Partyflock

fitness, ...hoe snel.....

 
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik zit nu al 2.5 maanden ofzo op fitness. nou moet je weten datik de laaste 5 jaar neit aan gsport heb gedaan. nooit eigenlijk. mijn armpjes waren altijd heel dun en een borstkas heb ik nooit gehad. hoelang duurt het voordat ik zonder T-shirt op het strand kan lopen? ik doe het zonder troep en train dus geheel natuurlijk.
na een half jaartje serieus trainen moet dat wel makkelijk kunnen...
denk eerder dat je na een jaar goed ziet. Na een half jaar kan je wel iets meer vorm hebben, maar het echte massa trainen begint dan pas ongeveer.
Maar van de zomer zie je in ieder geval al wat!
wauw, ik meot wael zeggen dat het wat voller word, dat zeggen mijn vrienden en collegas iig. naja, ik weet nu tenminste dat ik eht ergens voor doe,whehe, vakantie :-) en mezelf natuurlijk
Is per persoon verschillend.
ik train nu iets langer dan een jaar en bij mij zie je het nu ook gewoon goed en het begon een beetje vorm te krijgen na een half jaartje.
als je regelmatig heen gaat dan zie je vanzelf wel wat je na een half jaar of 3/4 jaar ofzow!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Het ligt een voor een groot deel aan je lichaams bouw, je kan net zoveel trainen maar als je de bouw er niet voor heb wordt het nooit wat! Er zijn ook lui die met een tot twee keer in de week trainen flink groeien (in het begin dan).

Als je echt wil groeien maar dan zonder rommel!! dan moet je goed op je voeding letten en veel trainen (3 tot 4 keer per week).
Het is ook wijsheid om bij je sportschool ff te vragen of ze je kunnen helpen met een trainings schema op te zetten. Gewoon elke dag een half uur bankdrukkken word je wel gespierder van maar als je het goed aanpakt kan het veel sneller gaan.

Maar als je echt wil groeien is anabole natuurlijk jou middel ;D maar daar kunnen ze op de meeste sportscholen ook genoeg over vertellen ;D
ahh,w at een wijze lessen allemaal :-)
ik train 3 a 4 keer per week. op me voeding let ik niet echt. het grootste gedeelte van de fdag eet ik allene maar bij wijze van spreke. ik eet echt gigantisch veel. mensen om me heen zeggern wel dat ze verasndering zien. en meer een vormkrijg. dus....

in 2003 ben ik boudy-builder van het jaar, wheheh
franzelare 11 april 2002 22:30
Het ligt een voor een groot deel aan je lichaams bouw, je kan net zoveel trainen maar als je de bouw er niet voor heb wordt het nooit wat!
--------------------------------------------------Dit is niet waar ook al ben je skinny ofzo dan kan je nog steeds groeien je zal alleen niet zo een gigantische borstkas krijgen ofzo.
Maar de spieren zie je wel weer beter.
Je gaat naar mate je gaat groeien en hoe meer je traint , automatisch ook meer eten en dus krijg je ook meer voedingsstoffen binnen.
Ik merk het aan mezelf was ook heel iel enzo en nu ben ik van boven een stuk breder en mn armen ook en dus klopt hier niet veel van .
Dit is geen aanval hoor :D maar alleen ff ter verduidelijking :D
No offence hoor, wat geprobeerd heb te zeggen is dat het sterk afhangt van je lichaamsbouw en je stofwisseling.

Wanneer je stevig traint is het natuurlijk altijd wel te zien maar als je de aanleg er totaal niet voor hebt dan al er weinig gebeuren.
Ik heb zelf een hele snelle stofwisseling en ben gebouwd voor duursporten, ik heb 2 jaar elke dag onder goede begeleiding getraind (top sportes en body builders) maar ik groei niet zohard als andere en dat komt gewoon door mijn bouw. Daarnaast heb ik een tijdje fysiotherapie erbij gestudeerd om iets meer over dit soort dingen te weten te komen, wel leuk maar niets voor mij eigenlijk.

