Partyflock

hoe voel jij je als je een weekend thuis zit.....

 
of komt dit nooit voor???
nou bij dus wel eens...als ik geen geld heb ofzo,
of iedereen van mn vrienden gaat naar een feest ofzo en ik niet..

Maar dan zit je dus thuis op een zaterdagavond en dan baal ik zo ENORM! zit ik echt ff in een dipje; iedereen lekker aan 't feesten en dansen en ik dan niet. Dan hoop ik echt dat het gauw zondag is...
Komt enkele keer voor!
maar dan zijn er meer vrienden thuis
Ik heb het ook wel eens ja ook geen GELD, maar dan maak ik zelf een PARTY hoor, lekker een paar biertjes erbij... en Kei-Hard me MUZIEK aan, Heb ik ook een PARTY :)
ach soms is het wel oke.
Maar het liefste wil ik wel feesten natuurlijk.
En als ik thuis zit en al me vrienden zijn aan het feesten dan voel ik me natuurlijk kut :)
(K)
ik voel me dan egt zwaar beroerd... vooral als je vrienden bellen om te laten horen hoe vet t is!! maar dan rook ik een vette joint en ga ik lekker slape.... en zorgen dat ik de t volgend weekend weer mee kan....
Komt nooit voor dat ik op vrijdag of zaterdagavond thuis zit. Als ik niet naar een feest ga ga ik meestal wel bij vrienden thuis m'n alcoholpromillage omhoog zitten werken :D.
soms maar dan ook heel soms heb ik weleens zo'n avond ja of ik ga naar een discotheek en ben om 4 uur thuis en dan belt iemand op die op een party iis en dan wil ik ook erheen ik wordt er niet vrolijk van maar de week erna ben je bklij dat je een beetje geld hebt overgehouden
Alleen het weekend doorbrengen is niet wat, maar met vrienden kan het altijd leuk zijn. Zeker met je vriendin kan het zelfs leuker zijn!!!
mzzl
euhm...dit gebeurd een enkele keer bij mij.niet vrijwillig maar ja examjaar gaat ff voor
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Daar heb ik gelukkig geen last van ik zorg wel dat ik ergens naar een feest toe ga of gewoon naar een discotheek, als ik wat minder geld heb op dat moment.... nou dan zuip ik maar wat minder.
Soms is het wel ff lekker
Gewoon relaxed filmpie huren met mn vriendin en lui doen op de bank.

Maar anders voel ik me gewoon KUT....
Vrijdag niet uitgaan komt wel is voor, maar dan komt er bij mij thuis altijd wel visite, dus met een breezer en de draaitafels komen we de avond dan wel door.
Op zaterdag thuis.......1 keer gebeurd, 2e week januari dit jaar, was echt te ziek om uit te gaan. Heb achteraf spijt dat ik niet ben geweest, want een zaterdag thuis is voor hetzelfde als rijden in een auto zonder benzine.
ben cker noooooit thuis op vrij en zat.!!!

1 keer geprobeerd om thuis te blijven nou toen het 11 uur werd heel de werled afgebeld om op stap te gaan en als nog gegaan..
ja is best wel klote als AL je vrienden ELK weekend gaan feesten, soms cry
Nou... komt zeer weinig voor, alleen als ik ziek ben en ja dan voel ik me dus ziek...

En zit bijna nooit zonder geld en als dat gebeurt dan ben ik niet thuis want dan gaan ik ma ff ergens kijken of er nog wat te verdienen valt, en ja heb ik nou echt helemaal niets meer en zit ik echt leeg thuis........... Dan voel ik me ZWAAR KUT punt
komt bijna nooit voor..idd meestal als ik egt ziekiez ben..

kheb besloten om aankomend weekend lekker thuis te blijven omdat ik beetje grieperig ben..en tis gewoon ff een x beter..lekker uitrusten..

kga gewoon lekker met mn schatjuh filmpie huren en lekker op de bank hange..:D
Een weekend thuis gebeurd echt heel zelden...ik ben als het gebeurd ook NIET aanspreekbaar...
nou ik ga graag uit.
maar ik kan ook gezellig thuisblijven
samen met m'n vriend.
de drang van"ik moet weg"
heb ik niet zo erg meer.
Zaterdag's krijg ik de zenuwen.. ga ik gekke dingen doen :-)
ZOndag mis ik het rot zijn (jah echt!)
en maandag ben ik trots op mezelf..
Mn lichaam is weer klaar voor ee goed feestje :-D
ik vindt het op z'n tijd wel lekker om 'n xtje thuis te blijven, lekker fit zijn op een zonnige zondag. er bestaat ook nog een leven buiten het stap-wereldje! :-)
komt zelden voor

ik ben een van de weinige mensen die altijd geld schijnen te hebben

kan ook met weinig toe

feestje is het altijd wel :)

soms zelfs wel fijn als ik thuis kan blijven

ik werk namelijk zaterdagsochtends en middag
ik ga ook niet elke week uit hoor. tenminste sinds ik naar feesten ga niet. ik heb niet genoeg geld om elke week te gaan. en moet ook ngo aan mijn school denken.
op zich vind ik het niet zo heel erg. me vriend is er dan ook nog en zitten we gewoon gezellig saampjes.
maar als hij bijvoorbeeld naar een feest gaat, en ik niet, dan baal ik wel als ee stekker. gelukkig komt dat bijna nooit voor! :-)
ppff aarrgh kwil ook feesten! :(
Ik zit wel eens thuis in het weekend, maar dan is het niet omdat ik geen geld heb. Maar omdat ik dan gewoon lekker thuis wil zitten en tv kijken vanuit mijn bed of ik ben met mijn broertje op de PS aan het spelen, ook altijd leuk (als je wint dan)!!! HEERLIJK GEWOON!!

