Partyflock

Ik ben gestopt met roken!!!!!!

 
Ja ja, ben nu 3 dagen "clean".
Ik moet zeggen dat ik het er erg moeilijk mee heb maar ik ben van plan vol te houden.

Zijn er nog meer Partyflockers die willen stoppen, gestopt zijn of gewoon goede ideeen voor mij hebben? En..... Wie doet er met mij mee?
Nog veel succes....knap hoor!!!!
Ik rookte 2 pakjes marlboro per dag. En dat was gewoon TE veel. Ik ben toen zo'n cursus gaan volgens van Alan Carr. Daar ga je 1 dag heen en geloof me, je bent er vanaf na die dag.

Ik kan je deze cursus zeer zeker aanraden. Het kost 200 euro, maar je bent er wel vanaf. Ik ben nu in ieder geval vanaf oktober gestopt, en heb er sindsdien geen trek meer in. Zelfs met stappen niet.
gaan met die banaan!!!sterkte,ben zelf twee jaar geleden gestopt.
hey meis!! goed hoor
ik ben zelf 3 maanden geleden gestopt
en ja. scheelt een hoop money!!
ben aan t minderen maar goed van je!
ik heb een jaar of 7 gerookt ..met plezier.. op een gegeven moment ben ik gewoon gestopt. Het ging gewoon vanzelf , ik had er geen zin meer in.
Ik rook wel nogsteeds als ik uit ga want als ik bier drink vind ik het echt lekker om te roken. maar dan hoef er maar een paar.
door de weeks drink ik geen bier dus rook ik ook helemaal nooit
Wat knap van jullie zeg!!!
Bedankt voor de tips en de steun.

Hebben jullie last gehad van afkick-verschijnselen?
wow....succes ;-)
Geen last van met stoppen, ik rook af en toe weleens omdat ik het lekker vind, niet omdat ik verslaafd ben, komt neer op meestal in het weekend dus....:bounce:
mijn va zweert bij zouthout (moet je maar lusten)

veel water drinken

enne een speleding vast hebben

het gaat maar om het vasthoue van iets he :P

oja iets gaan doen als je er zin in hebt werkt ook volgens mijn va
de hele tuin staat nu dan ook vol bouwsels :P

maarja misschien dat je beter kan gaan breien ofzow :P
(hehehe offuh borduren kan ook)
SOOOO egt goed van je!!

Ik kannie stoppuh.. Al merk ik wel dat ik nu, op me werruk, veel minder rook... omdat ik hier nie mag roken op me plekkie... moek helemaal naar ander gedeelte van t kantoor lopen, en dan doe je t wel minder..... En dat zoethout is idd een plan, mijn opa doet t ook.... en bij hem werrukt t ook

succes!!!!
heel errug goed van je, k hoop dat je t NU nog vol heb gehouden! Ik zelf heb ben al tijdje (alweer) gestopt met roken en k blowde alleen nog maar en zellufs dathebbik precies vandaag 4 weken geleden voor t laatst gedaan en heb het er totaal NIET moeilijk mee! T zit gewoon allemaal tussen je oren echt waar! Wat is er nou moeilijk aan hetgeen om NIET de handeling te verrichten om een sigaretje te pakken die in je mond te doen en je aansteker te pakken en die peuk aan te steke?? whehe, gewoon NIET doen! Krijg je een nicotinekickje, ffies 5 minuutjes wachte en weg issie (bij mij in iedergeval) Maarja, succes verders!
ik ben ook sinds een tijdje dusdanig geminderd dat je wel kan stellen dat ik ben gestopt :)
Ik ben net ff een half uur gaan skaten, dat is errug lekker nu. Even iets sportiefs doen, dan heb je namelijk helemaal geen zin meer in een sigaret.
Zijn er nog mensen die mee gaan doen? Of vraag ik nu hele rare dingen?
Nu ga je echt te ver!!! ;-)
x
Ikke ook bijna 2 weken gestopt
mijn pa rookte 3 pakkies (barclay) op een dag, op een gegeven moment wilde hij stoppen. Toen had hij gehoord dat er een soort thee te koop was, dat helpt bij het stoppen met roken.
Hij heeft die thee gerdronken voor 1 week. En hij is in een keer gestopt. Een soort chinese thee was dat , Maaar ranzig :bah:. Die thee rook naar volle asbakken die 4 dagen in de regen heeft gestaan. Maar het werkte wel
Damien, heel erg goed! Vind je het moeilijk?

