Partyflock

'Dood worden gegooid door feesten'

 
Wat mij de laatste tijd op valt (misschien let ik er wel meer op) is dat er veel meer reclame wordt gemaakt voor feesten door middel van mail, sms, radio en tv.­ Ik weet dat je de laatste &­ aankomende tijd echt dood wordt gegooid met feesten maar vind het wel overdreven zoals het de laatste tijd gaat valt me ook op dat het allemaal de commerciele kant opgaan, alle stromingen behalve DnB en ik denk zelf dat het kapot gaat net zoals gabber toendertijd hoe denk en jullie erover???
De mensen die geintreseerd zijn in een feest weten hem toch altijd wel te vinden. Vind het dus idd een beetje overdreven. Een paar flyers uitdelen na feesten en ze neerleggen bij de voorverkoopadressen is volgends mij al meer dan voldoende.

De scene zal wel niet kapot gaan maar ze zullen je proberen van alle kanten leeg te trekken.(nu al trouwes) Buitendat zal de sfeer er ook niet op vooruit gaan.

Volgends mij zullen er dan ook wel weer wat meer underground feesies opduiken, das nog wel relexster ook :bounce: :)
Jakuza
Artiest Jakuza
JAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

DnB blijft lekker underground !!!!!!!! :)

Thx Snacky :)
pcies, na dat die hele gabber hype over was, is t juist weer een beetje underground gegaan!! De echte bleven over, de nepperts haakten af!! Alleen met hardcore is t wel errug jammer dat er nu ook heel raar volk op af komt dat maar sinds kort naar hardcore luisterd!! Niet zozeer dat ze dr pas net naar luistere, maar de meesten zijn van die meeloop wannabe skinheads ofzo!! Maar daar gaat deze topic nie over!!

Ik vind t ook overdreven om spotjes op de tv te zien van feesten!! Helemaal op tmf, komt dat volk er weer op af enzo, das klote!! maarja! Wat doe je dr tege?? NIX!
het meest domme is dat vaak als een feest al is uitverkocht je die spotjes opeens gaat zien %-)
het geheel hardstyle, hardhouse, hardcore word gewoon weer een comercieel gebeuren.­
kijk maar naar Qlimax in heerenveen, de black edition van sensation (ID$­T)
dat zijn gewoon commerciele feesten, dikke pret met al die tmf/538 kinderen op die feesten
mag jij mij vertellen wat qlimax en sensation met hardcore te maken hebben..­
je leest niet wat mensen schrijven ouwe :
ik schrijf duidelijk HARDHOUSE/HARDSTYLE EN HARDCORE

en snackyman had het ook over FEESTEN en niet alleen over hardcore

en als jij het niet eens bent dat ALLE stromingen weer commercieler worden, sja das jou mening
Ik weenie...­ vind t alleen jammer dat er dan ook van die zgnmde nepperds komen...­ ogf nepperds...­ van die mensen die niet weten wat een feest inhoud, zich dan gaan misdragen enzow....­ da's t enige...­ en door die reclames issut ook veel sneller uitverkocht en dan heb ik mijn geld te laat om n kaartje te kopen...­ Jammer...­ maar dat die lui komen vink erger, gaan ze drugs gebruiken terwijl ze er niet tegen kunnen enzow...­ jammer vink dat...­ de scene gaat niet dood denk ik, word meer vervuild om t zo maar te zegge
en wat vervuild raak gaat toch meestal dood?? of niet soms fairytale
Ik merk het ook... maarja... we zien wel ;)
ik merkte het heel erg op Qlimax
allemaal van die 14 a 15 jarige jochies die aan mij vroegen of ik misschien pillen bij me had, het enige wat ik uit kon brengen was nee sorry ik heb wel een paar luiers bij me voor jullie

ik snap niet dat id&­t rijk wil worden door dit soort publiek te trekken.­

ik noem ff een gek argument nu b.­v.­ kloters van die leeftijd hebben niet zoveel geld dus ze kopen 1 a 2 pillen en zuipen de hele avond nix en plus dat ze niet met drugs om kunnen gaan want dat kon ik ook nie op die leeftijd en het zal lekker voor de media zijn als zoon jochie wel kapot gaat op een feest met een minimum leeftijd van 18 jaar als je begrijpt wa ik bedoel.­

dan krijg je weer net zoiets als wat er bij de fun gebeurt is dan komen feesten weer in een slecht daglicht en loopt het langzaam aan weer naar de klote toe(vooral met die tmf gangers)
Ja, wat vervuild raakt daat meestal dood...­Maar dan heb je altijd organisaties zoals greepeace en het WNF...­ Wij moete ook ziets oprichten...­ hahaha...­ WPF (World Party Fonds)
of de Bond Voor Echte Partygangers ofzow...­
Neej, ff serieus....­
Ik denk niet dat we hier iets aan kunnen doen..­ Ook zonder de reclames komen er wel vervuilers...­ We moeten gewoon met zijn alle als recht geaarde partygangers zorgen dat we de scene houden zoals hij bedoelt is, als wij nou normaal doen, dan zien de nepperds vanzelf wel dat ze niet handig bezig zijn, of ze vinden er niks meer aan....­