Partyflock

Wat voor muziek zet je op na/voor een feest?

 
Voor een feest draait mn vriend of zn broer vaak een plaatje.. Voor een club feest is dat vaak soulvolle club... bij hardfere feesten (techno hardhouse) is dat meestal ff opwarmen :-)

Na een feest vindt ik lounge lekker of trance..maar kate bush kan ook lekker zijn.. of keihard meezingen met donna summer :-)
En wat doen jullie? ff na beuken of relaxen ?
ligt eraan waar ik zin in heb...ene keer beuken andere keer trance heb zels al wel eens de radio aangehad toen we thuiskwamen..
Een paar weken voor een feest begin ik met live-sets downloaden van de DJs die op dat feest komen. Zo kom ik vast in de stemming en weet ik wat ik wat ik van ze kan verwachten. Is ook makkelijker als ik moet kiezen tussen verschillende zalen.

Na het feest weet ik niet hoe snel ik de live-sets moet downloaden als ze zijn uitgezonden. Anders ga ik opzoek naar nummers die ik gehoord heb en die ik gaaf vond.
meestal muziek wat op het feest ook gedraait wordt !!! om in de stemming te komen,.....en onderweg naar huis altijd hardhouse en heel soms gewoon de radio,...maar daar ben ik geen voorstander van !!

na Concept hebbe we dikke DANA opgezet om toch nog ff te kunnen beuken !! enja hoor,.... na 5 minuten had ik een cabrio !!! hehehe
Ik zet altijd de muziek op die ze daar draaien, misschien iets rustiger maar dat is dan weer om het de muziek die daar gedraaid word harder te laten lijken
Idd de muziek van het feest op de heenweg... EN als ik mazzel heb, Promo.......

en op de terugweg ook de muziek van het feest, om in de stemming en wakker te blijven hahahaha... ben geen voorstander van radio... heb een keer met iemand meegereden die draaide moeilijke R&B..... werd gewoon letterlijk ziek ervan!! :bah:
heel apart!!!
ik leef op eten, drinken en zonlicht
ik zet meestal hardcore of hardstyle aan vind ik gewoon lekker dan geniet je juist van andere stylen dat heb ik namelijk op teQnology in februari ook al gemerkt hehehehehehehehehe
of ik zet soms hype fm aan of Q-radio vind ik ook wel lekker
hype fm is zeker chill....

hoor alleen te vaak dezelfde shit....

erug jammer..

maarre ontopic.... voor mij maakt het gaan snars uit.... vermaak me op alle muziek wel..
mariah carey? ZIEK ZIEK ZIEK :puke:
ghehe heel raar
dat lijkt mij ook jah
lekker funky groove/tech-house.... of speed garage :-) tliefst pak ik ook Afterparty's waar zulk soort muziek word gedraaid..wat helaas bijna nooit voorkomt..
heen weg in de auto vaak Dj Rush ( no matter what ) - en trugweg nog ff door in de style van t feest, of radio
Voor een feest iets knallends a la Qlimax en na het feest zet ik me gedachte op nul en ga ik National Geographic of Fox Kids kijken :)