Het is gewoon een feit iedereen is anders dus hoelang het bij krankheimer gaat duren is niet zo te zeggen.
[overdrijf mode]
Ik ken gasten die 4x in de week trainen en er helemaal voor leven die haast geen kilo aankomen, en ik ken gasten die 1x in de week een keer naar de gewichten in de sportschool komen kijken en groeien als kool
[/overdrijf mode]

Beetje moeilijk een tijd aan te geven dus.
Brambo heeft gelijk. Ieder lichaam reageert anders op trainen. Sommige worden ook heel lelijk gespierd. Een maat van mij is bodybuilder, maar doordat hij zoveel eet om massa te krijgen krijgt hij amper buikspieren. Kijk Krankheimer, hoe vaak train jij in de week, wat eet je ernaast, hoe lang en fanatiek train je? Dit zijn allemaal dingen waar het vanaf hangt.
weet je wat het is les

jouw lichaam is niet gebouwd om gespierd of vet te zijn

Jij eet asociaal veel, maar geen grammetje vet.

Om grote spieren te krijgen, moet je eerst vet hebben

Wat je wel zou kunnen proberen

Is van die voedings middeltjes, dat je meer gewicht krijgt. En als je dan meer vet heb, kun je hard gaan trainen om vet om te zetten in spieren

Ik denk echt dat jij het in voedingssuplementen moet vinden (kan wel aan me pa vragen wat, want dat is ze beroep)

En ehh, creatine (is niet duur, maar bevorderd de spierbouw)
Vet kan NIET omgezet worden in spieren, is onmogelijk. Wel kan het gebruikt worden bij de verbranding (iets wat wel nodig is), maar dit is dus iets anders.
Achja.. ben nu ook al een jaartje bezig maar dr komt nix bij. Zou te maken kunnen hebben met een half jaar stop in het midden, dan weer 4x in de week trainen, dan weer een paar weken niet.. :-D

Maar t voelt lekker, t is goed om je agressie af te reageren en je slaapt beter :-)
word je nou ook nog gespierd (L)
ehv_brambo 12 april 2002 12:03
Vet kan NIET omgezet worden in spieren, is onmogelijk. Wel kan het gebruikt worden bij de verbranding (iets wat wel nodig is), maar dit is dus iets anders.
-----------
Joh

Maar wat ik bedoel
De snelste manier om gespierd te worden
Is om je vet om te zetten in spieren

Doen bodybuilders ook, eerst 15 kilo zwaarder worden ofzo. En dan het der allemaal aftrainen en hou je een paar kilo spieren extra over.

Als je geen vet heb, is het gewoon heel erg moeilijk om gespierd te worden
creatine is kanker sooit. krijg je vaak hart-probpemen van. een gozer die ik ken heeft dat erook van gekregen. wn vet eet ik wel genoeg hoor.
Ja, je eet het wel genoeg, alleen jouw lichaam neemt geen vet op. Dus misschien met voedingssupplementen wel

En ehh, creatine kanker spul??

Moet je goede halen, pure
Creatine is een lichaamseigen stof.
En zit in rood vlees.

dus als je gewoon het goede spul koopt, is het perfect, maar koop je namaak, dan ishet troep

Net als met pillen, je heb goede en slechte
en wat damien zegt is waar trouwens
want ikz elluf doe dus sportopleiding, en de dingend ie damien zegt
kloppuh!

zo
Mijn papa heeft een voedingsadvies bureau :)

Heeft laatst onderzoek gedaan voor nocnsf

Zoek je nog een stage plek, ga ik je bij me ouders droppen :)
eeehm neuh vertel je nog wel eens waarom.....is nog een geheimpjuh
probleem bij schizophrenic is dat trainen geen nut heeft bij hem
ik heb ook getraind, maar als je daarnaast flink naar houseparty's gaat en daar gekken dingen doet dan blijft er weinig van je over !

alles wat je er doordeweeks aan traind verlies je in het weekend weer ( althans bij mij wel )

en over dat vet gedoe.... je kan het beste gewoon van die kholydraten (of hoe je dat ook spelt) shakes drinken.... dat helpt het best
gewoon eiwit shakes :)
oftewel vrouwen, wilt u fitnessen ................