Partyflock

Verband tussen een fiets en een NS Station

 
Waarom rij ik op een rode racefiets, waarvan de ketting vastgeroest zit aan de tandwieltjes, werken mijn remmen niet, is mijn achterband lek, zit er 5 cm speling tussen mijn achterwiel en het frame, en waarom is het mogelijk dat ik hiet nog elke dag op kan fietsen?

Nou dat zal ik ff uitleggen. Normaal als je fiets kapot is ga je naar het station om een andere fiets te "halen". Maar in dat kleine boerengehucht waar ik woon zit dus geen station. Maar als er een station zat, heb ik helemaal geen fiets nodig, want dan kon ik dus met de trein.

Oftewel, de NS heeft me gewoon dubbel genaaid!!! En ik kan geen nieuwe fiets krijgen, en ik kan ni met de trein. Maar dan is nog steeds ni opgelost wrom mijn fiets nog steeds bereidbaar is.

Wie weet het?
Whooooooo man :-D
ROFL

Als ik koning was, dan bood ik jou een baan aan als personal hofnar :-P
Ow dude, wat ben je weer lekker bezig. Ik moet slapen, maar ik was graag vaag blijven doen hier. Ben wel in de stemming (vaaaaaaagheid)
Maar ehh, ff logisch doen.

Je fiets is kun je op fietsen omdat jouw papa en mama zo lief zijn geweest om een fiets van een goed merk te kopen

Want dit goede merk fabriek besloot neit alleen om fietsen te maken, maar ook nog is een fiets die goed in is waar ie voor gemaakt is. En dat is dus fietsen en niet kapot zijn. Dus eigenlijk ben je dubbel genaaid door je ouders, want je fiets is nog steeds gemaakt, en toch is er geen NS station. Ow Ow Ow. Nieuwe website, niet anti-ns.nl maar, anti-ouders-van-mijn-vaag-heids-maatje.PF
Ik ga ook slapen! En wedden dat we allebei vaag dromen! Ik heb nog een vage droom met oa jou summy en wat andere pf'ers over een feest en een trein reis van eindhoven naar rotterdam via duitsland ofzo:-D.
hehe, eindhoven, MoH :-)

Belooft veel goed's. Waneer gaan wij weer is vaag zijn.


Is al weer lang geleden (2 weken ;-))
Wij hebben hier in hoorn wel 2 stations maar naar de ene is het 15 min fietsen en naar de andere nog net ff iets langer dus ja en alle fietsen zijn daar kapot dus heb je ook niet veel aan :(
je mag mijn fiets wel hebben, ik rij alleen nog maar in auto, zelfs naar de buurman! :)
Ahhh gossie...
Veel sterkte in deze moeilijke tijd..
Snel je rijbewijs halen maar
hahaha

ik zou de NS aanklaguh!

of proberen om op een station wat wel dicht in de buurt ligt een nieuwe fiets te halen.
trein taxi bellen, naar station laten brengen daar zow snel mogelijk een fiets pakken, en dan met wat binnendoor weggetjes de boze trein taxi mobulist te ontwijken, zow ben je gratiz naar station gekomen en je hebt een nieuwe fiets, als je het dan nog even slim regeld zorg je er voor dat je in een andere trein taxi springt zowdat je niet terug hoeft te fietsen :-)
wij in amstelveen hebben ook geen stion, en a'veen is toch wel net iets groter dan dat ehh hoe heette het ook alweer?:D