Partyflock

Ik erger me dood aan een bepaald nummer!!

 
Ik hoorde laats een nummer op de radio ofzo!! En t is gewoon TE triest voor woorden dat iemand ff een bekend nummer van madonna in een "­nieuw"­ jasje steekt!! T is wel heel errug laag om dan de melodie lijn van het legendarische nummer The House Of God te gaan rippen!! Ja, wel leuk dat al die koters die naar de top 40 luisteren dat helemaal niet weten!! Maat t is toch TE ziek voor woorden dat je met zo een geript nummer in de top 40 komt??? dat bewijst toch gewoon dat de top 40 helemaal niet bestaat uit de 40 BESTE nummers van dit moment?? heel laag hoor!! Net zoals dat Def Rhymz melodietjes jat (The Ultimate Seduction bijvoorbeeld)! Dit moest ik ff kwijt!!
Jakuza
Artiest Jakuza
Indeed.­ Het is nou eenmaal zo in dit land dat de Top40 koters nix van goede muziek begrijpen en alles wat ook maar een beetje goed door de platenindustrie gehyped wordt als koek en ei naar binnen slikken.­ Zucht.­
helemaal erg dat dan me nichtje tege mn neef zegt: dit is een goed nummer, die baslijn die dr achter zit! Zegt met neef: dat is gwoon gejat van The house of god!! Waarop me nichtje zegt: nee man , dat is ECHT niet zo!! Of dat mensen dan zeggen: NEe, dit was er veel eerder!! whahaha echt laag is dat!!
Die snappen er dan idd weer helemaal nix van.­ Wazige gasten.­ House of God is gwoon vette klassieker.­
precies, en ik werd gister echt heeeeel erg gek toen een paar van die mafkezen dat nummer gingen op zetten!! Gewoon zo een klassieker verneuken!!!

Maaar dat gaat als volgt: een stel mongolen in een studio!!! FF kijke hoor uuuuuuuh: jah, we gaan madonna op nieuw coveren.­ OK oogjes dicht, pick one out!! ok t word like a prayer!! Mooi, maarja, dat is natuurlijk wel heeeeel erg makkelijk he???? uuuuuuuuuuuh, dr moet iets bij toegevoegd, maar we moete t nie zelf bedenken, daar zijn we ten eerste te dom voor, hebbe geen inspiratie, doen t toch alleen maar voor t geld, en kost t ons minder tijd! ok, heeeeeeeeeej das leuk, We rippe gewoon die ouwe houseklassieker, die is toch uitgebracht in de tijd dat de doelgroep van ons nummer nog geeneens geboren was! Keej, ff onder elkaar zetten..­ KLaar is kees! jippie!!!!
Nobody fucks with "the house of god"!
SHIT! te laat, Jean moet weer zo nodig scoren bij de tienermeisjes :@
is dat nummer van jean??????????
like a prayer - mad'house

is dat nummer..

BAH, dat kan iedereen toch zo ff in elkaar flansen? ( 1 cd player 1 turntable, mengpaneeltje) en het nummer is al klaar :)
beats me...­ mad'house...­ kan best zijn dat Jean daar iets mee doet of zo
anders is die gast ECHT nog triester dan ie al is!!
"dat bewijst toch gewoon dat de top 40 helemaal niet bestaat uit de 40 BESTE nummers van dit moment??"

nee...daar gaat het ook niet om. het gaat om de 40 best verkopende singels van die week :)
jah ok, maar alsof mense dit soort crap kope omdat ze t zo goed vinde ofzo!! Enne ze checke nooit hoe de verkoop van hardcore, hardhous , techno enz gaat!! dus klopt er nog geen fuck van! (maar goed dat ze dat nie doen eigenlijk hoor)
Maar de hele top 40 is gewoon nep en draait alleen om geld!
mad*­house,is gewoon een zielige versie van like a prayer met een TE hoog commercieel gehalte, gezongen door een anita doth look-a-like, en een craig david look-a-like! echt zonde voor het madonna origineel! en t erge is dat ik t nummer ook nog is minstens 3 x per dag op mn werk moet horen!!!!! : (
die mad' zal wel een afkorting zijn van madonna ofzo,KUTNUMMER!!!
en dat house erachter>>>>bah!
de 'producers' van Mad'house - like a prayer zijn van franse afkomst heb ik gehoord.­ Jean heeft er volgens mij helemaalniks mee temaken al zou je het wel denken
Nou mensen ik wilde ff kwijt dat manon en ikke t een geweldig nummer vinden:) xxxxx
haha grappig, dat noem ik nou humor:-D
als je dat ECHT meent hoor je hier niet thuis whehehe
op innercity hadden ze wel een hele gave remix ervan! die was wel kewl...­
maar met deze beat erachter...­ neuh!
2 maus: ik zie de humor er niet van in!!!
het is echt een super goed nummer
2 maus: ik zie de humor er niet van in!!!
het is echt een super goed nummer
------------------------------------------

Je heb gelijk, ieder z´n eigen mening natuurlijk.­
Sorry.­
DJ Boozy Woozy is net zoiets, maakt onwijs slechte muziek en kan totaaaaaaal niet mixen, maar omdat hij een nummer heeft gemaakt (per ongeluk op cubase geklikt ipv internet explorer?) met een hoog lalala-gehalte is hij ineens DE man en wordt hij door vele pubers zonder mening gezien als de beste DJ en producer van dit moment... te zielig voor woorden dus
ff mijn mening tussendoor :D
een supergoed nummer??? Jeah een supergeript nummer jah!! De house of god is gewoon ZO een meesterlijk nummer, daarmee moet niet gefuckt worden, klaar uit!!!
HEee diehardgab, waarom zou ik hier dan niet thuishoren?????????? Is dit soms een site voor mensen die alleen maar van gabbermuziek houden??????? Ik ga toch ook niet jouw muziekstijl af lopen zeiken door te zeggen dat je hier niet thuis hoort??
Whoa verhitte discussie... Laat iedereen toch lekker naar datgenen luisteren waar hij/zij naar wil luisteren. Puh, ik luister ook naar muziek die 99% van de mensen hier op PF niet snapt. Laat iedereen toch. :)
heej moniqueje, dat hoor je mij niet zeggen hoor! Maar the house of god is gewoon HET house nummer! Die mag niet geript worden gewoon, das triest en laag!! En The house of god is geen gabber hoor! mij hoor je niet zegge dat je daar naar moet luistere ofzo!! Ikzelf luister ook naar andere soorten muziek, maar zoiets geripts als dat nummer van mad-house ofzo, das gewoon TE laag voor woorden!
heej moniqueje, dat hoor je mij niet zeggen hoor! Maar the house of god is gewoon HET house nummer! Die mag niet geript worden gewoon, das triest en laag!! En The house of god is geen gabber hoor! mij hoor je niet zegge dat je daar naar moet luistere ofzo!! Ikzelf luister ook naar andere soorten muziek, maar zoiets geripts als dat nummer van mad-house ofzo, das gewoon TE laag voor woorden!
-------------------------------------

Nee!! Dat is gewoon lekker zakken vullen. Ik moet denk ik ook maar eens zo´n nummertje gaan maken. Kan ik eindelijk in een Porsche rijden:-D
ja jullie hebben allemaal gelijk en wat d8 je dan van dat nieuwe nummer van Gigi dágustino wat een crisis nummer is dat zeg echt niet om aan te horen gewoon
whahahahaha, jah, das ook een triesto van de bovenste plank idd!!!