Partyflock

Lady Dana: Tunnel of terrror

 
Er schijnt een cd van Mysteryland (aantal jaartjes geleden) te zijn met een set van Dana: Tunnel of terror.Die schijnt heeeeel beukend te zijn.Heeft iemand dit om zijn computer staan of heeft iemand dit uberhaupt????
Hmm, even denken welk jaar dat moet zijn. In 2000 en 2001 stond er geen hardcore op de Mysteryland CDs. In 1999 was er een dubbel CD met zowel een techno- als een hardcore-CD maar daar staat ie ook niet op. In 1998 had je een Thunderdome live at Mysteryland CD maar daar staan alleen DJ sets van Boris Valeo en Promo op. 1997 of 1996 dus lijkt me?
ik heb de CD thuis liggen - ik kan m wel ff rippen , MSN - mrtt_rr@hotmail.com, of bericht me - ik kan m ook overrossen - geef me n leeg CDtje en je krijgt n volle trug
Uit welk jaar was ie nou eigenlijk?
1997
Hij is via KaZaA ook op te halen
HAHAHAHA, natuurlijk Joanne das Mysteryland 97 100%%%%% zeker weten want ik heb hem origineel met Hardcore motherfuckers + 20 % pitch ofzo of 45 toeren ipv 33 hahaha, en natuurlijk niet te vergeten het nummer: AIN'T NO PARTY LIKE AN ALCOHOLIC PARTY, ZOOOOOOO ik gaat hem zo weer opzetten, heb trouwens de hele set in de tunnel of terror gestaan toen, oooooooo als ik weer aan die tijd terug denk beter kon ik het terugdraaien maar helaas kan dat niet :( Nou ik kopieer hem wel een keer voor je en neem hem wel mee als we weer gaan stappen of als we die film gaan kijken.

Een beetje moeilijk om van kazaa af te halen als het allemaal verschillende nummers zijn, tenzij iemand ze aan elkaar heeft geplakt
jaaaaa!
die is wel superlekker
maar ik heb er alleen paar stukkies van ook via kazaa jah
Als je hem wil hebben stuur maar een cd en je krijgt hem terug gebrand hahaha, als ik er tijd voor heb dan ;) :D
Ik heb hem ook hij is niet vet beukend maar wel goed
Ik heb hem ook maar eens geleend van iemand. morgen eens kijken of ie echt zo goed is:).
aloha, als ie echt zo beukend goed is, zie ik ook wel een kopie zaterdag hey chris!!!!! betaling in natura (procenten uf curze!!)
mijn huisgenoot heeft um , vettuh mix. Mystery land 97 hardcore edition is het geloof ik.
Is wel ouderwetse terror , eerder upgepitchede hardcore maar wel vet.
ik heb een mysteryland cd (3 cds) met hardcore, tunnel of terror, en een soort ehh 3e cd (club of zo, of happy hardcore).

die hardcore zoog (irri mc, live opgenomen enzo), maar die terror was meesterlijk
ik heb hem inmiddels van mij goede vriend chris aka smiley (zie foto)overgenomen!bleek gewoon dat hij hem had!
wat een hoge avatar heeft diehardgab:)
Geef gegevens maar door voor cd dan kan iedereen hem krijgen, of ik kijk of ik hem een keer ergens kan posten