Greetz Gaby
ik wil best mee skaten :) hoef nie te stoppen met roken :)
Aardig van je Fallen, maar ik ben momenteel niet erg gezellig!!! HIHIHI :):):):):):):):):)
Jaa ik ben ook gestopt (voor de zoveelste x) sinds maandag!! En ik heb nog steeds niet gerookt terwijl ik al meer als 3 jaar lang 1 pakje per dag rookte!! K was een keer twee maanden gestopt maar toen nam ik 1 sigaretje en het begon weer....
Nu ga ik het echt volhouden!!! En ik heb in de 5 dagen dat ik nu niet heb gerookt al 15.50 euro bespaart. Als het zo door gaat kan ik straks nog lekker op vakantie ook van al het geld :D:D:D
oneee :)

da beslis ik zelf wel

ennuh zeuren mag tegen mij hoor
He San zeg het nou niet te hard, want hoe vaak hebben wij het wel niet geprobeerd samen
2 Thundergirl> Heel goed van je!!!!!!! Samen gaan we het volhouden. Ben je soms ook een beetje chagerijnig?
Ik ben nu alweer anderhalve maand gestopt en ik ben der erg trots op! En ja tips... niet echt een tip, maar ik heb de mensen in mijn omgeving maar zow afgericht dat ze me geen sigaretjes meer geven. Dat wil nog welles handig zijn als ik gedronken heb want dan snak ik echt naar een peukie af en toe.

Dat gevoel schijnt volgens mn vader helaas nooit meer over te gaan.

Maar veel succes bij het stoppen, het gaat je vast lukken!!
ik ben gestopt met stoppen vanaf de dag dat ik ben begonnen...
vind het kanp van je! kun jij mij niet helpen???????? groetjes ­[img]http://www.smilies.nl/party/dance2.gif[/img]
vind het niet kanp van je maar knap!!!! ­[img]http://www.smilies.nl/party/dance2.gif[/img]
Wish ya lots of luck ... en hoop dat je sterk genoeg bent om het vol te houden.. :)

Stoppen staat bij mij nog niet in het boekie, dus blijf ik nog maar even :D doorstomen.. :)

hugs
2 MasterMorky: Hoe bedoel je helpen?
netjes hoor!

ik heb het ook wel eens geprobeerd maar verder dan een weekie kwam ik niet. Ik kan je advieseren om elke keer dat je trek hebt in een peukie een lollie te eten. Op een gegeven moment word je wel misselijk maar je rookt niet en daar gaat het om!

succes!
Ik heb 5 weken geleden een tongpiercing laten zetten en sinds dien ook niet meer gerookt!!!
Ik kon haast nix met een dikke tong, dus ik stopte ook maar meteen!!!
Gaby ik heb een tip voor je, en al die andere die gestopt zijn....

als iemand vraagt of je een sigaret wil antwooord je met nee dankje (dankje hooefd natuurlijk niet, maar net hoe je opgevoed bent :P ) ik rook niet.

en je mooet niet oover roooken praten, zooo van hooeveel je gerooookt hebt, en tegen iedereen vertellen dat je gestooopt bent....

dus dit is eigenlijk een slecht forum..... (en ik reageer erop....)

ik ben trouwens zelf ook 3 mnd gestopt geweest, maar heb het helaas niet voolgehouden, begon weer met af en tooe een puekie als ik ging stappen, daarna s'avoond een enkele, daarna ook voor ik s'ochtens naar me werk ging en nu ook weer in de pauzes..... (slecht he...)

Greetzzz (K) Ray
:VAAG::VAAG::VAAG:
oops, sorry dat er zoveel ooooooooooooooooooooooooooooooooooo'tjes in staan, maar m'n toetsenbord is een beetje naar de klote.....

:VAAG::VAAG::VAAG:
Heb zelf vanaf me 16e tot me 18e gerookt, gegeven moment geen zin meer in en had zoiets van ik kap, nahja gewoon gekapt. helemaal geen afkickverschijnselen ofzo, mjah tijdje ff meer lopen kanen :P