Partyflock

Dit moet je lezen...

 
Zo, ik ga nu iemand heel erg blij maken (sorry Chris) maar dit moet ik gewoon ff kwijt.

Vannacht een te vet feest gehad in de Ministry in Rotterdam, veel bekenden, ook pffers waaronder een maatje van me Smiley.

Heeft heel de nacht staan :bounce: en te veel alcohol naar binnen gewerkt. Hij is vlak voor het eind weggegaan, naar het station. Daar aangekomen dacht ie dat ie al thuis was of zo want hij deed zijn jas, schoenen EN BROEK uit. hij had het warschijnlijk koud en wilde zijn broek weer aan doen. helaas had ie zijn jas in zijn handen en daar pasten zijn benen niet in. dan de jas maar gewoon aantrekken. nou ja gewoon..wel achterstevoren natuurlijk. em toen kwam de trein.....dus instappen. maar wel zonder schoenen en zonder broek aan!!!! ECHT TE GRAPPIG.
Aan de overkant van het station stond een vriend van een andere maat van me die alles heeft gezien. Helaas voor Chris is die gozer fotograaf van www.terrorworld.nl en zijn er diverse foto's genomen. Die zijn woensdag op de site te bezichtigen (zegt ie).

Is dit normaal na een feestje of hebben jullie gekkere dingen gedaan??

nogmaals sorry Chris ;) maar dit is te grappig!!!
Goed verhaal!
Ik heb ook wel veel vage dingen mee gemaakt , maar kom er nu niet ff op . maar dit is wel steengoed. Ik zou me ook helemaal ziek lachuh!!

greetzzzzzz
OMFG!

Ik zou helemaal kapot gaan van het lachen :D
Wat had die gast trouwens allemaal op? :)
ik wet niet wat ie van te voren op had, denk niet veel want de eerste uurtjes was ie aardig wakker en fit. maar daar heeft ie tequila's, bier, whisky en zo op door elkaar, lekker :bounce: wordt het goed gemixed in je maagje.

kijk maar op
http://communities.msn.nl/ministry/b2slegendeditionministry313.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1803

en de foto erna. dan zie je zijn staat voordat ie wegging!
hehe, was lekker ver heen dus :P
Ik ben ook een keer zo ver heen geweest dat ik alleen nog maar mijn bed in wilde..en dat ging niet snel genoeg.!!
Toen ik bijna bij huis was begon ik mij ook al in de taxi uit te kleden..liep naar het portiek..hup schoenen en jas..liep de eerste trap op...hup panty en jurk...bij de voordeur...hup b.h...en zo door de gang in `t donker m`n bed op geploft.
Grote klap en ja hoor ..de poten bij het voeteneind eronderuit...
Heb zo geslapen,moest alleen diverse keren naar boven kruipen omdat het flink afliep.
:):):):):)Ja hoever kan je gaan???
ik wil die pictures ook wel ff zien eigenlijk hehehehehehehehehehe
hahahahhah heeeel leuk.!!
IK WIST HET MARCEL DAT JE DIT ZOU DOEN, MAAR JA DEZE KOMT OOK WEL IN DE TOP 3 BOVENAAN VAN AL MN TORRIES, GODVERDOMME. DE TELEFOON IS TERECHT EN MOET IK OPHALEN BIJ TIM MAAR MN BROEK MET FOTOTOESTEL IS NOG STEED PLIJTE DUS IK GA ZO ALLE STATION AF. ALS IEMAND HIER MIJN BROEK NOG HEEFT GEZIEN LAAT FF EEN BERICHIE ACHTER.
ENNUH NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER DIE COMBO'S DRINKEN EN ROKEN. DUS GEEN TEQUILLA, WHISKY, BIER EN BLOWEN TEGELIJK, TE GEVAARLIJK GEWOON. EN IK WAS VERKANKERT WANT HAD NIKS DOOR, EN IEDEREEN LACHUH TOEN IK WAKKER WERD
Capslock ook kapot ?
hahaha, wat een gek zeg!! Die fotoos worden er 1 voor die reclame van Mastercard... Priceless!!!! Hihi...... kus!
ja dat kan er ook al bij, jullie doen maar, ik zorg wel dat ik van de fles en dampen tegelijk afblijf, why why why!!!! en hij is zeker priceless
die witte melkflessen op 2e paasdag
tering, ik heb echt tranen in mn ogen van het lachen (sorry man)

en fairytale>>stuur jij hun de link?;D
Voor de vinder van mn broek: Stuur een berichie, ik kom hem ophalen en je krijgt een goede beloning, voor mij is het fototoestel (wegwerpcamera) het belangrijkst want die broek kan verhaald worden maar die foto's niet. Zo net alle station afgeweest maar nog nergens wat gevonden. Tim ik kom van de week langs om mijn telefoon op te halen dus geef ff door wanneer je tijd hebt
Voor de mensen die het nog willen weten wat ik op had:

van te voren, du s'middags ongeveer 3 liter bier
Aangekomen de nodige gratis biertjes bovenin (bedankt barmeiden) daarna nog heel wat bier.
Toen kwam whiskygirl binnen en die nodigde me ff uit om tequilla te zuipen, daarna nog aan de whisky gegaan en ongeveer een geeltje zitten wegblowen dus ik was wel aardig ver, de laatste keer want ik ben zo geschrokken toen ik wakker werd met 20 mensen aan de overkant die je stuk voor stuk uitlachen, mensen ik hoop dat jullie een heerlijke ochtend hebben gehad en tjek de foto's zoals half nederland straks doet op terrorworld want ik ben zelf ook wel benieuwd
HAHAHA, CHris, waarom blijf je mij toch KIEREN VUILE K*NK*RGEK!!!WHAHAHAHAHAHA!!!!;-)
Ik heb nu jezus gezien en het licht, voortaan mag ik niet meer drinken op feesten van hem. Maar wat moet ik dan doen, alleen dampuh nee te vermoeiend, dope nee te slecht, dus dan maar nuchter maar das ook wel saai
chris,chris,hoe flik je het iedere keer toch weer!de ene keer te eigenwijs en de andere kant op lopen midden in arnhem en met je blote billen door r'dam (ook onbekend voor jou) VUILE GEK!hahahaahahahahha,maar je bent nu officeel een TORIE-BOY!!!!!
Nie te bijdehand mevrouwtje want wie wist dr wel zo goed hoe ze moest lopen in arnhem en dan mij de schuld geven omdat ik en san de andere kant op lopen omdat togg niemand het weet, je hebt wel gelijk dat dit de grootste torrie is dus die naam heb ik wel verdiend maar die foto staat dr gelukkig niet
Ik heb niks geregeld, ik wilde ze ook wel zien, maar er staat ook een verhaal maar die kan ik ook nie vinden, echt vaag op die site.
Ik heb het net gelezen op terrorworld en de foto's worden nog gepost, dus kan ik togg nog zien hoe waus ik was