Partyflock

nuchter naar feesten??

 
wie zijn er allemaal zo volslagen idioot om HELEMAAL NUCHTER naar een feest te gaan?!?!?! geen drugs, geen drank....

ik wel, maar wie nog meer?? :)
Heb ik ook altijd, dat ik rond 5 uur heel erg moe wordt en m'n ogen echt bijna niet meer open kan houden... duurt meestal een half uurtje tot een uurtje bij mij. Was bij de laatste Masters ook zo, maar dat geeft niet, ben ik (half) gaan slapen op het balkon, beetje uitkijken over de menigte. Maar het vage is dat ik er daarna weer helemaal overheen ben en in de trein terug altijd vol energie zit terwijl iedereen ligt te pitten...
jaja whiskeygirl!sinds back2school x-mass edition 2001 helemaal nuchtertjes.....dat was de laatste keer dat ik goed aan het gas was.maar 15 juni -> italie -> wordt mijn examenfeesje,dat neem ik er.....you know the rest,;-)
mooi gezegd anastasia (K)

drugs gebruik ik nooit, soms drink ik, soms drink ik niet.. nah ja, ieder wat nietwaar..?
Ik ga ook zoveel mogelijk nuchter naar feesten.

Iedereen zegt toch dat ik waus ben en zo voel ik me ook
Ik ben 4 maanden gestopt en nu gebruik ik weer sinds Qlimax. Tjah wel gewoon 1 p'tje op een avond hoor. Dat is voor mij genoeg om los te komen. Ik weet dat je moet kunnen feesten zonder drugs, maar ik ben best fanatiek met dansen en rond 4 uur trek ik het niet meer zonder.
ik feest zonder drugs - just water en cola

Music is my drug
ik gebruik geen DRUGS maar de DRUGS gebruikt mij
dat helpt mij om van het begin tot eind
lekker non stop te kunnen :bounce::bounce::bounce:
en dan de zondag er na lekker :vaag::vaag::vaag::vaag::vaag::vaag::vaag::vaag:
en eidereen die ik dan tegen kom lekker de gek aan steeken
Vroeger was ik ook zo dat ik iets MOEST gebruiken,want zonder was er nix aan,maarja..Asje al jaren achter elkaar elke weekend gebruikt,dan gaat het uiteindelijk eg wel je strot uithangen en nix werkt meer en slik je je eigen helemaal wezenloos..
Daar haddik dus geen zin meer in en ben toen gestopt,voordat het helemaal uit de hand liep en tegenwoordig is alle harddrugs gewoon zware bagger.
Ik gebruik al nie eens meer om het gevoel wat je daarna hebt assut uit gaat werken..Oke op het moment datje net gebruikt hebt issut wel tof,maar daarna nie meer en dat hebbik er nie meer voor over.
Ik drink ook nie,vind ik geen hol aan,dus doe mij maar lekker water en een sigaretje op een feest en ik ga zo de hele nacht door hoor :)
Nutero 21 april 2002 22:40
Ik ben 4 maanden gestopt en nu gebruik ik weer sinds Qlimax. Tjah wel gewoon 1 p'tje op een avond hoor. Dat is voor mij genoeg om los te komen. Ik weet dat je moet kunnen feesten zonder drugs, maar ik ben best fanatiek met dansen en rond 4 uur trek ik het niet meer zonder.
-----------------------------------------

man, ik dans de hele nacht door fanatieker dan 3/4 van de mensen op drugs, en als ik 10 meter ren ben ik een half uur buiten adem, dus daje niet meer kan zit allemaal tussen je oren
Wie zijn er zo volslagen idioot dat ze niet meer kunnen feesten zonder drugs ?????
Ik bedoel ik neem ook wel eens een p`tje maar neem niet altijd heb net zoveel fun met als zonder.
Ik vindt het triest als iemand niet meer kan feesten zonder drugs....
ik ga niet nuchter naar feesten welles geprobeert maar ik vind ut gewoon leuker ook met en de hele nacht dansen gaat bij mij wel makkelijker dan maar t ligt er ook maar aan of ik daar de hele nacht zin in heb
nuchter???????

