Partyflock

relaxed of niet als iemand tegen je aan gaat praten....

 
wat vinden jullie ervan als je op een feessie loopt en er begint gewoon ineens iemand tegen je aan te lullen. ikzelf vind dat naast de muziek toch wel een van de relaxte dingen op zon feessie, (ligt natuurlijk wel aan hoe zwaar hard ze aant draaien zijn, maar gewoon tijdens een rustiger nummertje). gewoon met een gozer of met een meissie, een beetje over het feest hebben en waar je zoal bent geweest of nog van plan heen ben te gaan. ik heb af en toe ook welleens zon gevoel dat sommige dat heel erg irritant vinden. wat vinden jullie nou??
Ligt eraan waar die persoon over praat. Als het alleen maar onzin is dan heb ik wel wat beterzzzzzzzzzzzz te doen.
Maar als het gewoon een gezellig persoon is dan vind ik het wel best, lachen toch!
Ik vind 't vaak wel gezellig!!
Maar er zijn ook mensen die niet kunnen stoppen met lullen en dan wordt er bijvoorbeeld supervet gedraaid en zit er de hele tijd iemand aan m'n kop te zeuren :S
Da's niet relaxed...maar als ik toch maar wat sta te hangen op 'n rustig moment vinnik het heeeeeeeeeeel errug gezellie en klets ik lekker mee :)
Ik vind het ook wel ok. Ik doe het zlef ook, even vragen wat anderen van het feesie vinden... Prima... lekker ouwehoeren.
Als iemand geslikt heeft en een echte lulkick heeft kan ik er niet tegen!
Dat onzin gebrabbel :s
Maar als het gewoon een normaal praatje is met een onbekend iemand vind ik dat wel leuk altijd.
Zelf heb ik ook wel eens last van lulkicks en dat vind ik zelf wel weer leuk :)
cker als ik de dag erna over me verhaal denk :) wehehe

(K)
lulkick?
volgens mij ben ik de wandelende lulkick als ik snoep heb gevroten ik lul altijd iedereen hun oren van hun kop af en de dag erna denk ik bij mezelf van waarom had ik dat nou weer?

soms kan je gek van jezelf worden op zo een moment maar ja als je het maar flink naar je zin heb gehad zit het meestal wel goed
eerst vond ik het nooit tof als mensen dat deden. dan reageerde ik heel bot enzo.
maar ik heb dat nu al een jaar niet meer. nu heb ik zefl ook lulkicks. maar ik ga alleen met mensen aan de kant praten. mensen die dan aan het stampen zijn laat ik lekker met rust!
Als ik zelf een irkie genomen heb, dan heb ik de lul,knuffel, wandel en staar kick.
praat dan ook alleen maar met mensen die waus zijn.. weet nie.. loop niet zo snel naar een nuchter iemand.
Waar ik dan wel een schurft hekel aan heb is als een dronken iemand tegen me begint te praten... zo uh wild.. en me niet kunnen aanvoelen.

(k)

D
Doe ik ook altijd op feesten, gewoon zomaar lekker met onbekenden lullen (Je moet wel weten wie je aanspreekt natuurlijk), dat vind ik nou juist een van de leuke dingen van house parties, zoiets zou in een gewone discotheek nooit kunne!
heel erg gaaf vin ik dat want ik moet altijd wat te lullen hebben als ik :vaag: ben!!
Ik vind het wel lache, maar ze moetten niet irritant gaan doen want daar heb ik een hekel aan :P
Ik vinnut ook wel leuk, maar niet als k zwaar had sta te stampen...... dan vinnik t irri want dan krijg ik ook een lulkick en dan kannik nie meer dansen... Maar over t algemeen vinnik t errug leuk... kan je leuke mensen mee leren kennen... kuss
Het is niet errug als diegene wat zinnigs te zegguh heb. Geen lange verhalen over politiek ofzo of dat het net uit is met zijn vriendin. Als een meisje het net heeft uitgemaakt met een haar vriend is dat natuurlijk een heel ander verhaal!

maaruh meestal krijgen ze er toch niet de kans voor omdat ik loop te stuiteren!
Ik vind het eigenlijk best gezellig.. als ik toch al rustig sta te chillen. Enige nadeel is dat ik vaak als een of andere crackdealer word aangezien (nee D-Noize, kzet mn zonnebril niet op! :P). Gister op Qlimax wel 25 keer gevraagd of ik drugs bij me had.
tja het valt me op hoeveel mensen er v an mening zijn dat het geen onzin moet zijn waarover je praat

hmmz verklaar nader, ik bedoel, ik gaat op een feest niet over de economische crisis van verweggistan praten of weet ik veel wat..

