Partyflock

Last van jaloezie bij je vriend/vriendin?

 
Ik vroeg me af of jullie hier je mening/verhaal over willen geven of er hier mensen zijn die heel erg jaloers zijn, dat ze al boos worden als hun vriend of vriendin met een ander staat te praten of ook maar iemand anders aankijkt!

Hoever kan het gaan, en waar ligt de grens?
Wilde het wel weten omdat ik zelf ook heel erg jaloers kan zijn :S en daar baal ik wel van.
kijken mag... aankomen niet.. alleen bekende kussen op de mond en wang wel...
kwas vroeger een erg jaloers mannetje..
werd para als er een kerel bij mn (ex)meisje zat..
wel erug hoor als ik daaraan terug denk :-S
maarja people change! gelukkig :-D
Ik ben wel jaloers, niet dat ik al boos wordt als ze met een ander stond te praten maar als ze een ander haar telefoonnummer gaf dan vond ik dat niet echt tof... Zij was trouwens ook wel jaloers hoor en we wisten het ook allebei van elkaar...
Ik ben echt heel erg jaloers aangelegd, en daar baal ik soms ook heel erg van. Ik ga dan dingen zien die er helemaal niet zijn.
Maar vaak laat ik het niet merken, maar dan ben ik het wel. Want ik wil natuurlijk niet dat vriendinnetje zijn wat de hel tijd alleen maar aan het zeuren is !!!

(k) J
Een beetje jaloers zijn mag natuurlijk altijd, want dat betekend wel dat je om diegene geeft.
(k) J
Ik zelf ben niet overdreven jaloers, een beetje maar niet dat ik boos word, houd meer alles in de gaten en laat hem best wel vrij....
Hij is behoorlijk jaloers, als ik alleen al met een ander sta te praten word ie al gek en ik ben nogal vrij open naar iedereen toe...en das best lastig...dus ik houd nu wat meer rekening mee maar heb wel gezegd dat ik mezelf NIET anders voor ga doen dan wie ik ben.....
Ik sluit me bij deze aan bij het verhaal van Marijn.
Ik ben precies hetzelfs als Jarenda, bij mij komt het omdat een ex van mij vroeger is vreemdgegaan enz enz dus nu is het vertrouwen in mannen aardig gedaald :( Het is dus eigenlijk veel meer angs om mijn vriend kwijt te raken aan dat mooie meisje waar hij dan mee staat te praten.

Terwijl het eigenlijk geen reet voorstelt. Ik probeer het altijd zo min mogelijk te laten blijken want ik vind het al erg genoeg dat ik zo ben, ga ook allemaal gekke dingen erbij denken enzooww pff best lastig soms :(
Ik sluit me helemaal bij CorePusher aan..
bij mij is precies het zelfde gebeurd :-(
gelukkig ben ik niet zow snel jaloers, maar als ik het wel ben doe ik altijd mijn best dat niet te laten merken ;)
Dan sluit ik me nu weer an bij jou CorePusher, Ik heb dat dus ook best wel vaak meegemaakt, dat mijn exen vreemd gingen en dan verlies je het vertrouwen. Dat heb ik nu dus ook bij mijn huidige vriend, terwijl ik weet dat hij dat nooit zou doen.

Je wordt ook niet zo geboren, maar zo wordt je gemaakt door de mensen om je heen. Beetje jammer is dat eigenlijk.
jaloers nee niet echt wil wel altijd ff weten met wie ze praat tjaa er zijn zoveel mafkezen tegenwoordig
Ik weet ook bijna 100% zeker dat mijn huidige vriend nooit zou vreemdgaan, alleen dat dacht ik ook met mijn ex.

Eigenlijk vind ik die jaloezie heel erg van mezelf, ik kan niemand bezitten en niemand is van mij. Mijn verstand zegt " Als hij beter kan krijgen moet hij gaan " Maaar dan is er altijd nog dat ellendige gevoel dat weer zegt dat ik niet zonder hem kan en dat ik die pijn niet meer wil als hij een ander heeft.

En een oplossing? Kwestie van vertrouwen denk ik :S Lastig hooor...
dit komt me wel weer bekend voor maar goed

jaloezie daar ontkom je niet aan als je gek bent op iemand, het gaat er alleen omdat je er op de juiste wijze mee om weet te gaan.

