Partyflock

stoppen met het feest?

 
naar aanleiding van tonym's 'zou die dood zijn?'-topic heb ik de volgende vraag: stel er valt een dode op een feest, zou dat dan eigenlijk geen goede reden zijn om het feest te staken? ik vind zelf van niet, maar ben benieuwd wat iedereen hier van vind...
meestal gaat iemand pas later dood. Toch???????? misschien heb ik het verkeerd!
hmmmm, ja zit wat in haakie, niet zo bij stil gestaan :S

maar dan stellen we het anders: iemand overlijdt daar ter plekke, wat vind je dan?
Is het niet zo dat iemand door een arts/doktor officieel dood verklaart moet zijn.
Ben nog nooit op de EHBO geweest, maar daar lopen toch alleen my-first-EHBO-kitters rond???
Ik vind ook niet dat het feest gestopt moet worden...als er een dode valt op een feest dan is het meestal door de drugs...het klinkt misschien bot, maar waarom zou je een feest stoppen, waar iedereen geld voor heeft betaald door de onverantwoordelijkheid van een ander???
hmmz ok klinkt hard... maar het is toch je eigen schuld... ok ik laat niet iemand op de grond schuimbekken... maar gelijk een heel feest staken?
Tjah heel lastig. Je moet je ook afvragen wat er gaat gebeuren als je een feest stopzet. Zullen veel mensen niet blij mee zijn en misschien kunnen veel mensen niet weg met vervoer of gaan niet eens de zaal uit!!! Moet het weer schoongeveegd worden en heb je nog meer narigheid.

En als het zeker is dat het door de drugz is gebeurd, tjah een beetje eigenschuld
vind ik ook hoor D-lissie, maar ik vroeg me het gewoon af want in de voetbalwereld liggen dat soort dingen anders:
- naar aanleiding van de dood van Carlo Picornie werden de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord zonder publiek gespeeld
- na de dood van de NAC-voetballer Ferry van Vliet ging de eerstvolgende wedstrijd van NAC niet door

ik vind het ook onzin om een feest te staken, maar ik vind aan de andere kant wel dat er errug weinig bekendheid en eerbetoon word gegeven aan overlijdens op feesten
bekendheid helaas wel in de vorm van het fun-gebeuren....
en terecht,
eigen schuld
DIKKE bult

*edit* ik kan het ook niet laten om iemand op de grond te laten liggen en gewoon over die persoon heen te stappen als het fout gaat, maar dat soort typos verafschuw ik, verzieken het voor de rest!!
miech: bekendheid helaas wel in de vorm van het fun-gebeuren....

---------------

je bedoelt de sluiting en de aandacht in de pers? maar wordt er op feesten zelf wel eens bij stilgestaan bedoel ik eigenlijk...
uh die voorbeelden hierboven over voetbal slaan de plank een beetje mis. Dit waren maatregelen NA het feest, dus niet tijdens!
niet staken, anders krijg je feestverstierders. denk maar aan zelfmooracties in israel. mensen die het niet meer zien zitten en 1 feest plannen om het te kunnen verneuken! gaat er geen feest meer door! Zal een nieuwe hype worden bij suicidal people! :P
Vindt dat t tegenwoordig meer behandelt wordt als een verkeers dode, t gebeurt, die persoon wordt weg gebracht door de ehbo en iedereen feest weer vrolijk door
weinig aandacht echt ook in de media op de laatste tijd. lijkt wel alsof ze t wel gezien hebben nu.
klopt, tis niet meer in de mode.

Tjah opblazen gaat zo moeilijk Emillio, of je moet ff een dynamietstaaf om je andere staaf binden whehehe :D
eigen schuld? zware straf voor een te vaak gemaakte fout.
staken? wat heeft diegene die is afgevoerd naar het ziekenhuis eraan dat het feest werd gestaakt?

Op qlimax kreeg iemand mond-op-mond beademing, dat was voor mij een reden om me die avond maar rustig te houden
Als er iemand dood gaat op een feest is dat idd meetal zijn of haar eigen schuld. Zie het nut er ook niet van om een feest te staken. Zoals Mano al zegt heeft die persoon die is overleden er niks aan als het feest wordt stopgezet.

Door een feest te staken verdient de organisatie geen geld meer, en kunnen de bezoekers niet naar huis i.v.m het openbaar vervoer. Hierdoor kan alleen maar narigheid zoals rellen e.d onstaan.

Buitendat gebeurt het vaak bij de ehbo, onderweg naar het ziekenhuis of in het ziekenhuis dat iemand overlijd. Bijna niemand dus die er iets van merkt.

Ook al is het kut dat er doden vallen, het is vaak toch de verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf.

Zelf vind ik ook dat je al verkeerd bezig bent als je je niet eerst goed laat informeren over gevaren e.d.
Je moet wel uitkijken wat je zegt. Tuurlijk zijn het meestal de ontverantwoordelijken die out gaan en lekker over hun nek gaan, maar het komt ook vaak voor de je rommel in je drinken krijgt of dat je verkeerde shit hebt. Kan je dit aan jezelf verwijten vraag ik me dan af. Ja tuurlijk geen drugs gebruiken, maar dat is weer helemaal de andere kant. Maat van mij had zaterdag ook verkeerde pillen. Koopt altijd bij dezelfde dealer en nu zat er opeens gif in. Tjah :S
echt nie stoppen!!!!zou gek worden :S
Haakie, Ik bedoel niet dynamiet meenemen maar suicidale mensen die een een feest kiezen om een mooie dood te genieten onder het genot van harde beats en zo ook een feest weten stil te leggen!

