Partyflock

mening over de meeting!

 
druk :) maar o zo leuk!
ik heb lang niet iedereen gezien maar gelukkig wel genoeg mensen :)

het knuffelgehalte was flink en lekker hoog en bovendien heb ik er een kauwgom op na gehouden met appel-meloen smaak (gekregen van meneer FREDJE!)

ik weet lang niet wie ik allemaal gezien en geknuffelt heb en er waren natuurlijk een paar uitblinkers bij haha oa bellie, ilovetechno, damien, lonsie (kicke wijffie!), evil faith, hardhouser (L), scanner, nutero, *digle*, carlo (huggbuddy!), heatwave, lil, saiwin, impulzzie, chantizzle, sossa, jossa, jakuza (broertje!), dancekiki, tommy, electra, TonyM, peter1960 (chill!) moet ik nog doorgaan? dacht het niet! iedereen was eigenlijk gewoon een topper en ik BAAL ervan dat ik niet iedereen heb gezien :'(

maar goed de meeting krijgt van mij een DIKKE 9...
geen 10 omdat ik niet iedereen heb gezien :)

kuzzies heidimeisje.(K)
Jakuza
Artiest Jakuza
Was vet druk, maar ook vet gezellig en knuffelbaar. Thx zusje :).

:kusje2:
whehe, ja wij liepen er ook rond, maar ik was al aardig van de plaat, dus had het na een kwartier ofzo alweer gezien vanwege de massale opkomt en ging verder :bounce:
Jammer dat haast niemand van de groep waar ik mee was naar de meeting was gegaan, en lang niet iedereen aan wezig was, maar ik vond de meeting zeker geslaagd.
Heb alleen weinig nieuwe mensen gemeet geloof ik, haast alleen met bekende staan praten, knuffelen en lachen.
jah er waren er een flink stel die niet gingen aangezien ze vonden dat er op dat podium eigenlijk al genoeg gemeet was... wel jammer maar goed :) ik had hun dus al daar gemeet en geknuffelt en dus had ik meer tijd voor andere :)

brammetje je knuffelt als de beste! heb je je shirtje al terug?
de meeting was ckers flink gezellig ik heb ook weer een hoop bij kunnen babbelen met een hoop PF-ers van mij krijgt ie ook een vette 9
Ik vonnum ook egt super!! Ga me alleen de volgende meeting egt niet zo van de kaart zijn!! Want ik snap er helemaal niks van elke keer... hahaha.....
ja von ut ook wel weer gezellie!
Was inderdaad echt heel erg cool.....
maar wel echt erg druk.... :)

en voor iemand als mij die slecht is in gezichten onthouden werd door de drukte het mensen leren kennen dus verplaatst naar de box recht vooraan bij het podium waar iedereen stond om daar de kennismaking nog eens voort te zetten......en de gezichten ook te onthouden ;)
sorry......... (K)
De meeting was super! heb net als dancegirl (knuffelkonijntje van me ;)) lang niet iedereen gezien, maar de belangrijkste wel zoals o.a.: Corrin (stadsgenote), Xypzo, Quinell, Poekie, Manon, Lil, Mellie, Cin-D, Brambo, JoJo en nog vele meer. Lindatje kwam ik al in het begin bij de wcs tegen heb dus twee keer met haar geknuffeld (en waarschijnlijk nog meer gedurend de avond :))
ja, ik vond hem ook zwaar relax, relaxte ruimte, jammer dat we nie ff op een plek stonden met lekkere stamp muziek maaarja
k was maar heel effie's op de meeting, de meeste had ik in de zaal al gezien...
nee shirtje is echt weg :-P (eigen schuld dikke bult). baal der wel een beetje van, maar is mijn eigen schuld en kan er toch niks meer aan doen.

maar iedereen was idd erg knuffelbaar :-P
Het was weer erg lekker en gezellig iig :-)
ik ben ook nie naar de meeting geweest..
er zouden z veel mensen komen, veel verder dan: hai ik ben nancy, alles goed? ja hoor en met jou? ja goed, doei!!
en dan ga je weer naar de volgende.
Daarom ben ik lekker bij het podium gebleven, veel bekenden & lekker stampen. heb heel die ijshockey hal niet gezien eigenlijk %-)
ben er ook nie geweest...
heb de meeste voor op het podium gezien!
door dat ik zo ziek was had ik er allemaal weinig behoeften aan kon bijna niet praten , baal er wel van !! Maar toch een paar nieuwe ontmoet en een paar oude bekende van de meeting: lady-xenon,yoyo, trippy(mijn_avond_maal),band, stampertje, enigma, wappie, stafanh, ajax_partyman,tweemeiden van ajax, jos natuurlijk en ons meerijder mr sossa!!!
Ben dr ook ff geweest maar kende nog niet iedereen. Zo lang ben ik dr ook nog nie dus...

Maar Alice Babe, Poekie *bloos* , Beckham ben ik zeker tegengekomen. Later kwam ik gelukkig Fairytale nog tegen en Quinell. Op Shockers hoop ik er meer tegen te komen :d
Ik vond de meeting ook wel vet, heb alleen niet zo heel veel nieuwe mensen onmoet, bijna alleen maar bekende, maar het was echt supergezellig, p een gegeven moment stonden er alleen zoveel mensen dat ik niet meer wist waar ik moest kijken, dus toen ben ik maar weer gaan stampu:-D
Willen jullie volgende keer een afspraak maken , want dit sloeg eg nergens op zo f*cking druk he !
Ik heb niet eens normaal kunnen praten met iemand of ik hoor weer iemand schreeuwen, SAI OUT ?!

