik geweest pas dus altijd op!!! mzl JM
hehe dubbele mitsus 200Mg pure mdma Voor project hardcore maar snel ingeomen vanweeguh de tering strenge controle's..hum...ging nie echt goe...het begin nie meejgemaakt..onderkin met 100km peruur alle kanten in...en nog wat bekende kenmerken :S maarja na 10bier ging het wel weer lekker :P ...p.s hoe gekker hoe geiler..:-p :-)
Ik begin met een vreemde pil altijd met 1 of als "ze" zeggen dat'ie hard is een halfje.
Met bekende pillen (dus als ik er meerdere feesten mee doorgebracht heb ) neem ik wel eens 2.
Op qlimax (dec. 2001) had ik voor de zoveelste keer O'tjes dus ik kende de werking, toen heb ik de hele avond steeds 1 genomen en als afscheid tijdens Dana 2 in 1 keer en dat ging best lekker moet ik zeggen :D

Echt veel meer dan dat doe ik niet met xtc, het moet wel leuk blijven vind ik.
hehe dubbele mitsus 200Mg pure mdma Voor project hardcore maar snel ingeomen vanweeguh de tering strenge controle's..hum...ging nie echt goe...het begin nie meejgemaakt..onderkin met 100km peruur alle kanten in...en nog wat bekende kenmerken maarja na 10bier ging het wel weer lekker ...p.s hoe gekker hoe geiler..

Lijkt me zeer sterk in Nederland is er ABSOLUUT niet aan te komen!!! het dikste wat hier te krijgen is is zo'n 140 mg en dan nog pure mdma wordt al helemaal nergens verkocht.
Geloof al die stoere praat van de dealers maar niet 't zal best een dikke pil zijn geweest maar niet van dat formaat.
Willempie> 2x dezelfde is geen garantie had 2 weken terug dolfijntjes goeie dingen..... afgelopen week ook dolfijntjes en ik moest bijna kruipend naar huis zo vaag was ik! Bel ik gister m'n dealer en vroeg of hij nog was wezen halen tussendoor zonder iets van mijn bevinding te vertellen en het antwoord was ja hij was nog wezen halen. Per serie en soms zelfs per stuk verschillen die dingen dus Nooit een garantie mzl JM
beter iedere keer een halfje nemen dat is beter
ik begin met eentje

wanneer ik goed in de mood ben en die ene al afzakt dan wil ik er nog wel eens twee pakken.

heel sporadisch doe ik dat

maar lol gegarandeerd

gekke essie
Uh.. Been there, done that
Nooit gedaaan.

Maar ja, ut zal wel leuk zijn
2 in 1 keer deed ik vroeger wel s.
de klap is echt amazing, als het eenmaal komt, sla je stijl achterover!
heel wazig gevoel, maar als je er al met 2 begint, blijft het echt niet bij 2.. dan loopt het op tot 6.. of meer.. bizar slecht!
en tegenwoordig wordt ik er toch ziek van, dus neem ik halfjes. En daar wordt je veel lekkerder waus van! heel geleidelijk :-)
Als ik je mag melden:
Het is heel perrsoonlijk. Je kunt wel zeggen of melden dat het blits/kut/fot/goed/slecht is. Maar het blijft een persoonlijk iets. Als ik je advies mag.kan geven: Neem er eerst 1. Als jij merkt/denkt dat het goed gaat en je denkt dat je er 1 bij kan nemen: Doen.

Maar laat je aub niet zomaar het een en ander wijsmaken door iedereen. Iedereen reageert anders/ beleeft het anders/ maakt het anders mee.

Ik zeg : Expirimenteer, ((MET MATE(N)!!!!))

Laat je niet gek maken door/voor een ander !!!!!
Als je al op het punt zit om 2 pillen tereglijk achterover te slaan ken je beter andere drugs gebruiken want dan is het effect van de pille bij jouw gewoon weg.
ik weet het beter bestaat nog hoor :@, pfff altijd beter weetuh..kommuh nie eens uit NL
Bij iedreen slaat een pil anders in. Ik moest met 2 beginnen om wat te voelen en een vriend van me lag van 1 zo'n zelfde pilletje half wappie over de bar te rollen. Was wel humor. :D:D

