Partyflock

Wat vind jij daar nou van??

 
Ik was afgelopen vrijdag naar een feessie, was wel gezellig en veel gestampuht :bounce: etc etc. Ik had gewoon mijn 501, nikes een een zwart Londsdale poloshirt aan wat ik gewoon mooi vindt en niet omdat ik racist ben!!
Komt er op een gegeven moment zo'n gast op mijn af en zegt: Jij bent geen echte racist he?? Ik vond t nog al rare vraag omdat ik ook zei wie heeft gezegd dat ik dat ooit beweert heb?? Hij zag me praten met een getinte jongen en dat vond hij maar belachelijk. Zijn probleem ik heb hem ook maar ff duidelijk gemaakt dat ik zelf wel bepaal met wie ik praat en dat t mij niet uitmaakt of iemand nou blank,getint of paars etc etc is. Ze kwamen daar ook alleen maar om wat te rellen. Ik vind alleen wel dat op deze manier door zulke lui die leuke kleine feessies ook al verpest worden. Werd er ff niet goed van en moest dit ff kwijt
Jakuza
Artiest Jakuza
Begrijp totaal wat je bedoelt. Tja, veel meer kan ik niet zeggen. Mijn medeleven :S.... Mja heb je ook nie echt nodig. :)
snappum
heb geen probleem met mense die hun mening uitten wat die ook is
mah gaat dit ajb nie op feeste doen dan
zijn nog steeds teveel mense die dat nie snappen
Ik hebd at ook heel vaak in de trein ofzow... dan zit ik daar, Lonsdale jas, polo/trui wat dan ook een beetje te zitten, komt er zo'n gast binnen met ongeveer dezelfde jas enzow, alleen met witte veters in zijn kisten e.d. Komt ie heel blij naast me zitten en net assof we vrienden zijn ofzow... of dat we bij dezelfde club horen...
Terwijl dat helemaal niet zo is... Toen hij mijn davidsster zag, en ook in de gaten had dat ik de donkere meneer naast me een vuurtje gaf, keek hij me heel vreemd aan en gaat ergens anderz zitten... Naja zeg!!!!
Ja, vage mensen soms inderdaad
wat een sukkel zeg, geen ander woord voor (eigenlijk wel, maar dat zeg ik hier niet;))
Ja, idd...! Weej hoe kut je je dan voelt?
Want zulke gasten zorgen er wel voor dat mensen mij er ook op aankijken, en dat we geen Lonsdale enzow meer aan mogen naar de Fun en Multi, maar die discussie is al vaak gevoerd...
naw het slaat weer helemaal nergens op.
magoe

mensen die denken dat lonsdale un nazimerk is dat is al helemaal fout!!!!!

want der lopen ook zat donkere peepz in lonsdale

zijn die dan ook nazi ofzow???
precies sabbie ik heb ook wel vrienden die donker zijn die daar in lopen maar ja.... je hebt van die mensen.
ach allemaal vooroordelen zijn het.
Maar moet wel stiekem zeggen blij dat jullie geen rasisten zijn. niet dat ik dat denk hoor als ik mensen in een lonsdale shirt zie en kisten etc. nee heel erg fout als mensen dat denken.Ik voorodeel eigenlijk ook nooit ja alleen als ik voor me zelf zeker ben dat die gene dat is dan spreek ik het ook gewoon uit of vraag ik het gewoon.
ja eerlijkheid duurt het langst en we wonen toch met ze allen in 1 geweldig land dus laten we het dan ook gewoon leuk maken!!!!
tsja......je weet het een beetje, het heeft de stempel gedrukt,
lonsdale racisten...klaar ......zoals er nog 100 vooroordelen zijn ......

iedereen weet het londsdale raciscten, zelfs mijn clubkutvriendinnetjes en clubbers uit de escape of clubmore
Overal heb je foute gasten en overal zitten er klootzakken tussen.

Ik heb zelf ook in Londsdale, Fred Perry en de hele ratteplan gelopen. En ik kreeg ook vaak zat van andere te horen vuile kanker racist!!!

Gewoon negeren en lekker verder feesten! Maar altijd relaxed om te horen dat je geen racist bent ;) .