Als je beseft hoe mensen naar een feest uitkijken zoals ik bijvoorbeeld naar shockers en als dan een of andere lul het in het eerste uur verneukt door 20 pillen te nemen net als vorig jaar die dode op shockers en dus zo het feest verneukt voor 30000 man dan zou ik zn lijk nog wel een paar flinke trappen na willen geven!
Je moet wel uitkijken wat je zegt. Tuurlijk zijn het meestal de ontverantwoordelijken die out gaan en lekker over hun nek gaan, maar het komt ook vaak voor de je rommel in je drinken krijgt of dat je verkeerde shit hebt. Kan je dit aan jezelf verwijten vraag ik me dan af. Ja tuurlijk geen drugs gebruiken, maar dat is weer helemaal de andere kant. Maat van mij had zaterdag ook verkeerde pillen. Koopt altijd bij dezelfde dealer en nu zat er opeens gif in. Tjah

-----------------------------------------------

Daar moet ik je idd gelijk in geven.
Maar je moet ook wel lezen wat er staat. Zo zei ik dat het MEESTAL hun eigenschuld is, en dat het VAAK(dus niet altijd) de veranwoordelijkheid van de gebruiker zelf is. Tuurlijk zijn er uitzonderingen maar daar ben ik in dit geval niet vanuit gegaan. :)
als iemand dood gaat....poe...tja gewoon diegeen vastpakken en beetje met ze handen wapperen
dan merkt niemand het...en aan het einde in je eigen woonplaatst zeg je maar..goh hij is dood
heeft het feest er ook geen last van
vind dat het feest gewoon door moet gaan.
behalve als de DJ in dood neer valt, dan mag het feest wel stoppen. maar niet als er iemand uit het publiek neer gaat, kan de rest nog wel doorgaan.

Mocht ik onder het stampen bezwijken,
mocht ik onder het stampen vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven,
dat het feest wel door moet gaan!
zoiets, zeg maar.
2 panoz

als iemand dood gaat....poe...tja gewoon diegeen vastpakken en beetje met ze handen wapperen
dan merkt niemand het...en aan het einde in je eigen woonplaatst zeg je maar..goh hij is dood
heeft het feest er ook geen last van
=============

dat is de oplossing :D
Ik vind dat het feest gewoon moet doorgaan, zeker als de drugs de doodsoorzaak zijn.
Als iemand door geweld ofzo op een feest de pijp uit gaat, is dat een ander verhaal, maar in het geval van drugs zie ik geen enkele reden het feest te staken
matje2000
Werkzaam bij Plak
Artiest KlapSandwich
Stel 1 iemand gaat dood aan de drugs en een party wordt gestaakt...dan worden die misschien 30000 'normale' party gangers echt wel erug benadeeld bij een kleiner feest is het denk ik een ander verhaall
pinda, egt dat vind ik laag.... stel dat je het niet expres doet, je hebt iets verkeerd genomen waar je niks aan kan doen... en iemand laat jou liggen!! wat een gek! en stel dat je iemand best zou kunnen redden, alleen maar op de zij draaien zodat ze niet stikken in hun tong of kots.... en iedereen stapt er zo overheen!! egt slecht slecht slecht vind ik dit!! hoop dat ze dat bij jou niet doen!!!

ennuh..... heatwave.... bven zaterdag bij de EHBO geweest, en er lopen proffesionele verpleegkundigen en EHBOartsen uit het ziekenhuis! die doen dit erbij, voor een onkostenvergoeding!! en ze maken heel wat mee... petje af dus!
ik denk dat je het feest niet kan laten stoppen, want oowk al is er iemand dood, je hebt ik weet niet hoe veel ontevreden mensen in de zaal, die kunnen nergens heen, want de helft is met de trein en die rijden dan (misschien) nog niet, dan staan ze daar met ze allen op straat, en dan komen er rellen ...
een vriend van me is op shockers overleden helaas
zeer triest geval maar we denken nog steeds in onze gedachten aan hem op feessie's +we mis him+
en natuurlijk ook daarna all time
Ik vind dat zeker geen goed plan
ik denk dat het al erg genoeg is voor diegene die dood gaat en zn familie en vrienden.
daarom lijkt t me geen goed idee om voor de rest er ook een kutzooi van te maken.

ik vind het gewoon zo
er is zoveel ellende in de wereld dat als je bij al die shitzooi stil blijft staan je geen leven meer hebt.

Daarom moet je gewoon soms een beetje harteloos zijn en gewoon doorgaan met je leven terwijl iemand anders lijdt, want er lijdt altijd wel iemand.

als ik dood zou gaan op een feest zou ik echt niet willen dat er meer mensen dan de mensen die dicht bij me staan daar last van moeten hebben.
Nee zeker niet, het is meestal togg diegene zn eigen schuld maar mocht het door de organisatie van het feest komen dan vind ik dat de tent wel dicht moet
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
het lijkt mij ook niet te kunnen, moet je denken dat ze straks shockers om 1uur stil leggen?
dan word de keet toch afgebroken? lijkt mij?

meeste mensen weten er niets vanaf als er iemand dood zou gaan en zullen het echt niet pikken als het feest stil word gelegd.
Dan de mensen die met de trein zijn die moeten echt uren zitten wachten voordat ze weg kunnen want die klote NS gaat dan echt geen extra treinen inzetten lijkt me.

Denk niet dat de organisatoren dat risico nemen door een feest stil te leggen!
dat mensen fout gaan op een feest is hun eigen schuld!
kan je wel zeggen dat ze dan misschien foute drugs hebben gekregen maar ik weet niet beter dan mijn pillen te testen en nooit iets te drinken aannemen van mensne die je niet kent.
tja......als je dan zo stom bent om zomaar iets te kopen van iemand zonder te weten of het goed of slecht is dan vraag je er een beetje om is mijn mening.