Partyflock

Me Wiet werd afgepakt, Qlimax

 
Ik had 6 blowtjes in de trein gedraaid en verdeeld over me maatje en ik. ieder 3 dus.

Die honden van een uitsmijters pakten het gewoon van me af, en zeiden dat er niet geblowt mocht worden.

Zelfs op I Love Techno in belgie mocht er geblowt worden. Maar nee hoor, in dat kutheerenveen niet. Nog een reden dat het minder was als in de HMH!
ja dat is wel zwaar minder ja....
dat is wel een kutstreek zeg!
had ik ook op awakenings in now&wow
niet alles afgepakt maar wel de helft,ze vonden het teveel
Rookse riep ik nog terwijl ik stuiterend naar binnen liep,als er 1 plek is waar de portiers en Security ZWAAR veel blowen en drugs gebruiken tijdens het werk is het wel hier,tijdens de awakenings feesten.
en m'n pilly sloeg net in, en toen m'n ex 5 minuten na het inslaan nog ff aan m'n been ging janken was de vreugde compleet.

Vet lang dippy had ik:(
Voorgedraaide mag je haast nooit meenemen (daar kan je immers alles instoppen). Weet werd idd ook vaak afgepakt op qlimax, en dat is idd erg jammer :-(.

p.s. ik heb lekker met een gast van de beveiliging nog een jointje gerookt :-P

we kwamen terug in eindhoven en zijn daar nog even op een grasveld gaan zitten bij het station. Daar zat ook een gast die net uit van qlimax afkwam en van de beveiliging was. Hebben daar nog even met hem zitten buurten, en hij was ook zo vriendelijk om zijn jointje met ons te delen :-P.
ik denk dat idd het probleem ligt bij de voorgedraaide.....
En voor mij geld,ik MOET altijd wat wiet hebben,om ff te relaxen!
ik hoorde idd dat ze t afpakten... soms mogt je t ook wel houe.... ik blow nooit op een feest, vinnut ook egt vies als iemand blowt waar ik bij ben.... :bah:... Alleen thuis na een feest of bij de benzinepomp....
en op een feessie wil ik ook :bounce: en niet relaxen hahahaha..... maar wel balen als je t wel wil ja!
Blow op feest hoort

en moet
idd ik was met B&B op Qlimax en hij werd voor me gefouilleerd. uitsmijter vragen: 'heb je nog iets in je zak zitten?' Hij heel eerlijk: ' ja, wiet'. Moest hij het inleveren....:S
Ik had een grammetje hasj bij me, en dat zagen ze dan weer helemaal niet... Ik had ook makkelijk een enveloppje pep of sos ofzo kunnen meenemen in mijn portomoneetje dus... errug vaag allemaal...
had ook 2 voorgedraaide....ik ook eerlijk ja wiet*omdat ik dacht dat ut mocht*werdt bij mij ook afgepakt:-(
Kon je weten was al heel lang voor het feest gezegt! en als je een beetje opgelet had wist je ook wel dat dit niet op trance enrgy mocht (16-02-2002) maar ja zonde van de wiet die gast zit het nu zelf op te roken beetje triest maar toch volgende keer weet je het! groeten :bounce:
voorgedraaid is nooit toegestaan


En ehh, weed word de laatste tidj zovaak afgepakt, gewoon ff verstoppen dus
En daarna maken al die uitsmijters er een mega joint van voor de hele crew minder dus:(:(:(


gewoon homo's dus die uitsmijters
Volgends mij beginnen ze de laatste tijd overal moeilijk te doen over wiet. Impulz, Trance energy, House qlassics, en nu ook al op qlimax.

Stop het nou ook altijd maar weg bij mijn andere drugs. Ik wil gewoon het risico niet meer nemen om zonder wiet op een feest te zitten. Een jointje hoort er voor mij gewoon bij. dus als het niet op hun manier binnen komt, dan maar op de mijne :)
Qlimax was dus niet echt super mano ?

minder
maarja volgende keer beter toch :D

(K)
mwoehaha
in t paard op hol liep ik met mn 12 euro zak te zwaaien bij binnenkomst maar niemand deed moeilijk, volgens mij had ik ook wel mn zak pillen uit zn schuilplaats kunnen halen want ze waren daar echt wel relaxt...

ik mocht alleen niet zonder shirt bij de bar zitten
Niet zonder shirt aan de bar zitten? Vaag... waarom niet dan?
ja stomme uitsmijters...:'(