(k) J
dit weekend gaat ik niks doen
kheb alleen het gevoel dat ik vanaaf dus een onwijs bruut terror feest ga missen enz, ben nu dus al beetje aan het kijkuh of ik niet toch zou gaan.....
Computeren doe ik ook vaak in het weekend 'savonds, maar dan met vrienden. Is wel lachen, gaan we heel veel drinken en dan op de Nintendo 64 Mario Party spelen, zo'n heel blij soort van bordspel met blije muziek en stomme kleine spelletjes zoals zo snel mogelijk op de knoppen rammen :)
hoe ik me voel??
zoals NU , kut dus

heb net 10 uur in de bus gezeten vanuit berlijn en heb geen energie om wat te doen maar wordt hier ook gek :(

wheeeeeeelp
(K)
Ik voel met je mee...
Ik ga gewoon zometeen naar bed als iedereen nog moet uitgaan! aarrghh :(
ik baaaaaaaaaaaaal
ik vind 't helemaal niet erg om 'n weekendje thuis te zitten....ben nu ook een weekendje thuis, gisteren nergens heen geweest en vandaag ook nergens heen....heb wel visite gehad gisteren en vandaag duzz dat maakt 't wel gezellig :)
Maar ik denk altijd maar: er is nix mis met een weekendje relaxen en er komen nog zat feestweekendjes aan....
Soms ken ik me behoorlijk kut voelen als ik 's weekends thuis zit. De laatste tijd is het iets te vaak voorgekomen. Koop ik kaartje voor leuk feest, komt er weer iets tussen enzo. En nu zijn me knaakies op dus ken nu nergens heen. :(
Als ik een weekend thuis, komt dat meestal omdat ik aan me school moet denken (examenjaar) en natuurlijk like always geld!! Als ik dan een weekend thuis zit voel ik me echt ongelukkig... zo zielig vind ik mezelf dan opeens... iedereen lekker aan het feesten! :-( Meestal kruip ik maar vroeg me bedje in...
Zoals gisteren dus!! Wat baalde ik zeg!
Iedereen lekker feesten op Climax en ik zit "lekker" thuis me te vervelen.
Vindt het niet altijd erg om een weekendje thuis te blijven, vindt ik af en toe ook wel eens lekker maar niet als er een leuk feest is.
Ik werk om het weekend dus ik kan gewoon niet altijd gaan maar daar baal ik wel vaak van.
Soms heb ik gewoon ff een weekend niks nodig om helemaal ff op te laden voor de volgende reeks .. ben nu ook 15 weken achter elkaar aan het stampen :bounce:
Aankomend weekend naar Antwerpen en dan ff een weekje rust :) gewoon ff stappen in de Ministry
Best wel klote maar meestal heb ik dan togg wat te doen, je moet er dan zelf maar iets van maken vind ik
vin thuiszitten af en toe leuk... maar echt vast op de bank hangen.. tja ligt eraan in welke bui ik ben..
Na een paar heftige stapweekendjes dacht ik laat ik eens een lekker weekendje relaxen, hapje eten, filmpje, uitslapen etc. Dat werkt dus averechts bij mij! Ik ben nog nooit zo lam en moe geweest!!!
Echt waar! Nee, heel af en toe eens relaxen is wel lekker maar dan toch maar liever in combi met tenminste 1 avondje stappen :)
Het komt weinig voor dat ik een heel weekend niet uitga. Meestal 1 dag niet ofzo. En ja dan baal ik ook wel. Vooral als er een feest is en je luistert dan ff naar id&t radio. Moet je dus egt niet doen, want dan hoor je dus hoe het daar is en dan wordt die dip egt heel ernsitg :(
stappen is leuk, maar het is ook een heel gedoe.
Neem nou qlimax: om half 6 zaterdagavond begon t voor mij, en ik was thuis om half 12 de volgende dag. Ben nu nog een beetje brak, blabla..
Natuurlijk was het ontzettend tof en had ik het niet willen missen, maar volgend weekend ga ik lekker een filmpje huren en relaxen!
het komt wel voor dat ik niet uitga, maar dat komt meestal omdat ik al andere dingen te doen heb. of er is gewoon helemaal niets te doen kwa feesten, en dan ga ik de zaterdag avond bij een vriend zitten of zow ..
geen problemen mee als ik thuis zit en dat is om t weekend. woon hier lekker gezellig met mijn 2 broertjes en mijn 2 kids dus ben eigenlijk nooit alleen :)
*snik* *snik*

Afstuderen zuigt... dan zie je te vaak die rot boeken in het weekend :(
vroeger moest ik niet aan thuisblijven denken, maar keb nu zo'n 15 maanden een vriendin en dan is er af en toe eigenlijk niks mis mee. Een avondje voor de buis is dan ook lekker en op zondag je super voelen is ook niet verkeerd ;-)