Partyflock

hoe lang zijn de sporen zichtbaar?

 
Als je xtc slikt, hoelang blijft het dan daarna in je bloed zitten en wordt het dus bekend als je bloed laat prikken?
Coke en XTC, speed blijven 48-72 uur zichtbaar in bloed.

Bron: http://www.drugsinfoteam.nl/venacoca.htm
Nog iets duidelijker (en een meer betrouwbare bron):

XTC wordt geslikt. Na een half uur is XTC aantoonbaar in het bloed. De effecten duren zo'n 4 tot 6 uur. XTC wordt in de lever afgebroken. Ongeveer 50 procent wordt onveranderd en de rest wordt als afbraakstof via de urine uitgescheiden. De concentratie van XTC in het bloed komt overigens niet geheel overeen met de psychisch ondervonden effecten.
Halfwaardetijd is de tijd die het lichaam nodig heeft om de helft van het middel uit het bloed te verwijderen. De halfwaardetijd bij XTC bedraagt ongeveer 8 uur.
Bij een eventuele test op XTC, onderzoekt men of er afbraakstoffen in de urine zitten. Deze afbraakstoffen zijn afhankelijk van het type test tot 3 dagen aantoonbaar. Bij sollicitaties en bij keuringen wordt bij hoge uitzondering op drugs getest en alleen na jouw uitdrukkelijke toestemming.

Bron: http://cgi.lemon.nl/jellinek/qadata/XTC/2000jul21-21188418584.html
naar mijn idee blijft het 2 maanden aantoonbaar maar dat is aan je haarvaten te zien en dat soort dingen en aan bloedonderzoeken kunnen ze het soms ook nog wel zien maar dat laatste weet ik niet cker
coke blijft wel een tijd lang zichtbaar met je haar, kijk maar naar die duitse ex-bondscoach cristopf daum
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Hmmmm.. volgens mij weet ik nu waarom gabbers hun kop kaalscheren ... ;D
haha weed blijft trouwens erg lang in je lichaam zweven!!!
man, als ik naar de kapper ga vraag ik of ik me haar mag bewaren,
kan ik nog weken ploffies van maken :D
strange man, ik heb wel eens op discovery gezien dat een vent door zn eigen wijf werd vergiftigt voor zn erfenis en dat ze via zn haar zo konden op in welke periode hij een grotere dosering mee naar zn werk kreeg dan normaal. Ze deed over een periode van meer dan een half jaar steeds een soort rattengif is zn koffiekan.
Echt een smerige, zieke pleuristeef was dat want je zag fotos van die gast en dat was echt zo'n gezellige gast die populair was in zn kleine gemeenschap. En dan gewoon bewust hem elke dag beetje voor beetje poisenen. Op 1 dag gaf ze hem een grotere dosis en toen belandde hij in het ziekenhuis. Zelfs in het ziekenhuis toen hij weer een beetje leek op te knappen pleurde ze gewoon weer een vette dosis door zn appelsappie. Als je die rotkop ook van dat wijf zag, ik zat me echt op te vreten achter mn tv hoe iemand zo bewust zo'n gemene daad kan doen! Ze kreeg ook wel 3 x levenslang ofzo en ik denk dat dat ook maar beter is voor haar eigen veiligheid want zodra ze de prison uit komt zal ze wel gelynched worden.

Dus als ze aan een haar al kunnen zien wanneer die gistige stof is toegediend dan zou XTC toch ook zo aangetoond kunnen worden lijkt mij? Want 1 weedje blijft wel lang aantoonbaar!
ik waz afgekeurd bij de marine omdat ze dachtend at ik drugs gebruikte..... toen heb ik naar de drugs info lijn gebeld en gevraagd hoelang t te zien of te vinden blijft in je bloed cq urine...
syntetische drugs 48-72 uur en biologische drugs 6 weken, na die 72 uur is het alleen nog in haar te vinden, maar lijkt me sterk dat ze daarnaar zoeken ja......
overigens mag ik binnenkort weer op keuring voor de landmacht dus zeg nu niks meer over feesten enzow, dan gaat t goed hoop ik!!! andaz mogenz e mijn bloed testen!