Partyflock

oh nee he, een onzintopic uit verveling

 
ik verveel me echt de tering, zou lekker naar een feest gaan, maar dat is gecancelled, helaas helaas, zit nu maar een beetje thuis, heb mn vriendin al een week niet gezien, geen reet op de tv, vrienden zijn verhinderd en...ik ben gewoon een beetje zielig vanaaf:(

(ik kan niet geloven dat ik zo een topic open...ik pak een biertje:))
maak em nog sterker... ik ga ook nix doen en heb niet eens alcohol in tha house :(
THE HORROR! das pas erg zeg!
en magie?
heb helemaal NIX!!!! moet gewoon nuchter blijven... wattafak!!!! maarja kan gebeuren huh
ik heb vanavond een feestje, heb 6 ephedra's bij me, geen :xtc: dus vanavond, dat doe ik op speciale gelegenheden zoals grote feesten, shockers is mijn volgende keer :bounce: :)
he wim, deze thread is alleen voor zielige mensen die alleen thuis zitten:P:P
ik zie wel wat ik ga doen....

heb nog niet geslapen sinds gister....

ben nu aant werk....

nog ff....

en dan is het feest....
you say the holy words miech...
Nou mijn avond kan ook niet meer stuk.... Ik zou met Lil naar de I-dance gaan hier in het dorp...had ik gister al met Lil afgesproken.
Nou om een lang verhaal kort te maken...Lil was moe en had geen zin meer...ik stond al klaar.Toen had ik nog een kans om naar een feest in Almere te gaan, liep dat ook in de soep!! Dus nu zit ik me ook te vervelen achter de computer...zucht
Wat zielug allemaal!!!! Ik zit ID-T radio te luisteren en te rippen ;D heb al wat vrienden vanb Creamfields Crew Rotterdam a.k.a. Ray achter de kiezen... gaat lekker... Peeceetje opgeschoond.

Maar verveel me nog steeds :S
Ja boeiend maar wel vette Qlimax sounds... net kwam dat nummer van madonna voorbij wheeeeee ik stond weer in Thialf :D
Naahh..kom net trug van stappen..Twas weer eens 3x NIX :s ....dus khad beter thuis kenne blijven :D
Er werd zware bagger,slome shit gedraaid en ze wouden nie harder draaien de eikels...Dus bennik maar op een bank gaan zitten en heb ff een gassie zwaar inde zeik genomen hehe..die liep later kwaad weg whahahaha....
Mjahh..tijd voor me bedje..Volgend weekend maar weer eens echt knalluh :bounce:
Tja...sowwy Meller!!!(K)
Ik ben gestraft...ben eerst naar de idance gelopen...toen een uur in de kou zitten wachten en toen weer terug gelopen....whoeoeoehoeoeoe...dit was echt mn vetste zaterdagavond ever!!!
Ben nu ook best wel :dood:
Maar ja...maakt me verder nix uit...had vrijdag een leuk feessie, dus mn weekend was al geslaagd!
Ennuh...strax lekker uitslapen!!!:D:D:D
wat deed je dan teknobitch? hem de illusie geven dat ie een kans bij je maakte?:P
Hahha nee hoor Miech :D
Zat gewoon bierviltjes naar ze kop te gooien en ijsblokjes op zijn bank te legge zodat ie erin ging zitten ,samen met nog een maatje van me..zaten we em de hele tijd aan te kijken en uit te lachen zodat ie in zijn jas wegkroop haha...gewoon ff zwaar inde zeik genomen..mjaahh...was wel lachuh :) :bounce:
Oooow miech ik ben toch naar waterfront geweest!! :bounce: :K :K :bounce:

Ik zat al in den bosch en m'n vriendje belde, hij was onderweg naar Rotterdam :S Toen hebben ze me opgepikt uit den bosch en ben ik weer terug gegaan naar Rotterdam en duzz toch naar Waterfront geweest! We waren pas om 1 uur binnen maar 't was wel weer geweldig....dat was duzz mijn avondje relaxen :S
NOu zeg, dacht dak de enige was, maar das dus nie zo! ik zat gisteravond ook helemaal alleen thuis!! Me meissie ook al een week nie gezien!! ook geen fuck op tv!! Verveelde me ook de tering!!