Partyflock

Was Qlimax goed

 
Ik wilde ff weten of Qlimax vannacht goed was. Ik kon er helaas zelf niet heen maar ik wil wel ff weten wat ik gemist heb. Alvast bedankt
de sfeer was toppie trouwens
sfeer was erg ok, Dana was weer de leading lady ! en het geluid was beter dan de andere feesten die in heerenveen gehouden zijn, vooral voor het podium ! erg ok !!
technoboy beukte!!! het geluid was voor wel acceptabel , maar aan de zijkanten zoog et wel jah :S en DANA was natuurlijk weer geweldig! dat applaus wat ze kreeg voordat ze ook maar 1 plaat had aangeraakt....:D
Technoboy, Pavo en Dana vond ik echt super! cosmic gate was een leuk opwarmertje!
qlimax was lekker!

muziek, nah ik ga niet klagen over hoe hard het stond...
ik vond dana persoonlijk een beetje tegenvallen aangezien ze toch mijn godin is en ik haar altijd beter vind als pavo maar deze keer ben ik uit de plaat gegaan op pavo en ben ik zelfs bij dana gaan chillen :S zou ik normaal nooit doen (sorry dana!) en tinrib... sorry maar die viel me ff tegen!

de opbouw ging mij te traag... ik had langer willen knallen aangezien ik in het begin het idee had dat je stilstaand bijna net zo hard ging als iemand die op de bass and the beat sprong... maar toch! dankzij alle mensen daar en mijn instelling dat ik het zelf leuk moet maken en dat muziek slechts een onderdeel is heb ik een topper van een avond gehad en zal ik hem niet snel meer vergeten!

kuzzies heidimeisje (K)
Was weer een enorm vet feestje.
Ik heb betere feesten gehad..
dat is niet de gestelde vraag nick :)
Nou ik heb het ZEKERRRR naar m'n zin gehad!:D
ik heb ook betere meegemaakt want ik had nie echt de ruimte om een beetje fatsoenlijk te kunnen dansen maar de sfeer en de mensen zelf compenseerde het wel aardig ik heb het op zich wel aardig naar me zin gehad
Ik von t idd ook een aardig feest maar toch niet meer dan dat, neej doe mij maar dan de qlimax van 8dec in de hmh :)
wat ik dus begrijp is dat de sfeer wel ok was maar dat er niet al te hard gedraaid werd op pavo dana en technoboy na.in ieder geval bedankt voor het commentaar en ik zie jullie op een volgend feest mzzzl
ik heb me goed vermaakt, vanaf het einde van warmdusher werd er flink geknalt. Vooral door pavo

hulde aan dj pavo
Ik vond dat Q Base het op alle punten wint van Qlimax.. meerdere zalen.. Betere sfeer.. minder wause mensen.. Mooiere vrouwen.. ect..
Werd alleen wel steeds verblind door de twee zwaar velle Q's .....
ik vond het wel super gezellig, een grappige combinatie van PARTYNIGHT en PF, leuke mensen alllemaal, maar wat zeker zwaar minder was dat het geluid superslecht was, op de tribunes hoorde je bijna helemaal geen muziek! Dit kan ECHT niet voor een Qlimax feest!,de sfeer had zeker beter gekund, waren een hoop agressieve speedgebruikers, maar hoe later het werd hoe gezelliger, maar dat kwam meer door de gezellige mensen die er waren.
En al die wiet die ze in beslag namen, zelfs een grammetje pakte ze af!!!, erg hypocriet terwijl een houseparty gebasseerd is op hardrugs!!
belachelijk gewoon!
Maar het was eeen al om al een top avond!!
enne AJAXPARTYMAN, en Indian Partyman,
het was ergggggg gezellig met jullie!!!
kuzzzzzzzzzzzz
hey moppies ik heb het ook erggggggggg gezellig gehad met jullie !!!!!!!!!
het feessie was niet echt een toppertje volgende keer maar weer in de HMH, maar jullie hebben gezorgd dat het wel een top avond is geworden.
dikke kus (k) voor jullie
:lief:
ik von het ckers een vet feessie, alleen niet op de meeting geweest bijna iedereen die ik wou zien stonden we al mee, rechtsvooraan op dat blok was errug relaxt (zoals gewoonlijk) zo met ze allen :bounce: :bounce: :bounce
ik vondt het weer een zeer geslaagd feessie!! volgende week weer? :-p
vet feessie was het zeker!!! keb me helemaal in het zweet gestampt :bounce: :bounce: :bounce:
Ik vond ook dana en pavo het beste...technoboy klonk ook erg lekker!!