wa's dah??? Sowieso drink ik altijd, maar dan ook echt altijd bier. DroegzZz zijn bijzaak en niet altijd van de partij...
Nog nooit helemaal nuchter gefeest... Shockers word mijn eerste
Nick jij heb humor! Whahahaaaa!!!
Ja, ik ben toen ik naar me 1e feest was gegaan ook Nuchter gebleven VOLGENS mij :s (ik weet het niet eens meer)
Nutero 21 april 2002 22:40
Ik ben 4 maanden gestopt en nu gebruik ik weer sinds Qlimax. Tjah wel gewoon 1 p'tje op een avond hoor. Dat is voor mij genoeg om los te komen. Ik weet dat je moet kunnen feesten zonder drugs, maar ik ben best fanatiek met dansen en rond 4 uur trek ik het niet meer zonder.
-----------------------------------------

man, ik dans de hele nacht door fanatieker dan 3/4 van de mensen op drugs, en als ik 10 meter ren ben ik een half uur buiten adem, dus daje niet meer kan zit allemaal tussen je oren
----
Neehoor dat zit niet tussen mijn oren.
Als ik nuchter ben weet ik heus wel wanneer mijn lichaam er doorheen zit.
Ik ga nu al 7 jaar naar parties en ik gebruik pas een half jaar. Toen hield ik het nog vol tot 5 uur, maar toen had ik ook wel een beren conditie van waterpolo. Maar als jij het echt tot een uur of 7 volhoudt op mijn tempo en de meeste pfers weten wel wat voor tempo dat is :P wil ik dat zeker een keertje zien. Dat je mensen met drugs eruit danst geloof ik direct. Zijn er zoveel gaar voor het einde van het feest.
afgelopen weekend op q-base was ik ook nuchter maar ik ga net zo hard. ;-)
heb nog spierpijn van een uurtje springen op het blok....ik heb wel meer feesten nuchter gedaan en het bevalt steeds meer.

Maar af en toe uit m'n dakkie bevalt toch nog het best ;-)
drugs doe ik nooit

af en toe wel redelijk wat drank
maar soms begin ik de avond met een pul thee en blijf ik dat blij bestellen tot ik weer naar huis ga

(ja er zijn tenten waar dit kan of waar ik dit gewoon mag bestellen wegens privelegessssss)
Ik gebruik geen drugs... vroeger niet, nu niet, en later niet.
Alcohol drink ik wel, maar niet op een feest.
Ik ben dus ook zo'n volslagen idioot die nuchter gaat feesten ;-)
ik ga ook nuchter.
ik heb een hekel aan drugs en zal die dus nooit nemen.
en drinken doe ik eigenlijk ook bijna nooit. (jeetje wat ben ik braaf zeg :s)
Ik ga ook nuchter erheen en weer terug (ben de BOB)
ik zo eens in het jaar ook. Is best leuk, maar ik heb de drugs gewoon nodig(ben niet verslaafd ;) ) om wakker te blijven tot 7 of 8 uur (+naar huis rijden...)
Nutero 22 april 2002 15:58
Maar als jij het echt tot een uur of 7 volhoudt op mijn tempo en de meeste pfers weten wel wat voor tempo dat is wil ik dat zeker een keertje zien. Dat je mensen met drugs eruit danst geloof ik direct. Zijn er zoveel gaar voor het einde van het feest.
---------------------------------

