Partyflock

Kater + blaasje op m`n mond

 
Dat is nou pas lekker wakker worden. Lekker misselijk gevoel en een klein beetje hoofdpijn. En nou heb ik gvd ook nog een blaasje op m`n tong echt zwaar irritant. In ieder geval geen goed begin van het weekend.
Haha, klote man! Ik was gisteren ook behoorlijk onder invloed van alcohol :) maar heb toen ik thuiskwam de kraan leeggedronken en nu nergens last van!
daar heb ik helemaal niet meer aan gedacht, ik ben gewoon zo m`n bed ingerolt. Ach ja zo ff douchen en wat eten en dan heb ik nergens meer last van (hoop ik).
Ik hoop het ook voor je, maar bij mij werkt het nooit zo... ik heb soms van die katers die totaan de avond aanhouden, is echt heel kut :(.
dan kan je het beste als je s`avonds niet hoeft te rijden s`middags lekker een biertje pakken. Daar kikker je echt van op dan, maar ja dan kan het op zondag misschien nog erger zijn.
Ja, is dat echt zo dat dat helpt? Ik had het wel eens eerder gehoord, maar ik betwijfel of ik dat dan door m'n strot heen zou krijgen...
gewoon meer bier komt alles goed :) :) :) :)
Zoooooow das flinkt Kudt :D:D:D:D ben gisteren ook weg geweest .. ben alleen een beetje gaar :s komt wel weer goed gozer ...