Partyflock

"Oude" Vrienden/Vriendinnen

 
Stel je voor.
Ergens tussen een hechte vriendschap gaat het mis en je ziet deze persoon(2 in mijn geval) een hele tijd niet(nu al 2 jaar­[img]http://party.snt.utwente.nl/images/smileys/unhappy.gif[/img]).We lagen mekaar gewoon erg goed.
altijd als je even goed nadenkt of onder invloed van drank/drugs bent denk je dat je er voor je eigen bestwil beter langs te gaan om of het hoofdstuk voor eens en altijd af te sluiten of om evt. weer eens wat af te spreken.
Onderbewust vreet dit best aan mij, maar kan mezelf niet genoeg moed opbrengen om ook echt bij ze aan te bellen en mijn zegje te doen.
Heeft iemand dit wel eens geprobeerd en heeft die persoon mischien enig advies???Ik weet het niet meer.
Dit gaat overigens niet over een meisje ofzo, maar destijds mijn beste kameraad en zijn vriendin.
ik zou als eerste eerst ff bellen en dan proberen een afspraak te maken ( als hun dat ook willen ), zo hebben hun ook de tijd om eraan te wennen.

willen ze geen afspraak maken?......dan kan jij in ieder geval tegen jezelf zeggen dat je het hebt geprobeerd.

ik weet niet wat er is gebeurd waardoor jullie geen contact meer hebben maar mijn instelling is: praten kan altijd!

succes!!! groetjes Q girl
Als je ze toch nooit meer ziet heb je iig niets te verliezen.

Zelf zou ik denk ik er ook niet zomaar op af durven stappen. Ik zou ook liever eerst bellen of een brief of kaartje sturen.
ma elk huis heeft zo'n zijn kruis

dus ik heb mijn oudste broer door ruzie met mijn ouders

:( zo'n 7 jaar van mijn leven moeten missen

maarruh ze zijn weer bij elkaar gekomen omdat we (de rest van de bro en zussen )er gewoon heen zijn gegaan
Hey Heat!

Ik ging 2 jaar terug op Vakantie naar Salou, met 3 hele goede vrienden, waarvan ik er 1 bijna dagelijks zag. Gingen altijd dingen doen enzo samen. Maar tot op die vakantie ging het eigenlijk niet lekker meer. Toen ging het toen we thuiskwamen helemaal mis. Ik heb toen gedacht van wat zal ik doen :S ? Goedmaken of gewoon lekker laten zitten. Ik heb me toen gewoon niet meer met hem bemoeid. Af en toe was dat wel moeilijk natuurlijk in het begin omdat je toch veel met mekaar omging.

Maar dat hoordstuk heb ik nu afgesloten, en het intresseert me eigenlijk helemaal niks meer. Dus mocht je de keuze nemen dan moet je gewoon die persoon helemaal loslaten, anders zou ik het goedmaken met hem.
Ik heb een vriendin van mij, zeven jaar hartsvriendinnen geweest, al heel lang niet meer gezien, op een gegeven momebnt kreeg zij een vriendje en het werd steeds minder.... ik bleef bellen, en afspraken maken maar er werd niet op gereageerd... Toen hebbik t opgegeven, na een jaar, miste ik haar tog nog steeds en probeerde het nog een keer, weer geen reacties.... en nu pas weer geprobeerd maar weer niks...

kijk, je moet het altijd 1 keer proberen, dan weet je dat je je best hebt gedaan, maar als ze niet reagern, moet je het laten, anders heb je er alleen maar pijn van...
suc6!
Kusje