hahaha

spreek je op Shockers?? :)
2 nutero en gekhous... Weet je hoe ik het altijd doe Luister ik ga vrijdagn8 om 2 uur ongeveer slapen ik sta zaterdag om een uurtje of 11 op en dan ga ik naar de stad daar blijf ik tot een uurtje of 5 inlopen, dan kom ik thuis en dan ben ik verrot van die stad dan eet ik om zes uur dan ga ik vanaf 1830 tot 2000 uur ofzo ff slapen... als ik wakker word neem ik een bakkie koffie of een redbulltje en een peukie en die ga ik relaxed voor de tv benuttigen dan ga ik me rustig omkleden en dan om een uur of negen pak ik een fles bacardi en die drink ik voor een kwart op (met cola) een vriend van mij mag de rest, dan gaan we naar de trein haal ik nog 2 biertjes en een redbulltje, dus ik ben gewoon een beetje aangeschoten als ik er kom als ik daar ben haal ik gewoon om het uur een smirnoff ice en heel af en toe een redbulltje... En ik dans de hele nacht door tot het eind en dan sta ik te beuken echt heel hard maar op dat moment ben ik echt niet moe pas als ik ga zitten word ik moe maar dan neem ik ff wat te eten en kom ik weer bij dus zonder drugs lukt het ook makkelijk alleen je moet gewend zijn aan drank aders word je er moe van, maar we gaan wel ff kijken op het begin van de meeting en aan het eind van shockers hoe we eruit zien later...
ik lekker altijd werken op zaterdag, van 9 tot 5, uurtje of 7 uit bed, dus ben tegen de tijd dat we bij feest aan komen meestal beetje suf, maar zodra ik in de zaal sta, helemaal nergens meer last van, gewoon GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :)
ja dat is beter maar ik moet wel altijd ff een uurtje slapen dat moet je ook eens proberen is echt chill...
Ik ben ook zo'n volslagen idioot!! Tja, je wordt wel moe, maar op een groot feest, ff een heerlijk broodje naar binnen werken en ik kan er weer 4 uur tegen aan!!! En ik moet eerlijk zeggen het bevalt me prima zo nuchter :)...

Van alcohol wordt ik meestal na een paar uur doodmoe...
ik ga altijd nuchter naar feesten ik heb nog nooit drugs gebruikt en zelf nie geblowd ofzo en toch hou ik t al 5/6 jaar vol:) ik heb ook lol zonder en hou t net zo lang vol dus ik zou nie weten waarvoor ik t nodig heb!
Tegenwoordig feest ik met alcohol...
Ik feest de laatste jaartjes meestal ook alleen op alcohol.
De laatste 4 jaar feest ik ook alleen met alcohol of nuchter! Opvallend dat er steeds meer party-people stoppen of minderen met drugsgebruik!
nuchter is saaaaaaaaaaaai :(:(:( whahahaha ;D

vaaaaaaaaaaaaaaag rulezzzzzzzzzz
Ik ben best wel trots op mezelf, ben 100% nuchter naar Shockers geweest en heb op QOntact gezopen :)

DRUGSVRIJ :D
ScuL
Artiest ScuL
compleet nuchter.. van alcohol wordt je alleen maaar duf (vooral in grote hoeveelheden).. je kunt veel langer door blijven dansen als je nuchter bent.

drugs vind ik gewoon fout.. heb gewoon morele bezwaren ertegen, als je het wilt gebruiken moet je t zelf weten maar t is zeker niet mijn ding :)