Ik ouwehoer zelf altijd veel (hoewel ik soms op zo'n punt ben dat ik zo vd wereld ben dat ik na een halve zin vergeet te praten ghehe) en vind het ook leuk als anderen dat doen
naja grrr volgens mij wordt aan iedereen wel vaak gevraagd of je wat bij je heb. persoonlijk zou ik nooit wat van een vreemde ofzo kopen. maar ja, das mijn mening.

zelf ouwehoer ik ook best veel met andere mensen, altijd ook wel lachuh om met iemand te praten die echt helemaal van de wereld is , beetje gekmaken enzo op ze tijd. maja moet kunnen toch, als je zelf nog een klein beetje helder ben..:9
hehehe ohw neeuh ik vinnut wel relaxt als ik rustig zit, of op een hardhouse feestie ofsow[als ik gebruikt heb btw] maar als ik hardga op een hardcorefeestie naaaah dan haat ik die mensen echt,.....hehehe maar dat zien ze ook meestal wel aan me....... "hww sorry hoor wist niet dat je boos werd"
Het kan wel leuk zijn, als het een leuk persoon is, maat het kan ook echt VERVELEND zijn zeg! Al die vieze mannetjes af en toen die maar meteen met de deur in huis vallen en vragen wat je onder je kleren aan hebt en dat soort dingen.....
DAn heb ik echt meteen iets van, als je nou niet HEEL snel weggaat krijg je echt een knal voor je harses
soms kicke soms heel vervelend ligt eraan zoals iedereen al zegt waar het over gaat..
ik vinnut ech practig
ik versta die persoon niet en die persoon mij nie
en wel lope mah een end in de ruimte te lulle
is ech een van de betere dignen op een avond
ik ben van mening dat een goed feest bestaat uit goede muziek en goeie mensen. en natuurlijk het ontmoeten van nieuwe mensen. Ben op Qlimax weer mensen tegen gekomen die ik vorig jaar op Innercity hebben leren kennen, was erg ok
ligt er maar net aan wie dat doet en wat voor bui je zelf heb .........
soms wel

soms niet
ligt eraan wat ze te vertellen hebbe :D khad op multigroove (8 sept) me ML2001-shirt aan ,komt er een gast naar me toe en begint vet te lullen over dat feest enzz vraag ik of ie ook is heen geweest zegt ie : nee ! dat vinnik dus gewoon vet grappig :D
bij mij ligt het er ook aan wat voor nummer ze draaien maar als ik ff chil dan vind ik het best. als ze maar niet de hele avond achter me aan lopen
Vindt het over het algemeen wel leuk, behalve als ik voor op de dansvloer sta te stampen, maar dan is dat duidelijk van mn gezicht af te lezen ;)
Ik ben meestal degene die staat te ouwehoeren :)
Maar het viel me wel errug op in Thialf dat je gewoon normaal met mekaar kon praten, geluid was gewoon bagger...
ligt aan het moment soms heb ik er zin in en soms niet vooral niet als ik vet uit mijn dak ga muziek is goed enzo en dan komt er weer zo'n zwetende pillemans op je af..puke
Op een begin van een feest kan ik daar beter tegen dan als het al veel later is.
Dan wil ik vaak gewoon lekker met rust gelaten worden, maar wel tussen de gezellige mensen(PF-ers dus) staan. Je hoeft dan niets te zeggen, want je ziet aan mekaar wel of je het naar je zin hebt of niet.:)
Een kort praatje kan altijd wel ff, maar ga niet de oren van me kop lullen over vanalles en nog wat a.u.b.;D
legt er echt aan in wat voor toestand die gene verkeerd! Meestal worren ze wel irritant, omdat ze 3x het zelfde vertellen enzo, maar ag soms ken je wel met ze lache, en sja ze kennen er nix aan doen, ik ben ook zo geweest vroeger, dus weet hoe het is ghehe je blijft maar lulle!
vind het altijd wel gezellie ff ouwehoeren met iemand en dan weer lekker doorfeesten
en als t evrhaal je ff nie beval spring je toch weer een endje verder om!
merk diegene die an t kletse is toch geeneens whehe
kvidn het super :-)
gewoon gezeliig lullen.. maakt ook sfeer.
b-tje samen stampen enzo :-)
peace!
Ik vind dat super... behalve als t te lang gelul is want dan wil ik dansen...

Kus
Het hoort er gewoon bij. Ik vond het meestal wel grappig tenzij er echt zo'n goed nummer is dat ik wil stampuh maar dan zeg ik ook wacht ff ff dit nummer afstampuh. Op Qlimax ook weer veel gepraat en op H4L helemaal.