Wat zijn herrinneringen toch mooi :D
ik gebruikte vroeger veel meer, kon er 7 nemen op een avond en me super voelen...
toen is het vorig jaar, innercity 2000 heel fout gegaan met maar 1.5 van 180mg. was er echt bijna geweest. heb in de ambulance gelegen en het witte licht gezien... was echt verschrikkelijk ziek. lichaamstemp. 32graden, koud zweten. eenmaal op ehbo voelde ik me lekker, lag daar gewoon te spacen terwijl de mensen op de ehbo op mijn wangen aan het rossen waren omdat ik wakker moest blijven... hele feest verziekt. in totaal een uur of 3 op de hoofdpost van de ehbo gelegen.
Das klote, gelukkig dat het goed is afgelopen.
doe je netjes lisette....trouwens, ik zat een beetje stilletjes op een berichtje te wachten van je:)
ja........... ken nu mijn max!
nooit meer dan 2,5 en ALTIJD bigin ik nu met een halfje. is het over met de pret, gaan we over op de Xi of red bull.
wil niet weer zo eindigen....
trouwens, over die "pure" mdma van jullie...
met een pil ben je nooooit zeker dat ie puur is. dan kun uje beter overgaan op mdmapoeder, het effect is ook veeeeeeeeeel sneller, en dan weet je meteen of je meer nodig hebt of niet...
met een pil is het zo rot...
je gebruikt, hij slaat in, maar zodra jij denkt dat het lekker is, gaat ie nog ff door, en dat maakt me altijd een beetje angstig... ik weet namelijk nooit hoeveel verder hij gaat... en de dealers van nu weten meestal niet wat ze je aansmeren (hoeveel mg). na innercity kan ik echt stukken minder hebben...
EN IK BEN ER BLIJ OM
IK SCHAAMDE ME ER NAMELIJK DOOD VOOR DAT IK ER 7 OP EEN AVONDJE NODIG HAD, TERWIJL EEN ANDER MET EEN HALFJE AL LEKKER UIT ZIJN FLIKKER WAS.
nee, nu is het stukken leuker. ik loop er niet mee te koop dat ik ggebruik, maar als het me gevraagd wordt, kan ik met TROTS melden dat ik op 2 zit.
miech, ik ga je NU een berichtje sturen goed?!
heb ik het dan weer een beetje goed gemaakt, of heb ik je echt gekwetst? hihi
sorrie!!!
kusje???
Ik ben ook terug gegaan van 6-7 per avond naar 3-4. Ben ik ook wel blij om. Het werd te veel soms.
lisette, ik ga bijna huilen van verdriet hoor:P

laatste x (shockers) was 4.5, vond ik toch wel ff schrikken (in negatieve zin dus) en een gat van 3 uur! vond ik toch wel ff minder dus volgende feest (4 E) houd ik het op 1 of 1.5
tenk joe(L)
ik ga nu naar huis, ben nu bij mijn zus.. dan kom ik weer ff on-lin... komen jullie dan weer terug?
jullie laten me toch niet alleeen he?!
kus, lisette
o ja, ik heb gestuurd!
Als ik het goed heb begrepen zijn de pillen van de laatste tijd van slechte kwaliteit er wordt dus veel zooi toegevoegd! maar waarom word er dan zoveel geslikt? je zou zeggen dat iedereen dan mdma poeder gaat gebruiken!
Je hebt het niet echt goed begrepen, want er zijn nog steeds goede pillen in omloop. Kijk zo als ze vroeger waren zullen ze nooit meer worden maar toen waren ze ook 10 x zo duur. Overigens gebruik ik pas anderhalf jaar, maar van die vroegere pillen is mij verteld.
Waarom dat gedoe met meerdere pillen tegelijk slikken? Ik maal het altijd fijn, wel 4 of 5 tegelijk afhankelijk van hoeveel ik wil, en los het op in water.

Daarna opsucken in een spuit en die in je arm knallen. Heerlijke roes. Voor je het weet is het feest weer voorbij.
Gewoon 10 uur nie eten, dan voel je het pas.
En dus ook pure mdma nemen en geen pilletjes, daar zit allemaal troep in.
Gewoon lekker poedertje in je drankie flikkeren.
Begin de avond eentje en op de helft nog een.
Gaan met die banaan!
heb wel is 3 tegelijk genomen terwijl ik helemaal sicker was en een half uur daar voor al 1tje had genomen.... rewsultaat.. afgelopen hardstyle in kju-base...voor wie zich dat nog kan herinderen.. echt slecht dus...
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Een maat van me heb ik er eens 4 tegelijk zien nemen. En hem ook hard zien gaan van die 4. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in gedachte al aan het nadenken was over hoe we dat lijk weg zouden werken. Laat staan hoe we het zijn ouders zouden moeten uitleggen.

Mij niet gezien dus!!!
Beterrrrrrrr geen pillen slikken!!!!!!!!
vanaf 180mg zijn het geen pillen meer, maar.....
shit, ff het woord kwijt...
(kokertje dat smelt, met daarin de troep)
dat is geen fijn spul...
en dat gaat tot max 230mg, maar denk dat je dan in zo een luxe zwarte auto naar huis gebracht wordt. er zijn mensen die het doen, vrienden van mij vinden het super, maar geef mij maar een pilletje dat relaxed is... 120 is voor mij wel max... er kan altijd wat bij als het nodig is..
maaaar... ben gister voor het eerst helemaal nuchter gegaan naar Q-Base..
en ik vond het super!!!