meestal krijg ik ook een inzinking .. de beruchte 3 of 4 uurs-inzinking :P .. maar als je dan even een broodje kroket eet ofzo en je benen strekt kun je zo weer verder tot 7 uur, nix geen problemen..
Hier nog een idioot. Slikte in '95 mn eerste xtc'tje, en heb vabnaf toen toch wel omde week/twee weken gebruikt. Dat ging vervelen, dus toen werd t eens inde maand/twee maanden. Toen gingen de nadelen zwaarder opwegen tegen de voordelen, en door mn studie Psycholgiie werd ik nog veel meer met mn neus op de gevaren gedrukt. had in 200 zoiets van:nu heb ik mn hersens al genoeg verneukt,geen zin om op mn 40e al Alzheimer te hebben. Speed was het ook niet voor mij, op het momet zelf wel lekker maar kan er niet van slapen en dat vind ik irri. Heel veel nuchter gefeest, soms een breezertje en af en toe een puntje coke. En soms een efedratje, daar sta ik ook van op mn kop!. Ligt er maar net aan. Maar pillen? no way, voor mmij niet meer. Als je gewoon goed eet en slaapt van te voren, en op het feest af en toe effe chillt en uitrust, trek je het prima. Ok, je danst wat minder hefitg, maar het voordeel is wel dat je lichaam precies aangeeft wanner je t effe rustig aan moet doen. En je gaat dus niet over je grenzen heen. waardoor je je de dag erna niet vertyfd voelt. Bevalt me prima zo!!!
ik probeer het ook af en toe,maarrehhhhhhhhh, het wil me niet echt lukken..................
Ik kan makkelijk zonder drugs of drank naar een feest!
Alleen komt dat zelden voor.
daar ben ik weer:)
zo dat was het weekendje
bata(8.2 km)+feest
melkweg t/m eerste trein terug naar Maarssen
Tivoli ong. 9 uur thuis :)

en dat nuchter en wel

zelfs geen biertje gedronken :)
moi rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ik ga vaak zat nuchter naar feesten toe. Maar op sommige feesten heb je toch iets nodig drank of drugs om er toch een leuke avond van te maken. Op Teqnology bijvoorbeeld toen was ik ook nuchter gegaan, ik had echt niks nodig ook geen alcohol om zwaar te gaan stampen. De muziek werd toen zo gruwelijk hard gedraaid bij Liebing en Djax dat dat al genoeg was om mij uit m'n plaat te krijgen. Maar Op Qontact bijvoorbeeld, werd er zo'n slappe hap gedraaid, dat ik toch dacht van nu neem ik iets anders heb ik het echt niet naar m'n zin. Maar gelukkig ben ik toch nuchter gebleven, maar ja wel een kut avond gehad.
ik kan wel zonder drugs naar een feest al 1 als ik drugs op heb voel ik me stukke beter
Op Mayday ook nuchter geweest!
paar biertjes op!! Ik dacht dat het dan wel minders zou zijn maar niets veel me tegen! (wel snel moe haha)
Dus dat gaat zekers wel vaker gebeuren!
ehm Zaterdag nog in zwolle

geen drank geen drugs
Ik ga altijd nuchter naar feesten ,eerst lekker het sfeertje proeven en dan naar het toilet waar ik me neus ff ga peoderen en een paar tablettjes erin gooi! En dan ga ik LOSSSSSSSSSSS
ik ga stoned telt dat ook mee of net weer niet en ik drink ook wel een whiskytje erbij en liefst rond uurtje of 4/5 een cappucino
ben laatst nuchter naar de Clubnight in ZAK geweest...moest rijden he, dus...

maar heb een zeer geslaagde avond gehad...BRUTE POEP...

en ik wist niet dat dat kon, zonder drank en wiet...dus heel misschien vaker...
als je naar een groot feest gaat vind ik dat een snackie op zijn tijd moet kunnen(een echte of herbals)!! als je het maar niet overdrijft, dus dat je een beetje spastisch wordt ofzo<<<
Kun je er niet tegen dan moet je het ook niet doen!!!

zonder kan natuurlijk ook! alleen meestal tegen een uurtje of 5 6 heb ik het dan wel weer gezien (vermoeid) en dat is zonde van het feest! het einde vind ik meestal het beste van de avond!
whaaaaa me is ut nuchters van allemaal .....ga dus altijd nuchter uit, no booze, no drugs.....hehehee ik rook zelfs nie..........vraag je je natuurlijk af hoe doet die leipo dat

easy.......the secret lies in FANTA :bounce:
nou eh ik ben zo'n idioot
geen alcohol geen drugs en ook
ik rook niet.

het klikt misschien stom
maar ik drink altijd appelsap
of 7up haha raar he