ALs ik jaloers ben laat ik dat niet merken behalve dan als mn jaloezie gerechtvaardigd is...
nou als me vriend
iemand op de mond kust ben
ik al goed over de zeik.
maar ja een tongzoen en verder
dan moeten ze toch even bij mij
uit de buurt blijven voordat ik
helemaal doordraai.
maar ja ben heel jaloers (:()
ben ook best wel jaloers... wou dat ik er wat aan kon doen!! praten mag wel... maar aankomen niet!
mn vriend is niet echt jaloers... maar als die ziet dat ik aandacht krijg blijft die toch wel in de buurt... hehehe :P
Ik ben nie jaloers aangelegt .. ik praat met veel mensen en heb altijd lol en als mijn vriendin dat ook doet dan is het alleen maar fijn .. zolang der vertrouwen is in je relatie dan heb je geen reden om jaloers te zijn .. dan weet je dat je vriend/vriendin aan de eind van de avond/nacht weer bij je terugkeert ... pff pa en ma verhaaltje. En als iemand het beter kan krijgen dan ga je toch .. ook al doe je iemand anders der pijn mee. Greetzz Boef
Ik kan niet tegen jaloezie, daarom heb ik ook liever geen vriendin. Heb heel vaak een jaloerse vriendin gehad...
mn vriendin en ik laten elkaar gewoon vrij , ik vindt zoenen met een ander wel te ver gaan maar ik vertrouw erop dat zij niet zover gaat en ook andersom.
Van mij mag ze met iedereen lullen en lol maken maar gebeurd er iets als zoenen met een andere jongen (geen onschuldige kus dus) dan is het ook helemaal afgelopen en geen discussie mogelijk.
Dus ik ben niet jaloers en zij ook niet , maar jah maakt een van ons de fout is het gewoon over klaar.
*HardstyleAddict * 10 april 2002 00:45
mn vriendin en ik laten elkaar gewoon vrij , ik vindt zoenen met een ander wel te ver gaan maar ik vertrouw erop dat zij niet zover gaat en ook andersom.
Van mij mag ze met iedereen lullen en lol maken maar gebeurd er iets als zoenen met een andere jongen (geen onschuldige kus dus) dan is het ook helemaal afgelopen en geen discussie mogelijk.
Dus ik ben niet jaloers en zij ook niet , maar jah maakt een van ons de fout is het gewoon over klaar.
--------------------------------------------
Zo denk ik r ook over :)
als je van elkaar weet hoe ver je kan gaan dan moet dat geen probleem geven.
Maar te ver gaan no way!
Ik zal nooit vreemdgaan lieve jardena (neuken???)
toen ik net iets met bart kreeg was ik nog wel een tikkeltje jaloers, was telkens bang dat hij een ander leuker zou vinden.. Maar ben nooit heel jaloers geweest, als hij met een meisje wil praten moet hij dat toch doen??

Nu, na 5 jaar, ben ik totaal niet meer jaloers, hij moet maar doen waar hij zin in heeft, doe ik ook, ik hou heel veel van hem, en hij ook van mij (tenminste dat wil ik denken, ­[img]http://www.smilies.nl/lol2.gif[/img] hahahaha) en als we niet meer bij elkaar passen komt dat toch wel boven water...

Maar verliefd worden op een ander kan altijd, dat is wel minder... Hopen dat het niet gebeurd, gebeurd het wel, hopen dat hij toch voor mij kiest...

­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/imu2.gif[/img]
Kusje!
Ik zelf ben niet jaloers te krijgen als ik weet wat ik aan de gene hab waar ik op dat moment me ga... De relatie waar ik nu in zit is onverwacht ontstaan... Hij was eerst me stampmaatjuh op feestuh, toen werd t een goeie vriend... toen me beste vriend... soulmate... Ik verteldde alles aan hem... echt..Ik had eerst met een gozer, ging t goed vertelde ik dat aan HellraisOr... andersom ook... Uit die mooie vriendschap is een relatie ontstaan... ik weet wat ik aan hem heb...En soms heb ik meer aan hem dan dat ik er bewust van was... dus nu ben ik niet jaloers te krijgen want daar heb ik geen redenen voor... Ik weet al alles over hem.. juist omdat hij me soulmate was... alles over zijn relaties en LOsSe betekenisloze FlodderS... ik hoef me niet om mijn positie in zijn leven druk te maken... ik ben een deel van hem en hij van mij!
Ben redelijk snel jaloers, ben er niet trots op, maar kan er niks aan doen, praten ok, maar aanraken dan freak ik echt %)
ik ben echt heeel erg jaloers. maar daar heb ik ook wel een btje me redenen voor. (hijs niet vreemdgeweest hoor! maar is een lang verhaal)

baal der wel van dat ik zo ben. kan ik echt dagen niet van slapen! en je wordt er heel onzeker van!
2 Love2Party: Hmmz dat heb ik nou ook wel een beetje!! Tis ook een lang verhaal, gelukkig gaat het wel wat beter met me wat dat betreft.

Ik vind het ook vreselijk dat ik zo af en toe kan zijn, een slechte eigenschap (vind ik). Maar het wordt gelukkig wel minder! Ik zal niet boos worden als me vriend met iemand anders staat te praten, daar zie ik het kwaad nou niet van in. Maar verhalen over exen/ of gewoon andere meiden die hoor ik liever niet dan wel. Dan kan ik me aardig opvreten van binnen! Maarja gelukkig weet me vriend dat ik af en toe zo kan zijn, en hij reageert er (gelukkig) altijd erg lief op!! Dan krijg ik altijd de dingetjes te horen, wat ik op dat moment dan ff nodig heb. :-)
2 Hubert: jah inderdaad ik bedoel je moet gewoon goed afspraken maken voordat je begint met je relatie.
Ik bedoel mn vriendin die laat me gewoon vrij en andersom ook en das no problemo als je gewoon weet van elkaar wat wel en niet kan :D