Partyflock

Na al die ellende van het ergste wat je hebt mee gemaakt... Nu het mooiste, leukste of gaafste

 
Door alle verhalen die ik net las kreeg ik echt kippenvel en vroeg ik me af waarom we dan toch allemaal zo bezeten zijn van house dat we weer gaan. Daarom nu Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt...
gewoon vet feesten met alle gasten van s2d/pf bij elkaar zoals gister weer op Qlimax dat maakt mijn feessie tog wel weer super :bounce: :bounce: :bounce:
ik sluit me volledig bij dasize aan!
jah idd dat is toch wel heel super omgewoon met de mensen om wie je geeft uit je naad te gaan.!!


en natuurlijk de mesne van pf.! ook super om met iedereen te beuken daar.!!
Het meest relaxte wat ik heb meegemaakt is toch wel met een heel feest helemaal uit je dak gaan. Ik noem dat klaarkomen... Sommige feesten komen klaar, hebben een orgasme... Sommige niet. Op dat moment staat iedereen te springen, raar te doen, en krijg ik kippenvel all over en ben ik compleet gelukkig!
thunderdome 98
3 uur lang met me ogen dicht staan stampe whehe
was ech heerlijkst wat er besaat!

(was eerste keer pille trouwes ook)
Mystryland 98 toen had het nederlands elftal gewonnen van argentinie, dat feest begon al op de weg ernaar toe gewoon een echte gabber file!!! eenmaal daar iedereen helemaal los geslagen en super vriendelijk voor elkaar!!!
de hele nacht en ochtend was super, heb daar ook mijn alextc ontmoed!!!!!:)
Ik vond hett echt prachtig, dat ik op mysteryland iemand aan het bellen was, en maar schreeuwen van WAAR BEN JE NOU!! JA ik sta bij die camelballon. EN ik HE?JA IK OOK!! WAAR BEN JE DAN??
En toen bleek dat we elkaar gewoon aan stonden te kijken terwijl we aan het bellen waren al tien minuten, hahahaha, dat was wel echt grappig. TOTAAL VAN DE WERELD!;-)
mysteryland 98 was ook sow heerlijk jah
sfeer was prachtug iedreen gwoon elkaar lope om de nek te springe ensow
was ook me eerste feessie
ik was dr lopend heengegaan en ik zag gwoon die file staan
ech gwoon gekte!
alle feessie's gewoon master al je vrienden weer zien en nieuwe leren kennen
WhiskeyGirl en Lindaaatje krijgen jullie ook kippen vel als jullie daar aan terug denken????
ikke wel!!!!:)
Gewoon alle feesten die ik heb meegemaakt, want er is nog niet echt een feest geweest wat mij op dat moment vreselijk tegenviel
Dat je op sensation op de tribune naar beneden kijkt naar al die witte dansende springende mensen en jezelf dan daar tienduizenden mensen helemaal los gaan. De saamhorigheid....heerlijk..

Leukste op een feest...mmmmm
denk wel dit:

Ik stond samen met een vriend op mijn eerste feest (TE in eindhoven 8000 man ;-) ) helemaal verrot tegen een muur geleund. Ik wilde weten hoe laat het was en wij hadden alletwee geen horloge (of mobiel in die tijd) dus ik keek om mij heen om te kijken wie die tijd wist. Staat er naast me echt een BOOM van een kerel. Kaal, Tattoo's en een blik waar je eng van word. Dus ik vraag hem maar aan die kerel naast hem. Blijkt die gast zwaar onder de pillen te zitten, begint ie gelijk: " wat doe je!! moet je klappen...donder op!!! "

Net op het moment dat ie me wil gaan slaan stapt die BOOM naar voren en zegt tegen die trippende gast: "Nou donder je op bij hem, of jij krijgt een paar vette tikken" En hij draait zich om naar mij: " het is 3:20 ...heb je het een beetje naar je zin" ...

Dat moment echt super...dat je jezelf zo kunt vergissen in types. Ik heb nog een uur met die kerel staan ouwehoeren. Het was ook zijn eerste feest en hij vond het wel voor herhaling vatbaar.

Sowieso merk ik vaak dat mensen toch veel vriendelijker zijn op zo'n feest dan in de meeste clubs/discotheken. Gooi je iemand zijn bier om.....even goeie vrienden.. (tenminste dat had ik al 4 keer ;-) )
op dancevalley 2001 ben ik op dat vage monument geklomen om over alle mensen heen te kijken ik heb nog nooit zoon massa op en neer zien springen dat was gewoon echt mooi om te zien gewoon
Mijn mooiste partymoment was dit jaar zaterdag toen Dana op kwam... Jeetje... egt iedereen juichen en schreeuwen.. Ze moet zich egt een godin hebben gevoeld... en dat verlegen lachje dan... superrrr!!!

:kusje:
Mijn mooiste partymoment was heel BZRK 2000.
Het was toen namelijk mijn eerstre feest samen met Thundergirl.
Dat zal ik nooit meer vergeten
hoe iedereen gigantisch uit ze dak ging op terror afgelopen weekend. echt overal stonden mensen te stampen OVERAL!!

en als mensen laggen en vet aan het stampen zijn ...

dan wordt ik altijd zow vrolijk als de pest ;)
Het mooiste moment, tja van 97/98 weet ik er zoveel. Maar dit jaar Pussy Lounge voor mij in Arnhem. Toen werd er zo goed gedraaid, niet normaal en ik kwam steve tegen en vroeg of die Funny F - Funky bij zich had. Hij zei dat als die hem bij zich had dat die een seintje zou geven. En eindelijk halverwege de set toen ik op het kleine podiumpje in het midden stond hoorde ik al de eerste beat en we keken elkaar aan en hij wees naar me en deed zn duim omhoog. Toen heb ik zo zitten stampen en was ik zo blij omdat ik die al sinds Houseqlassics 2000 niet meer had gehoord dus das wel mn mooiste herrinering van dit jaar op een feest
Ik heb er een paar:
2 dec 1995: Rijnhal Arnhem, Rave the city on the beach: 4 uur lang helemaal van de plannet geweest. Was nog nooit zo gelukkig als toen!
Aug 1997 of 98: Sporthallen zuid, Digital Overdose: Helemaal gekke huis. Stond op een podiumpje... Keek op een moment naar achteren en ik zag alleen maar stampende mensen, armen omhoog, springen. Overal.... op podiums, balkon, tribunes... Dat feest kwam toen echt klaar!!!
HQ, Melkweg amsterdam: Dat is elke maand weer prijs... Wat een sfeer, wat een mensen...