Partyflock

slaapen als je drugs op heb

 
wie slaapt er gemakelijk met drugs op en wie slaat er helemaal niet
je gaat er alleen van spacen daar houd ik niet van
als k wat op heb kan k ech wel niet slapen hoor
:( maarjah
van de pep ken ik dus egnie slape :S
Ik ga eerst altijd heel erg woelen. Dan val ik 5 minuten in slaap en dan blijf ik me 10 minuten blindstaren op de klok. Dan val ik weer 5 minuten in slaap. Dan blijf ik een half uur niksen. Dan val ik goed in slaap en krijg ik elke keer dezelfde droom.

En zo gaat het altijd :s
Ik ben altijd redelijk laat thuis na een feest. Ik woon namelijk in Enschede en dan moet je iig wachten op de eerste trein. Tel daar nog eens de reistijd bij op en je zit op minimaal 09:00 s ochtends voor je uberhaupt thuis bent.

Meestal ben ik dan zo verrot dat ik voor dood neerplof op mijn bed en mij niet meer beweeg tot een uur of 3 s middags. Ik ben dan echt niet meer in staat om ook maar een arm omhoog te doen. In die periode slaap ik een beetje en lig ik een deel wakker. Echt diep slaap ik dan nooit. Het maakt me dan verder niet uit of ik wakker ben of niet. Zolang ik me maar niet hoef te bewegen.
Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad!! Als ik wakker wil blijven kan ik dat, maar als ik wil slapen kan ik dat ook
Ik lig nog eerder wakker van een blikje red bull teveel, dan van een pil teveel.
ik ga altijd zondag's nog door, alleen ik slik dan meestal niets meer, duz dan gaat het slapen zondag avond in de trein al een beetje beginnen, en als ik eenmaal aan me bed denk met die lekker deken en me kussen
oE oE .. dan val ik als ik in bed lig echt wel in slaap :Z
Ik wil na een feest eigenlijk nooit slapen. Ik wil ten eerste al niet dat het feest eindigt, maar als ik dan ga slapen, is het gewoon echt het einde van het feest, van de avond. ik wil het liefste gewoon doorgaan!
Jammer genoeg heb ik tot nu toe vriendinnen gehad die gelijk wilde gaan slapen. lekker saai.
Maar nu heb ik poekie, en sammy en iedereen!! En die gaan wel door hoor!!
love you all!!!
Ik kan na een feest met drugs echt neit slapen

En als ik zonder drugs ga, heb ik tegenwoordig alleen eht probleem dat ik rond een uurtje of 12 dood moe word (maar dan kan ik niet slapen) en ik had afgelopen weekend dat ik in de trein naar huis niet meer kon slapen

Nuchter feesten rules :) Maar de meesten zijn der te zwak voor ;););)
Ik wil altijd andere dingen doen dan slapen als ik thuiskom. :k
s l a p e n
je hebt willen en krijgen heatwave:P:P
Het is mij nog nooit goed gelukt maakt niet uit hoeveel joints ik heb gerookt. Als ik thuis zit is het echt kut want dan hoor je ineens 'eten' en daar heb ik dus echt geen zin in daarom altijd nog een dag bij vrienden zitten lekker joints roken en bier drinken.
nah kheb altijd sown moment dak opeens beetje op instorte sta
mah ask dat moment wakkerblijf dan kenk helemaal nie meer slape en wor t meestal pas zondagnacht
meestal ga ik nie slapen, want das gewoonzonde van me dag, lig je om 9.00 in je nest wor je pas om 18.00 wakker en dan was dat de zondag, neej ik gaat gwoon door !!
Tja, ligt aan de drugs he %-)

Met wat GHB achter de kiezen slaap ik iig heerlijk :-)
Ik val meestal wel gelijk in gelijk in slaap, maar heel licht en onrustig met heftige dromen. En ik ben eik altijd na 2/3 uur weer wakker. Ik zal nooit tot 3 uur s middags slapen ofzo.

Maar nu ik de laatste 2e weken nuchter ben gegaan, kan ik dus niet gelijk slapen als ik thuiskom %-) en als ik dan eindelijk in slaap val ben ik nog na 2 uur wakker.
ahhhhhhhhhhh help ik kan juist niet slapen, ik denk dat ik ghb maar eens moet proberen schijn je heerlijk op te kunnen slapen hmmmmmmmmmmmmmmmmm. ach laat ook maar dan sla ik toch een nachie over.
Hangt ervanaf wat voor dope ik heb gebruikt..
ik slaap wel maar niet lang een uurtje of 3 en ik ben weer helemaal wakker en kan dan echt niet meer slapen maar ik voel me dan ook niet moe dus wat boeid mij dat:P
maakt nie uit hoeveel drugs ik ook naar binnen heb getieft slapen kan ik altijd zodra ik me ogen dicht doe om de binnenkant van mijn oogleden te bekijken dan slaap ik na 5 minuten al :)
ik ben nu kapot
eerst een tijdje trippen en dan hopen dat als je je ogen dichtdoet je uiteindelijk niet weer een trip raakt maar in slaap valt....
Slapen kan ik altijd en overal !!!