Ik vind het alleen af en toe irritant als er van die vago's naar je toe komen die je ergens van schijnen te kennen en waar je zelf echt niks meer van af weet.
ligt aan de persoon, maar vind het meestal wel gezellig. Alleen heb ik het soms wel is dat ik niet eens ff fatsoenlijk kan stampen, sta je de hele tijd alleen maar te lullen (en het gaat niet eens ergens over..) dan krijg ik toch wel redelijk de ziekte in want dr kwam ik tenslotte voor.
Vooral op buitenfestivals vindt ik dat super.. tijdens het lopen ff een praatje maken met die en die.. Of als je in de toiletten staat ff kletsen..Jahoor prima.. maar als ik op de terug weg nogal rot in de trein bus zit kan je beter je smoel houden :-)
Ik vind het persoonlijk vervelend. Je kunt een paar woorden tegen me zeggen, maar als ik sta te :bounce: is het laatste wat ik wil dat iemand tegen me aan komt lullen, klinkt misschien stom, maar als ik mensen wil ontmoeten om gesprekken mee te voeren ga ik wel naar de kroeg :D tenzij je op zo'n meeting bent want dan ga je er natuurlijk heen om mensen te ontmoeten...
ik vind het wel gezellig! maar er zijn ook vaak mensen die onzin lullu, en dan bedoel ik echt onzin, zoals ff een paar woorden in je oor schreeuwen die nergens op slaan:-s of mensen die als ze wat willen zeggu bang zijn dat je ze niet hoort ofzo en dan zo dicht tegen je aanpraten dat ze bijna met hun tong in je oor zitten, bah....
altij leuk, dat lullen. Ik lul zelf ook altijd tegen mensen aan, en tot nu toe was t altijd tegen de juiste mensen want ze lullen altijd gezellig mee:):):)
Vaak heel gezelli!
maar alleen als'k zelf ook wat gebruikt heb anders niet,tenminste als wel-wause tegen mij komen lullen als ik't zelf niet ben.
Jo laat ze maar lullen tegen mij, ik lul wel back weetje, het is altijd leuk, maar had op QLimax toch ff vittie met ene boy, Ik stonds zwaar te stampen op een lekker nummertje van dana, komt er een of andere klootviool vragen of ik cocaine wil hebben, nou dan moet je opkankeren, ik kan het ook zodner dat spul, en gewoon tot 7 uur:-P, daar hou ik dus neit van, mij onder breken als ik net lekekr bezig ben, voor de rest is iedereen welkom!!!!!!!!!
het licht er helemaal aan in wat voor bui ik ben ;) .. als er vrezelijk goed wordt gedraaid, dan moet ik gewoon kunnen stampen. als er een minder nummer op is mogen ze best een onbelangrijk gesprek aanknopen .. da's dan altijd wel leuk
Vind het altijd wel gezellie...als het maar ergens over gaat, het maakt dan ook niet uit of ik nou nuchter ben of niet:)

Als het irritant begint te worden, dan moet ik opeens naar de wc ofzo...hehehe:P
Ik ben zo'n geval die op een party tegen iedreeen gaat lullen.

alleeen snap ik zelf niet altijd meer wat ik af toe lul!!
zekerssss heb ik ook last van(doe het zelf ook) zo heb ik een hoop vrienden leren kennen van groningen tot rotterdam en te veel om op te noemen
ligt er idd aan wat voor type en hoe er op dat moment gedraaid wordt,,

als je zo'n stinkende knoflookteen tegen je aan hebt te lullen is het niet echt fris,, en kap ik hem gauw af,, en natuurlijk helemaal niet als ik sta te snoeien op de dansvloer,, in de chillout vind ik het wel relaxed als ik op de tribune zit of als de muziek ff wat minder is,,
Als ik zelf een lulkick heb dan vindt ik het niet zo erg maar als ik echt ff op mezelf ben en lekker sta te stampen en half sta weg te spacen dan heb ik er echt geen zin in.
Maar ik ben meestal wel in voor een praatje :D
Lekker slap lullen en denken dat het heel interressant is :D
Zo heb ik volgens mij op q-base ook over hele onzinnige dingen geluld met partychick %)
heb ik dus op qlimax gedaan wel tegen heel veel verschillende mensjuhs*zou best irritant zijn geweest maar heb juh dan zelf niet door:bloos:
vind ut zelf wel gezellie...;-)leuk babbeltjuh=nooit weg;-)
Ik vind het altijd wel lachuh ;-)
Hoort er gewoon bij. Ik ga zelf ook altijd tegen iedereen lullen. Qlimax had ik het ook flink te pakken ;-)