Partyflock

waar gaan de feestbeesten op vakantie?

 
hey allemaal! ik heb toch best wel een vraagje...waar gaan jullie feestbeesten allemaal op vakantie? ikzelf ga met een groepje van 12 man en mijn vriendin!! naar calella! heb er best wel zin in! kijken of je daar een beetje lekker kan stampen! gaan er nog meer mensen heen of zijn er mensen geweest! post dan ff!

of vertel waar jullie dan wel heen zullen gaan!

groetjes dennis
Wij gaan met z'n allen, ff tellen hoor...9'en naar Portugal...:) wordt vast heel gezellig!!
Naar Benidorm met z'n 5en :bounce:
gabber mamma! ben vorig jaar in salou geweest! de eerste week was echt te gek...toen waren er ook nog duizenden nederlanders enzo...de 2e week viel tegen...ik weet niet welke periode je gaat maar ik hoop in het hoogseizeon...want die 2e week van ons gingen alle hollanders weg en bleven we over met alle vieze stink apanjaarden! en dan is salou echt niet zo heel erg leuk meer....ik bedoel je gaat niet op vakantie voor nederlnaders...das wel zo...maar toch brengt het een bep.sfeer met zich mee alle nederlanders!

een aanrader in salou is ( ligt zelfs effe buiten salou) PACHA...da's een wereldtent! toen wij er waren kwam er op zondag altijd een nederlandse dj (jean,jose) en op woensdag elke keer holland night! dat zijn de leuekre feestjes daar! want in de pacha ken je echt wel stampen!!