Partyflock

anticonceptie waar je dood aan gaat! :dood:

 
Voor de dames onder ons:

Je komt thuis van je werk en je ouders zeggen dat je de krant moet lezen. Het over de pil wie jij slikt die dus dodelijk kan zijn! Fijn is dat dat ding slik ik al een jaar!

Yasmin heet ie dus voor wie hem nog meer heeft ga aub naar de dokter!

Misschien heb ik daar wel al die vage (hart) klachten van!

Kutzooi!
lekker dan :S
Nou fijn is dat... en bedankt! ­[img]http://www.smilies.nl/yellows/unhappy.gif[/img]
Succes ermee, gelukkig heb ik een andere maar dit is echt niet gaaf!!
Karian
Werkzaam bij Partyflock
het gaat erom dat het trombose kan veroorzaken. De kans om trombose te krijgen van de pil is kleiner dan dat je zwanger wordst terwijl je de pil slikt. Denk dus dat het wel mee zal vallen. Zou iig wel overstappen op ander merk.

en hartkloppingen etc kan ook door stress komen en roep niet te snel dat je geen last hebt van stress hoor!! :D
kijk een antwoord op niveau... zeker een opleiding in de zorg??? heheh ik ook!!!
ja dat wel maar lees de krant maar eens heb ook een opleiding in de zorg gehad hoor...
dat is waar alleen deze heeft een andere samenstelling en in tegenstelling tot andere pillen werd je vand eze niet dikker maar viel je af!
nou lekker is dat ik slik ook die pil :(
YASMIN....
gelijk weggooien die zooi!!
hmmm, ik heb laatst in een dronken bui als een soort 'dare' ook twee anticonceptiepillen geslikt...

(ik was al bang voor allerlei bijverschijnselen zoals borstgroei, kleiner worden van mijn *&%%, baardgroei die zou stoppen, zeker niet voor hartklachten)
ik heb die pil ook!

ik vond hem juist super relaxed, je viel er wat van af (in tegenstelling tot de vele anderen die ik geprobeerd heb!) en je kreeg er geen rare bijwerkingen van!
Kheb gelukkig een andere.. Maar had die een tijdje terug wel..
Hmmmz minder ja!! :s Me vader kwam ook een tijdje geleden 's avonds laat de trap op gestormd met de vraag: "Welke pil slik je?" Ik slik nu (gelukkig) drie maanden Lovette. Daar was ie wel erg blij mee, want hij had het krantenartikel ook gelezen.

Ik ging toen ook een tijdje geleden naar de dokter, voor een andere pil, ik slikte toen Microginon30. (Had last van moeiheid, en jankbuien). Mij leek Yasmin wel een goede optie, een nieuwe lichte pil, met geen bijwerkingen van meer trek.... Maar mijn dokter heeft mij toen Lovette aangeboden, want dit was ook een zeer lichte pil, waar de bijwerkingen al wel van bekend waren. En hij was nog een beetje wantrouwig tegenover Yasmin, omdat het maar net op de markt was. Dus ben maar blij met zo'n verstandige dokter!! :-). Maar meiden die hem wel slikken, ik zou ook maar even naar de dokter gaan. En van pil switchen!! Want dit is geen goeie zaak!!
Waarom is die pil nou precies dodelijk dan? Omdat je er trombose van kan krijgen? Je hebt toch met elke anti- conceptie pil een verhoogd risico op trombose?
dit meen je niet he????/

deze heb ik heeeel lang geslikt ben nu net gestopt ommuh......nah je laten we het netjes houden hij was te licht...

maar wat nu?? naar de dokter ermeej dus?
Microginon30 die heb ik ook nu, ben d'r ook nie echt lekker van misselijk, lamlendig voeluh,... heb het alleen 's middags als ik 2 uurtjes wkaker ben ofsow

maar ja mijn tietuh gaan d'r van groeien whehe dus ik hou hem nog ffies,
ik ben sinds kort weer terugovergestapt naar de microgynon 30 maar ik heb nog nix zien groeien helaas :(

ik slikte hiervoor de diane35 maar daar kreeg ik knallende koppijn van
ik wil geen dikkere tieten!!!! ben allang blij dat er een maatje vanaf is...maar krijg nu microginon 30... mij benieuwe...
nou ik heb allang van die microginon 30
en alles kan groeien tot ongeveer je
21ste hoor dus het komt denk ik niet van
die pil. want anders had ik nu wel supergrote
en dat heb ik nie (gelukkig maar)
want anders was t zwaar tille.
Ben blij dat ik een man ben. Ut is eigenlijk ook wel heel erg kut spul. Allemaal van die vage dingen die gewoon eigenlijk je lichaam verneuken
Ik vind het raar dat niemand het over marvelon heeft... heb het niet gelezen van die pil. Microgynon 30 heb ik ook gehad maar vond het geen fijne pil. Heb nu lekker alles op orde zonder bijwerkingen!!
Ik hoor alleen maar rare pil namen..die kennik helemaal niet..Ja marvelon is heel bekend en Stediril 30..die ik zelf al jaren slik..nooit geen gezeik gehad met me pil ofzo..ook geen last van bijwerkingen ofzow..
heb nu Microgynon 30 not happy with it... denk dat ik snel ga overstappen naar een andere
heb nu ook microginon 30 ben benieuwd
psveetje > ik heb ook marvelon! Slik hem al (veel te) lang, rook er ook nog bij dus de kans op trombose zal wel wat groter zijn bij mij, maar ben er nooit van aangekomen en volgens mij zijn m'n tieten ook iets kleiner geworden, was ik wel blij mee.
Ik heb er gelukkig ook niet zo'n last van.. ben er wel een beetje van aangekomen maar had ik van microgynon 30 ook. Nou ja dat ze kleiner of groter zijn geworden heb ik nie eens in de gaten
ik zie wel of ik kuren krijg
Ik heb ook al jaren microgynon 30, maar er is nog niks gegroeid! :(
Na lekker is dat,die slik ik ook.wat een klote zooi.bedankt voor de waarschuwing!!!
verkopen op feesten aan mensen die je niet mag als PMA pillen :P