Partyflock

Waarom zijn wij zo gehaat???

 
Afgelopen zaterdag lekker gezellig naar de Hemkade gegaan, was vroeger mijn thuis, dus erheen.
Hardcore T-Shirt aan en word er verdomme bij de ingang verteld dat ik mijn shirt uitmoet doen anders kom ik er niet in. Waarom niet vraag ik? Omdat ze geen gabbers meer binnen willen. Waar slaat dit op???
WTF??? zeiden ze dat??? dammn dat is wel heel triest,ik heb wel es gehad ging ik naar een 91-92 feest en ik had een shirt aan van ID-T met nederlandse vlag erop ging die gast aan de deur ook trippuh!et was toch van id&t nah die gaan echt geen rasictische shit op hun shirt zette ofzow :D, maar om ff terug te komen op je vraag...ze haten ons dankzij RUUD VREEMAN! de bastard asshole
Ze proberen zo de waarheid te ontlopen... hardcore will never die :)
jah slaat nergens op.... wat kan nou een shirt veranderen.?
TonyM 1 april 2002 20:48
jah slaat nergens op.... wat kan nou een shirt veranderen.?
------------------------------------------------
Het zou eventueel agressie kunnen oproepen.


Maar ik denk dat de hemkade gewoon niet wilt dat als de media langs komt, er allemaal gabbers rondlopen.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik ben wel binnen gekomen, maar er deden wel mensen en bezoekers moeilijk omdatik londsdale aanhad. mja, triest gewoon. ze lopen op gabbers te zeiken, maar zelfs doen ze moeilijk omdat ik londsdale aanhad.
ik wor al geweigerd tegenwoordig omdat ik maxxies an me potuh heb :(

voor de rest nix bijzonders :(
Ik kwam vorig jaar bij de Fun bij de Afterparty van Dance Valley (Gate 48). Vroeg die brede bij de ingang of ik niet toevallig een ander shirtje bij me had. (k had een Lonspolo aan) Nee toevallig vandaag niet zei ik. VErder op de avond stonden we even buiten omdat een vriendin van me wat frisse lucht nodig had, moest ik heel toevallig als enige weer naar binnen omdat er te veel mensen buiten zouden staan. ja daaag
Ik heb geen moeite met Lonsdale, maar tis wel gewoon een feit dat neonazi's er ook in lopen :(
En schijnbaar scheren de organisaties dat alles gewoon over 1 kam en dat lijkt me toch ook een vorm van discriminatie :|
daan:Ik heb geen moeite met Lonsdale, maar tis wel gewoon een feit dat neonazi's er ook in lopen
-------------
daar gaan we weer daan, hebben we hier al niet genoeg topics over gehad? nazi's roken ook Marlboro en drinken ook heinike en dragen ook hema-onderbroeken. godver, staatsmongool. waneer word er nou eens over op gehouden. op die manier komt er tog =weer een link tussen londsdale-dragers en nazi. en DIE IS ER VERDOMME NIET.
Heb je helemaal gelijk in Krankheimer, maar alsnog valt het wel een beetje op dat ik op HC parties altijd ruzie had met gasten in Lonsdale en die racistische opmerkingen maakte tegen me.
Maar ik ken ook wel genoeg goeie gasten die in Lonsdale lopen ;)
Ik wist het trouwens niet van die Hema onderbroeken, haha :D
mja, nazis heb je overal. alleen blijken ze erg op te vallen als ze londsdale aan hebben. nazis lopen er ook met andere kledij bij. niet alleen londsdale. londsdale is hoofd-sponsor van rascism beat it festival. wrom zou een nazi daarin lopen.
maar ik vind dat het gewoon moet op houwen met die eeuwige zinloze discussie waarin links tussen kleiding en groeperingen worden grmaakt waarin andere beledigt worden of beledigt voelen ookal is dat neit de bedoeling.