Dus na een feest, hoe knijters ook, duik ik me bedje in en word ik pas na twaalf uur heerlijk diep te hebben geslapen wakker en voel me plus en in staat om weer te gaan knallen !!
Ik slaap ook als de beste met iets op. Geen problemen. Ik hoef ook maar heel kort te slapen, wordt meestal na drie uurtjes slapen weer wakker en dan ben ik ook echt voor de rest van de dag fit. Lekker handig dus :)
(k)
nooit een probleem mee heb het zelfs wel is gehad na 4 pillen op een feest thuis nog ff gezellie een halfje doen en dan kneiterhard in slaap vallen hehehehe

greetz
als mijn vriend en ik thuiskomen van een feest gaan we altijd eerst nog ff wat koffie drinken en een blowtje roken dan gaan we proberen om te slapen.....lukt meestal niet dus na 2 uur in bed te liggen woelen gaan we eruit en gaan we een heeeel stuk lopen met de honden ( ongeveer 2 uur )
dan komen we thuis ( en zijn we dus wel moe ) en dan gaan we lekker op de bank tegen elkaar aanliggen slapen. dan worden we rond een uur of 15.00 weer wakker en dan doen we de hele dag gewoon lekker rustig aan. heeeeeeeeerlijk die dag na een feest!!

groetjes Q girl
gewoon door gaan, net als na shockers gewoon dooooooor gaan!!! Shockers gvd zin innnnnn :D :D :D :D :D :bounce: :D :$
eerst zit ik een uurtje wakker naar het plafon te staren, dan werken de p'tjes een beetje uit, en val ik ineens inslaap :P
nou ik probeer niet eens te slapen want het lukt me toch niet daarom zoek ik altijd een after op
ik ga inme bed liggen doe me ogen digt, en ik slaap. je moet op het einde gewoon pure mdma nemen. dat is zo lekkkkkkeeeeeeer
Het moet wel stil zijn anders worrik wel gek hoah!! Vooral als er een beat dreunt als je probeaht te slapen begin je gewoon weah te stuiteren in je nest. Ook droom ik na een feest vaak dak uit me dak aant gaan ben, echt waziggggggggggg
Met alleen pillen slaap ik perfect ben niet moe ofzo maar zodra mijn hoofd mijn kussen aanraakt ben ik weg!! Slaap alleen nooit echt lang meestal maar een paar uurtjes en ben dan weer klaar wakker.
ja, dat hebbik dus ook altijd, maja meestal is het nna een paar uur ook 1300 uur, dus dat maakt dan nooit egt uit,
Ikzelf heb slaapillen voor als ik niet kan slapen (heb nogal last van slapeloosheid, en dan neem ik bijv.doordeweeks melatonine, maar dat werkt alleen niet als je drugs op hebt)..

TIP:
Slaapillen zoals bijv. Milovan die je in Nederland alleen op recept kunt krijgen, kun je in Spanje gewoon in de apotheek kopen!!
Dus mocht je naar Spanje gaan, zou ik gelijk een heel dozijn inslaan.. :p
Verder kun je ze ook bestellen op internet:
www.pharma24.net
Betaling per creditcard of per overschrijving (heb je alleen buitenlandse overschrijvingskaarten nodig)
Op deze site kun je overigens werkelijk ALLES bestellen, van hormoonkuurtjes tot prozac!!

Maar ik wil jullie niet op gekke ideeen brengen natuurlijk!!!

(k)
Troy
Artiest Troyan
ik ga met vriende naar lloret maar ze wille niet dat ik drugs meeneem......homo's :( :@
MVA>>> inderdaad, mie toe :D
Whehehe, mc jo-& beschrijft het op een juiste manier !

Slapen met drugs op is als zwemmen in zand. Voor geen meter dus :)
Ik heb op Multigroove nog lekker liggen pitten in de chill-out :D

Maar ik kon nooit slapen met pillen op, ik moest om het kwartier pissen, maar dan kwam er niks, en dan weer in me bed liggen, beetje lezen, dommelen, en dan rond 11 uur s'ochtends val ik een keer in slaap.
Nou meestal slaap ik wel goed.
EN ook super vast.
Maar word na 3 uurtjes wakker en dan lijkt het net of ik 1 minuut me ogen dicht gehad heb.
Tenzij ik ghb gebruikt heb.
Dan slaap ik ook heel vast. En wat langer. Uurtje of 5,6
En voel me ook een stuk minder verrot dan alleen met xtc.
Tja, ik woon in Eindhoven, na de meeste feesten is het dus nog in de trein zitten, eer ik dan eens in mn nest lig is het meestal een uur of 9, dan slaap ik echt prima, met of zonder mdma. Meestal zet ik de wekker dan 5 uurtjes later ofzo, anders kan ik zondagnacht weer niet slapen.
Nah gewoon doorgaan!!! En de hele dag door gewoon gebruiken en lekker blowen, en dan zondagavond nog 1 laatste blowtje en dan slaap ik heerlijk een uurtje of 5-6. Dan nog een uurtje of 1-2 in mun bed liggen spacen, dan gaat mun wekker om 0600 en dan 's avons ga je er wat eerder in en slaap je pas echt lekker lang!
Ik slaap altijd heerlijk na drugs gebruikt te hebben...
rara hoe kan dat :p
;)
weltrusten
kslaap meestal pas na 2 uur wakker ligguh in me bed... tja krijg je dr van.. maar soms rook ik gewoon een blow dan slaap ik wel sneller..

hebbik nu ook gedaan... truste :D
Ik wil nooit slapen & ben ook niet echt moe dan ofzo, maar zodra ik eenmaal in me bed lig ben ik ook zo weg.
Lekker naar de klote slapen is af en toe chill
meestal val ik in 1 keer in slaap... maar slaap dan maar 3 uurtjes ofzo