Of er wordt in me kont geknepen en ben weer helemaal uit mijn verhaal, draai me om en: Flits, Godverdomme !! Deze is tenminste gratis ! :-)

Ik zie nu al uit naar de Shockers meeting, waar ik niet bij ben ! :-)
Ik vond de meeting zwaar gezellie, was toch wel het hoogtepunt van het feest...:D:P
vondt em wel errug druk maar wel gezllie! maar je zag door de mensen et bos nie meer :D volgende = shockers! al weer zin in!
cker geslaagt de meeting.. alles was ik iets te wous....ben ook bijna de helft vergeten waar ik mee gemeet had.... egt slecht maar bij shockers ga ik beter mijn best doen.!
ik ben er ook ff geweest, heb een paar mensen gesproken. maar ik trok het eigenlijk niet echt, ik was te waus en wou gewoon weer de zaal in. En een maat van me buiten PF was mee, en trok het zowiezo niet.

Shockers ben ik er misschien wel weer bij
ik zal wel te vaag zijn geweest maar eeh: waar waren jullie dan om 1.00 uur? ik was in de chillout en kon geen meeting vinden :S
Ik vond hem super :) (kan ook wel komen door dat pilletje :D)

Waar ESG? OVERAL man... :D

Wel jammer dat ik je niet gezien heb dancegirl2001... 't was ook zo druk.
2 ESG...zag je al die mensen in de Chill OUT???
Juist ja..!
ikke lekker der heen gerend samen met scanner (wedstrijdje wie het snel door de clubkutten massa kon heenrennen (ik won))

ff snel fairytail en alicebabe opgezocht

Daarna weer snel weggerend omdat ik bang was dat me pil insloeg op de meeting

Maar ja, me pil had maar besloten om om half 5 pas inteslaan
:S hmmmmmmm ik snap er helemaaaaaal nix van.. volgende meeting meer suc6 hoop ik
was ook s2d meet....was te waus:-S*herinner me er weinig van*heb wel 100 mense gevraagt of ze van s2d kwamen....kreeg vaak partyflock te horen;-)
was volgends mij wel raar bezig.heb mezelf ook meerdere x-en aan de zelfde persoon voor gesteld*3x*.....*hihi geloof dat het zelfde gebeurde met heidemeisjuh*..heeft iemand zich geiriteerd aan mij dan bij deze sorryyyy
Meeting was zeer vet... ga geen namen noemen want heb er echt te veel gemeet :D

Iedereen bedankt voor de stampavond till nxt time :)
Was idd gezellig de meeting!!
En heb ook weer veel geknuffeld, en mij grootste liefste knuffels zijn toch stiekem tranztaztic en heatwave!!
En natuurlijk ook mijn brammie!!!
mjah sommigen heb ik wel 3x handje geschud zonder dat ik door had dat het dezelfde persoon betrof %-) lekker wazig allemaal ;)

dancegirl2001 iig 2x (wat ik er nog van weet hehe)
Op de meeting was ik nog nuchter! hehe, mensen die mij alleen na de meeting heb gezien: ZO BEN IK NORMAAL NIET, HOOR!

:)
Ehm.. Op de meeting heb ik een beetje aan de zijkant gestaan.. Ik ben wel met een paar mensen op de foto geweest.. Maar het was zo druk dat ik maar weer aan de zijkant ben gaan staan.. Was overigens ook nog nuchter op de meeting.. later op de avond bij het PartyFlock podium heb ik mijn eigen meeting gehouden leip als ik was heb ik rond gelopen tussen de PartyFlock mensen en iedereen om een kusje gevraagd.. :)
Dus ik vond het ontzettend gezellig.. :)
Nog nooit zoveel lieve mensen bij elkaar gezien.. :)
Meeting? srry was kaart kwijt... ;) nog steeds trouwens...weg kwijt!

War schon beschaftigt
Meeting was idd heel errug vet! Heb veel bekende gezien en ook heel veel mensen leren kennen :)
Heb alleen de helft niet onthouden, alles begon een beetje in te slaan daar op de meeting :P
Tja het was wel extreem druk hoor :s Had ook niet echt de behoefte om iedereen een handje te schudden, want dat was me echt teveel! Desondanks heb ik toch weer genoeg nieuwe mensjes gemeet! :D Op Shockers maar weer eens kijken...
kon niet naar de meeting komen was es pas rond half 1 snachts binnen.

Ben ondertussen wel enigma en stefanH tegen gekomen wat ik errug leuk en gezellig vond om die tenminste es te zien :)
warezguy hahaha ik herkende je ook ff gewoon niet meer maar opeens MIDDEN in het voorstellen dan toch opeens weer wel haha maar goed :) weet ik zeker dat ik je heb gemeet he!
haha!! okey dan :)

(k)
Ik vond de meeting superkewl.
Dit was zeker de grootste ooit.
Voorheen was dat denk ik Dancevalley 2001, maar dat was alleen s2d. Toen was er iets van 80 man.
Na met shockers wordt hij misschien nog groter.
Merkte wel dat er mensen wegbleven die normaal zeker ff komen kijken. Worden de meetings ook al commercieel???
ik was er maar heel even....

vind de meetings laatste tijd een beetje lame worden....