Partyflock

Qlimax-qokers aller lande verenigt u :)

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Hee ik weer ? ;)

De Flokkers die hier al een tijdje zitten en nog voorzien zijn van een werkend geheugen dat nog niet aangetast is door overmatig snoepjesgebruik c.q. rookmachinerookinademing zullen zich misschien een wat idioter plan van mij herinneren.

Kort gezegd: Qoken op Qlimax. En nee voordat je nou weer gaat brullen om snuifpoeder, ik heb t over echt koken, niet over dat witte spul waar de bakker zijn brood van maakt. Iedereen die op de ouwe topic heeft gereageerd n nog steeds zin heeft om wazig te doen VOOR Qlimax (Ja tijdens en na gebeurd zowizo al, daarvoor hoeven we nix te organiseren), reageer maar eens ff.... :):):)

Enne, dat andere plan gaat echt niet lukken denk ik. Ik vrees dat de security hogedrukpannen en snelkookfornuizen vast niet zo relext vind :D.
ik denk dat het feest al wazig genoeg wordt !!!
duse laat de andere wazige goede-bedoeling voor mij maar weg !! heheh.....wat zijn die planne dan? kep vorige topic niet helemaal gevolgd
ow dus ik hoef mijn tell sell pan niet meer te bestellen :)
hehe.. nou enige ideeen voor op qlimax? denk ook niet dat er echt iets heeeeel geks moet worden georganiseerd. er vindt toch een meeting plaats en op die meeting zullen er vast onverwachte spontane dingen gaan gebeuren... toch???

of wil je toch wel ijs meenemen jakuza? hihi
Hh??? Ik snap dr niks van???!!! Whahahaha maar wel lache...(volgens mij klopt die zin ook voor geen kant, maar ben gewoon vaag)