erg kewl dus!!! :D
was phattiggggggg
samen met shizophrenic harry zwaar lopen beuken :D
Op het podium rechts waar vele PF-ers waren, was het wel gezelli.
Kheb alleen de helft van de PF-mensen die ik nog niet kende en in ut echie wou ontmoeten misgelopen blijkbaar.:frusty:

Volgende keer maar weer dan heh.
Ik vond het ook wel een goed feessie, ik had er alleen veel meer van verwacht!
Muziek was niet zo heel knallend (behalve Dana, Technoboy en Pavo ;)), geluid was bagger, wc's waren kut en de vloer was niet echt stampbaar.
Verder vond ik de meeting heel errug vet, sfeer was ook heel goed :)
Was wel een geslaagd feest voor mij, alleen zou ik het niet over doen...
2 daan

neehj nie in et thialf meer :D ik had jou toch ook nog gesproken op die meeting?
Heatwave 7 april 2002 21:38
Op het podium rechts waar vele PF-ers waren, was het wel gezelli.
Kheb alleen de helft van de PF-mensen die ik nog niet kende en in ut echie wou ontmoeten misgelopen blijkbaar.

Volgende keer maar weer dan heh.


kheb jou nou eindelijk wel gesproken ;)

ennuh Daan ik heb jou volgens mij nog zien lopen maar kwist nie cker :D
2 daan

neehj nie in et thialf meer ik had jou toch ook nog gesproken op die meeting?
-------------------------------------------------

Volgens mij wel jah :)
Maar ik werd de hele nacht door aangesproken door allemaal PF ppl, zo van: ben jij toevallig niet Daan van PF? Ik zou me god niet meer weten wie wie zou zijn :)
DaSIZE 7 april 2002 21:50
ennuh Daan ik heb jou volgens mij nog zien lopen maar kwist nie cker
-------------------------------------------------

Hehe, wie niet, ik was overal en nergens :D
wheheh shit happens! kep veel mensen gezien maar kzou ook nie meer allez weten! maar gelukkig hebbe we de foto's nog :D lalalala
HET WAS WEER EEN TOP FEESIE ALLEEN HET GELUID WAS KLOTE! MAAR BIJ DE PF MEETING WAS HET ERG GEZELLIG. SCHATJE VAN EEN REBECCA WEER GEZIEN.
VEEL LEUKE MENSEN LEREN KENNEN!!!!!! JULLIE WAREN TOPPIE!!!!!!!!!!PN MEETS PF.
ENNE AJAX PARTY MAN EN INDIAN PARTY MAN JULLIE ZIJN DRUIFJES. WE ZIEN JULLIE SNEL WEER!
KUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
caps? %-)

ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op qlimax, natuurlijk waren er ook hoop minpunten, maar de muziek was meestal goed, de sfeer was goed... Dus een geslaagd feestje!
alleen mag het volgende keer van mij zeker wel weer in de HMH, want 3 uur treinen is niet mijn grootste hobby. Plus alle andere voordelen van de HMH.. beter geluid, betere wc's.. blabla
kga nu toch eindelijk maar s slapen mensen!
mzzl
jaaa, was een heel brutelijk feestje, was suuper gezellig, vette muziek, en alle s2ders+pf leden maakte het plaatje compleet.

Enne digle is lievvvvv
ja was un leuke party.*geluid wat zacht naar mijn mening*....al1 was mijn eerste meet en eerste x speed...noudat ging nie zo geweldig dus....heb mezelf 3x aan de zelfde persoon voorgesteld*sorrrryyy als diegene dit leest *schaam*
was cker wel top feessie beter als Q-Base van de week daarvoor!!!
Ik vond er niet zoveel aan.Maar dat komt ook omdat ik technojunk ben.Ik was ook gegaan omdat een vriend van mij hardstyle echt super vindt.Voor mij daarom ook geen Qlimax meer.Ik vond het alleen erg gezellig met alle s2d-ers en PF-ers.Jullie hebben er voor gezorgd dat ik niet een rampenavond heb gehad.Bedankt!! ;)

GREETZ!!
Heb me zeker goed vermaakt, heb vooral op Dana flink lopen stampen :-)

Ook weer wat leuke mensjes gemeet. ook de EHBO 'ns van binnen gezien, ook wel een keer leuk %-)

laterz
Von teqnoboy t beste.. pavo heb ik niet meegekregen... dana viel tegen... maar op zich was ut een goede locatie en wel een leuk feest...
Qlimax heeft voor mij een erg dubbel gevoel nagelaten. Het begin vond ik qua muziek maar niks. Veels te sloom, Warmduscher die echt bagger draaide imho. Maar vanaf Technoboy kon ik tenminste echt gaan beuken. Gelukkig was het op podium wel erg gezellig met iedereen en had ik het toch erg naar me zin en liep ik met een bigsmile rond.

