Partyflock

Hoezo vaaggggggggggggggggggggggg

 
Naja, het was weer gezellig

We gingen ff naar de stad. Jointje roken en ff de kroeg in

Komen we op onze standaard fietsen parkeer plekje, is het opeens helemaal afgezet met hout (3 meter hoog ofzo) en aan de andere kant met een hek. Dus wij voor de gein, je moet rechtttttttttttts langs het hek. Dus ik met me grappige hoofd rechtsssssssssssssssssss langs het hek (wat eigenlijk niet kon, maar dus toch lukte)
En daarna lekker onze fietsen neergezet en over die houten muur van 3 meter heen geklommen.

Daarna was er nog een vriend van ons gekomen, en wij hadden hem wijsgemaakt dat we onze fietsen er overheen hadden gegooid.

Kom je terug met je heeeeeeeeeel erg stonede hoofd, moet je weer terug over die schutting, dus wij Rennen en springen. Eerst ging jeroen (pred@tor) over het hekje en daarna ik. Maar sta je daar boven aan, en springt WickedDavie ook omhoog, is Jos (R@ider) nog helemaal alleen aan de andere kant, en zijn fiets was ook niet aan de andere kant van de muur. En hij had echt geen idee hoe hij aan de andere kant moest komen en hij dacht dus dat wij ook onze fiets er over hadden gegooid(en ondertussen stonden er al wat mensen te kijken)

Dus ik voor de gein, Josssssssssssssssssss gooi je fiets dan hier omhoog. Dus hij gaat die fiets optillen en wij met alle moeite en kracht enzo die fiets over dat dingetje tillen. En toen hinhg die fiets daar half over die schutting, en ik dacht, kom, ik spring en trek die fiets naar beneden. En toen, ehh, KRAKKKKKKKKKK, maar de fiets ging niet kapot, maar hij maakte wel rare geluidjes) En ehh, dat was opzich best buikpijn van het lachen, want daarna moest jos er nog over heen. En hij met zijn Stonede hoofd proberen uit te leggen aan voorbijgangers (om 3 uur 's nachts) wat wij nou aan het doen waren. En ehh, toen ging die klimmen, en brak ie helaas niet zijn nek. ;-)

Maar ja, dat was het weer voor deze week in vage shit met vage mensen
Nee, hoefde niet, maar dat was wel een stukje makkelijker (dachten we) en onze fietsen stonden daar heel veilig tegen stiekumme dieven
hahaha... wat een verhaal :S Ik kan me voorstellen dat je buikkrampjes had van het lachen. Ik had alleen de hoofden van de voorbijgangers al willen zien.. :P

hugs
hmm waar heb ik dit verhaal eerder gelezen :-P