je zegt toch ook niet,

Ow hij is marrokaan, dus die zal wel fietsen stelen.
Mjah, nazi's zuigen gewoon en schande dat ze in Lonsdale lopen. Ze verpesten het er gewoon mee voor de rest...
ik kwam daar aan met me kale koppie en mijn MOH shirt en ik werd gewoon de toegang ontweigerd denk dus ik daar een beetje flink door lopen zeiken want ik zij in eerste instancie Dit shirt hoort thuis in de fun man en daarna zei ik ook nog tegen die lieve uitsmuiter dat 3kwart van de mensen binnen ook gabber was en met lonsdale aanliep dus wat lopen ze daar nou te zeiken in zaandam eigenlijk.

het heeft me gewoon 15minuten lullen gekost met die kale kneus van een uitsmuiter voor dat ik naar binnen mocht op deze voorwaarden:
1 pet af(kan ik begrijpen)
2 MOH shirt uit(kan ik helaas niet begrijpen want eenmaal binnen heb ik ckers nog 4 andere met het zelfde f*cking shirt gezien)
3 ik moest me oorbellen uit(:vaag:)
4 hij zou me flink in het ziekenhuis rammen als ik lastig zou zijn.

jongens ik ben gewoon zwaar gediscrimineerd daao aan de deur en waarom is me nog steeds nie duidelijk want ik ben nooit lastig op een feest ik zal de laatste zijn die gaat vechten of iets dergelijks ik ben het anti-gabber gebeuren van id&t en Q-dance een beetje flink zat aan het worden eigenlijk
ik ook whehe, aar ook oorbellen uit? das nieuw voor me, ik ben wel binnen gekomen met londsdale, er at zelfs rood, wit, blauw in. alleen die arrogante stumpert binnen deden moeilijk, het waren nog bezoekrs ook. aleen op dat soort uitgaans-gelegenheden heb ik altijd wel iewts met andere, ruzie ofzo. en altijd omdat ze vinden dat ik eennazi ben omdat iklondsdale aah heb. wie discrimineert hier nou eigenlijk?
ik weet niet hoor....maar er is een groot verschil tussen racistisch of nazi.......


zeg maar heel groot
tis gewoon schijt dit hele gedoe!ze moeten gewoon nie zo janken aan de deur!pff oorbellen uit,dat vraag je toch ook nie aan de dames?? strakz moeten we allemaal in bloemetjes jurken komen om naar binnen te mogen! en dan wel alleen rooie,witte en blauwe jurken wel te verstaan...;)
zo ik hoor het alweer, iedereen heeft zo'n beetje dezelfde mening hierover.
Volgende week a big middle finger 2 Project:Hardcore!!!!! FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!!!!!!!!!!!!
natuurlijk nie naar P:H maar naar al die tering yuppen op al die feesten. Ben een gabber, blijf een gabber, en nobody on this fucking planet can change that!!! Kom ik nie meer binnen op Q-Base??? Dan toch nie!!!! De fun is toch allang de fun nie meer!!!
ik zie jullie al helemaal lopen in die bloemetjes jurken WHAHAHAHA
Kale bolletjes en kisten WHAHAHA
Kenne ze me wegbrengen WHAHAHAHA
Te triest voor woorden dit. De Fun was altijd de gabbertempel en nu kom je er niet meer in met een MoH shirtje of een petje op??? Valt me ZWAAR tegen van Q-dance!
mij helemaal het lijkt wel of die commercieele organisaties zwaar anti-gabber aan het worden zijn.
terwijl HR tog echt wel een relaxt feest was .. :(
dj kokka
Artiest Kokka
2 daan: daar heb je ook gelijk in dat dat een vorm van discriminatie is!!!maar tegen woordig op feesten zijn ze nou eenmaal moeilijk uit mekaar te houden!!!en daar wordt het er dus niet gemakkelijker van voor de organisatie. en dan is het voor de organisatie niet moeilijk meer !!!denk ik!!
Okee, maar daarom hoef je toch nog geen petjes en hardcore t-shirtjes te weigeren???