Tot een uur voor het eind voor mij het noodlot toesloeg. Ik had bedacht deze x nuchter te blijven. Alleen kreeg ik hier door zo ontzettend veel pijn op het eind. Dat ik compleet van de wereld raakte, niet meer wist waar ik was en niet meer zelf kon staan of lopen.

Dit heeft voor mij toch wel een erg grote domper op het feest gezorgd. Ook voor de mensen om me heen, want dat het er niet okay uitzag weet ik zelf heel goed.
Nou ik vond q-base en Hq stukken beter. Ik liep ook rond met een dikke keelonsteking! Maar ja er waren mij gewoon te veel van die flap drol!
Ik zal iets sterks vertel. Ik kwam meisje uit mijn klas tegen. Die twee jaar geleden commentaar had op mij dat ik naar hardhouse/hardcore (house) feesten ging en dat ik gabber was en dat ik drugs gebruikten. Stond ze dar zaterdag helemaal stijf van de dope, aan het house. Ik dacht bij me zelf , zeg zoiets niet dan !! Ik zal er ook dik tegen spreken als ik haar weer zie!!
Joycie en Martientje. Zonder was het echt een klote feest geweest maar jullie hebben er voor ons toch nog een super avond van gemaakt !!!
in ieder geval een feessie om niet snel te vergeten voor mij dan :bounce:
f-side hooligirl (k) voor jou!
verder erg gezellig gehad met veel pf/sd2sers (vooral met mijn powerpuffgirlringmaatje:-p)
en ik vond de muziek ook wel vet, jammer dat het niet zo goed te horen was alleen:-p
Kheb me erg goed vermaakt ondanks hardstyle nie me fav muziek is. Leuke mensen ontmoet en lekker gestampt. Alleen die 2 felle Q strobo's vond ik na een tijdje erg irritant worde.

GrtZ
ik zag geen sterretjes maar van die Q's voor me ogen!!:S die krengen zijn ECHT fel
Wat mij opviel dat er redelijk wat gabber rondliepen :) :)
Ik heb me der uiterst vermaakt enkel om het feit dat maat van me ergens bonnetjes gratis van haalde en dus hele nacht gratis heb gezopen.
Verder vond ik Tinrib flink zuigen, Dana was goed zeker wel maar heb ik wel beter meegemaakt.
Pavo op het einde ook zekers wel.
Voor de rest vond ik het een beetje fucking chaotisch, kut geluid, en die 2 Q's die midden in je smoel schenen en het volgens nog tig keer zag.
Daarom ben ik dus niet naar Qlimax geweest, omdat het geluid nooit beter of het zelfde kan wezen als in de HMH!!!!!!!!!!


Dus terug met QLIMAX in de HMH of in de USC de Boelelaan "ook altijd feest"

Grrrrrrrrrrr
Wat een klotefest zeg:(. Die muziek was echt 3x nixx :(. Aankledign enzo zag er allemaal wel leuk uit maar verer was er geen bal aan. Gelukkig waren er nog wat lieve mensjes aanwezig, en zijn er weer wat vage digngen gebeurt, anders had ik het echt zonde van mun geld gevonden! Voorlopig ff geen hardstyle meer... bah.

En volgens mij wil ik de foto's geeneens terug zien :D.
Die cd spelers die dana en pavo veel gebruikte waren overigens best wel nep :/ :kots: En echt veel nieuwe muziek niet echt gehoord.. de standaard acidnightmareillegaleschwarzetanzpuppe hardhouse was alles eigenlijk. Sfeer maakte wel veeel goed.
Net nog es ff de set van Technoboy weer geluisterd.
OMG!! :bounce: :bounce: zeker wel na pavo de man van de avond :)
wat stond hij te Qnallen zeg, nie normaal weer,
Technoboy ok OLE OLE!! :P :bounce:
Qlimax was echt super je hebt zekkerrsss wat gemist jammer man greetz cootje