Partyflock

Qlimax-gangers Twente verenigt U :)

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Hee mensjes,

Wie gaat er nog meer met de trein richting t Q-gebeuren ? Ik vind dat het tijd wordt om een stuk trein met zijn allen te kapen en compleet te terroriseren met onzinnige PF-praat, snoepjes van de Jamin en andere officieel erkende dealers en eventueel nog een stampende blaster en gasfornuis.

:)
Wij gaan vanaf Deventer met de trein.. Als je slim bent ga je ook via Deventer, hoef je tenminste niet met dat pokketreintje naar Zwolle.. ;-)
ik ga vanuit arnhem na zwolle en veder...
Jammer...ik ga 's middags al richting Assen en dan met de auto naar Thialf. Heejj Harold zie je daar he!!! Handjuuuhhhh!!! :d:d:d:d
Helaas, wij gaan vanuit den haag/ rotterdam richting h'veen. Kom je ook uit die buurt en ga je met de trein check dat topic dan ff..
Ik ga met de auto van Hengelo naar Haaksbergen (Heatwave ophalen) en dan door naar Deventer (een non pf-er ophalen) en dan door naar Herenveen om te :bounce:
JAJA ik pak de trein samen met 6 andere mensen in Hengelo naar Heerenveen om een uur of zeven. Dus als je wil ga mee!!

L@TER!
Dom idee van me of is het gewoon logisch dat iedereen vanuit waar zo ongeveer wel via Zwolle komt? :P Qlimax-gangers verenigt u in Zwolle
Neneeneneneneneeeeeeeeheeeee, Qlimax-gangers verenigt u bij de lokale erkende Jamin-dealer voor het inkopen van snoepes :P
Tja niks van dat alles ik ga heerlijk met de trein naar Thialf eerst ff langs Zwolle de anderen ophalen en dan housend is scheurend door the Twentse land en Drentse land niet te vergeten het Frieze land naar Thialf.
wij (sosa & ikke) gaan maar weer eens lekker met de auto, luisteren naar onze eigen muziek die ons in de stemming zal brengen !!
wij gaan dus eerst verzamelen bij koffieshop happy days in hengelo
en daar vanuit gaan we met de auto naar qlimax
(hopen dat de rit snel voorbij is)