Partyflock

Geen drugs!!!!!

 
Ik ben best wel trots.

Heb altijd nog gefeest met drugs en vorige week (q-base) en afgelopen zaterdag was ik nuchter!!!

Ook ben ik heel trots op mijn vriendje (vaagling) want die helpt me mee! En blijft ook nuchter, dus saampjes een nuchter maar toch leuk feest!

Dikke kus voor jou Roy :kusje: love you!
Ik ben zelf ook al bijna een jaar clean en ik heb er nog nooit moeite mee gehad.­
Ik gebruikte ook niet echt veel hoor, maar toch het lukte wel.­
t is wel even wennen maar te doen hoor...­ maar ja ik moet..­ dus dan heb je gewoon geen keus..­
waarom moet je dan?
EN je van de kaarte vriendinnetje...­ 1 keer, maar tog...­ en na zondagmorgen ook wel denk ik....­
hoe bedoel je en na zondagmorgen?

2 fucked up: ivm met hartproblemen..­
Mag ik vragen wat je hier precies mee bedoeld fairytale.­
Ik snap hem niet helemaal.­
oh da's minder Alice
ja maar ja liever zonder feestuh dan ergens in het ziekenhuis of weet ik veel waar belanden!
mocht moi eens tijd hebben voor een groot stamp feestuh dan doe ik fijn met je mee alice babe

:) moi slikt zowiezo nie
maargoe

:)
Inderdaad Alice.­
Jammer genoeg zijn er te weinig mensen die daarover denken
ik vinnut ech knap as je makkelijk zonder ken feeste!
trots wees op alle nuchterfeestende mensjes!*­
Yes er is een vrouwelijk persoon trots op me.­ hehehe
ik moet zeggen je onthoud wel meer van de nacht!*­voordeel*­
ja en wat ik er vasn weet overleef je het meestal beter :)

maarja that's me
Veel suc6 Alice je zal het wel redden :)
Groeten Ron
dank je wel! :kusje2:
Ik ben altijd nuchter kwa Hard-Drugs

Soft is niet echt Koel meer ofzo, je zweet het er harder uit dan dat het erin gaat
Ik gebruik ook al sinds de zomer niet meer en het bevalt heel goed!
Van p'tjes ga ik ook nooit dansen, maar wil ik juist zitten en praten.­

Dat is natuurlijk zonde van het feest!
drugs is illigaal hehehehe
ik doe het zelf ook stiekem
ik gebruik ook nix en ben er ook trots op­[img]http://www.smilies.nl/laugh1.gif[/img]
ik mag zelf ook wel een klein beetje trots wezen op ikke want ik had mezelf als aardige versnapperaar (na wat er op Qlimax was voorgevallen) voorgenomen zwaar te minderen en te stoppen met drugs ik heb dit weekend op Q-base alleen maar gezopen en maar 4 kleine niffies echt een top avond gehad en volgende week ga ik lekker alleen maar aan de alcohol als ik ga feesten dus alice volgende keer als we elkaar tegenkomen zal ik waarschijnlijk alleen maar een beetje aangeschoten zijn want ik ben niet zoon grote drinker namelijk
Vind het erg knap van jullie, ik kan er toch niet echt van af blijven (doe er ook niet zo veel moeite voor eerlijk gezegd) op grote feesten.­
Phantasia > ik heb daar had ik vroeger ook "­last"­ van, een onwijze lulkick en lekker zitten! Maar de laatste tijd ga ik tussen m'n lulkicks door wel flink uit m'n plaat!
ja nu al vanaf teqnology niet meer en me vriendje ook niet!!!! bevalt echt goed je krijgt je eigen ik weer terug en je bent niet verrot!
Pfiew, wat wordt er hier veel drugs gebruikt zeg, als één keertje niet gebruiken al bijzonder is.­

Ik vind er ook weinig knaps aan.­ Ik zou me eerder schamen dat je het bijzonder vind.­

Maja, ieder zijn eigen ding.­
ben er ook niet echt "­trots op"­, ik vind het gewoon leuk om wat te snoepen op feesten, en daar schaam ik me niet voor maar ben er ook niet trots op.­ Ik zal ook niemand oordelen op z'n wel of geen drugsgebruik, maar ik vind het gewoon goed als mensen voor hun een beslissing nemen van "­nu is het genoeg geweest"­, zal het zelf ook ooit wel hebben, alleen nu nog niet.­ En het is toch beter om te zeggen dat het goed is als iemand is gestopt dan hem of haar te gaan uitlachen?
Hoho, ik lach niemand uit.­ Ik verbaas mij erover dat mensen het bijna als normaal beschouwen om drugs te gebruiken en bijzonder om het eens te laten liggen.­
whaaaaaaa stop voordat er nog meer misverstanden komen, da's m'n bedoeling zeker niet op de 1e dag op dit forum (de dagen daarna trouwens ook niet :P). Ik zeg niet dat jij mensen uitlacht, ik bedoel dat IK beter kan zeggen dat het goed is dan uitlachen. En ben het met je eens dat het eigenlijk best stom is dat het meer normaal is om wel drugs te gebruiken dan niet, da's een volkomen terechte opmerking van je.
Het is makkelijker om er mee te beginnen dan te stoppen.­ Alice ik vind het verstandig van je!! Je bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam en geest.­ Als je nog nooit iets genomen heb dan doe je er verstandig aan niks te nemen, dan weet je ook niet wat je mist.­ Zelf gebruik ik alleen xtc, voor de rest nooit iets anders geprobeerd en heb er dus ook geen behoefte aan!!
Dat is weer het andere uiterste.­ De paar keer dat ik xtc heb gebruikt heb ik er enorm van genoten.­ Dat had ik zeker niet willen missen.­ In de toekomst ga ik zeker nog vaker slikken en ik denk dat ik dat best verantwoordelijk doe.­ Volgens mij is dat best verstandig.­
ik heb zelf nog nooit drugs gebruikt (ook niet geblowd!!)dat klinkt voor sommige mensen nogal vreemd maar qua uithoudingsvermogen heb ik t gewoon niet nodig en vaag ben ik van mezelf al!
ik ga altijd naar feesten met een grote groep en een deel daarvan gebruikt wel nou daar heb ik geen problemen me t zijn mijn vrienden in welke situatie dan ook!!
en ze zijn juist wel grappig op die momenten maar ik spring net zo hard met ze mee zonder drugs!!!
ieder zijn eigen keuze!!!
Zelf gebruik ik drugs (xtc) ook zeker niet voor het vergroten van mijn uithoudingsvermogen, al is dat wel een bijkomend voordeel. Het euforische en vriendschappelijke gevoel is wat ik er zo tof aan vind.