Partyflock

Old Skool - Hardcore - DrumnBass

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Hee mensjes,

Gwoon ff uit nieuwsgierigheid: wie van jullie is bekend met DrumnBass ? Wat vind je er van ? Enne, wist je dat de huidige Hardcore en DrumnBass uit dezelfde soort muziek voort zijn gekomen (wat we nou echt oude Old Skool;) zouden noemen) ?
Ben een paar keer naar een Drum&Bass feest geweest , paar jaar geleden in de Dagmarkt in Den Haag. Best wel toffe muziek. Ik kan er alleen echt niet op dansen.Ik hou wel van breaakbeats , maar ik mis de vierkwarts maat gewoon bij Drum&Bass.
Ik vind Drum 'n Bass wel zwaar relax (hardstep dan, Ronni Size enzo vind ik te soft). Bij de Artcore vs. Darkcore feesten van DJ Ruffneck begonnen ze altijd met 1 uurtje Drum & Bass te draaien. Ruffneck zelf doet nu trouwens alleen nog maar D&B (Ruff-Teck label).
I kno. T is op zich wel een redelijk label, maar t zit een beej simpel in elkaar. Weinig variatie.
Ik vind het wel lekkere muziek. Ik heb op een Dance Valley en heel lang geleden een keer op het New Frontier-festival er op staan dansen. Ook ging ik vroeger wel eens naar Hedon in Zwolle en daar werd het ook wel een deel van de avond gedraaid.

Het danst heel anders dan andere house. Veel suptieler en losser. Niet simpel stampen en zo uit je dak gaan. Beide heeft wel wat.