Partyflock

Wanneer ga je stoppen met roken? of ben je al gestopt en wanneer?

 
Ik rook gelukkig niet meer.;)

Ben er sinds de zomer van af, 22 aug 2001.

Vind je het moeilijk om te stoppen?
Wanneer ben je gestopt?
Of wil je niet stoppen?
Geef een dergelijke reactie???


Groetjes,

L.
Nog even iets..........

Maar ik rook nog wel jointjes!!!!!!;);)

Dus dat niet meetellen!!!!!!!

Whahahahahahahahhaha.....
Ik ben al jaren een halve roker. Soms een tijdje niet, soms een tijdje een paar peuken per dag. Tijdens parties gaan er 2 pakjes doorheen en ben ik wel eens aan het kettingroken.

Sinds 1 december rook ik helemaal niet meer, omdat ik aan het trainen ben voor een roeiwedstrijd. Alleen voor TE heb ik een uitzondering gemaakt.

Blowen zie ik niet als roken. Dit doe ik zo zelden, dat het toch niet boeit.
Ben ruim twee jaar geleden gestopt,zat mijn kids vurig te vertellen hoe slecht het was,terwijl ik een brandende peuk in m`n handen had.
HBen toen de uitdaging aan gegaan om te stoppen.
Eerst twee maanden heel moeilijk,wist niet waar ik die "lege"hand moest laten,zat behoorlijk in de weg.

Ik ben nu gestopt en 2 van de 3 kids roken nog!!:)
Ik heb nog nooit gerookt :-)
Slim slim beckham was ik er ook maar nooit aan begonnen. Maar waarom stop je dan niet?? tja et is een gewoonte geworden zeker bij het zuipen :D

Maar respect voor mensen die in een keer weten te stoppen en ik ben alleen een paar maanden gestopt met blowen en een jaar gestopt met roken toen ik 12 was, maar nu ben ik mn longen flink aan het asfalteren, maar ja ik rook niet meer maar ook niet minder :D
Ik ben ook al een paar maanden gestopt met roken , ik blow nog wel en op feesten rook ik af en toe maar voor de rest vin ik het al nie eens lekker meer :)
Ben nu om precies te zijn 37 dagen gestopt en ik ga het volhouden ook! Zeker weten
Hmmz ik stop als ik zwanger ben... maar dat gaat nog wel een tijdje duren... maar het staat in ieder geval vast. kan mn eigen leven wel verpesten maar die van mn kindje(s) hell no.
HA ILL STOP WHEN IM DEAD....
nog nooit gedaan master toch beter 4 je lichaam
Miklo-sane
gezondheid bedoel je toch? mijn lichaam is nog op en top!!!!!!!!!!
oke dan gezondheid hoe je het aapje ook wil noemen
Ik wil nog niet stoppen....maar op m'n 35e ben ik zeker weten gestopt!!
Er is nl. bewezen dat rokende vrouwen die ook nog de anticonceptiepil slikken, vanaf hun 35e levensjaar een verhoogde kans hebben op allerlei enge soorten kanker en dat risico verlaag je dus drastisch door te stoppen voor je 35e!!

Heb nu nog niet echt de behoefte om te stoppen eigenlijk....
helemaal mee eens beecespeec nog wat..
Ik rook aleen als ik op stap ben, al haal ik dan alles van de hele week wel weer in dus da's minder....Je hebt gewoon niet in de gaten dat je zoveel staat te paffen, tot je drie dagen later ineens een wel heel erg verrotte strot hebt...Ooit komt er een moment dat ik het helemaal ga laten, maar wanneer dat is? keine ahnung!!!

xxxJackie
ik blow niet meer, ik gebruik geen andere drugs, ik drink niet meer... 1 ongezond ding mag ik wel overhouden vind ik... ik rook totdat ik het genoeg vind, en elke kan de laatste zijn
ik ben 7 dagen lan gestopt met roken

Maar blow nog wel

Dit is 16e keer ofzo dat ik stop, maar dit is eerste keer in me leven dat ik ook stop met roken tijdens uitgaan :)

En zelfs afgelopen zaterdag op q-base is het gelukt

Nu nog hopen dat het zaterdag lukt op qlimax als ik pillen op heb
2 Bacespeessie

Volgens mij heb jij de text uit je bijsluiter van de pil geinterpreteerd zoals jij dat wil en niet zoals ie echt bedoeld is...
ik zie geen reden om te stoppen (nog niet) rook pas 4 jaar duzzzzzzzzzzzz!
ik rook al 8 jaar.... en stop als ik zwanger ben..... lijkt me een goeie reden, ik probeer t elke keer, maar lukt nie en dan voel ik me zo'n loser.... maar voor de kiddo's lukt t wel omdat het hun gezondheid is, dus dan lukt t wel.... hoop ik!
Ben het zwaar met D-Licious eens (behalve het zwanger gedeelte dan :P) Zodra ik kinderen krijg, kap ik meteen. En meteen een goede smoes erbij om maar door te gaan de komende tijd :) hehehe. Misschien dat ik ook wel voor die tijd stop, maar dat moet ik nog zien.
als ik mijn graf in ga!!!
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
soms rook ik 3maanden geneen sifggaret
en nu alleen nog in het weekend en op gelegenheden.,
Ik ben zovaak gestopt met stoppen :S
Tis me na 12 jaar roken dan eindelijk gestopt met roken...
Liep er al een tijd mee in mn hoofd.. maar zei altijd.. ik wil wel stoppen maar mn wil is nog niet groot genoeg... ben nu al sinds half december gestopt en ben er hartstikke blij om.. en hoop ook niet meer dat ik er ooit meer aan begin....

En even voor de wel-rokers... gewoon lekker door blijven roken als je je daar lekkerder bij voelt.. Ik heb altijd zo'n hekel aan mensen die zelf gerookt hebben en nu ineens anti zijn... Tuurlijk is t vies.. maar dat vond ik ook al toen ik wel rookte..

Kuzz... Naat
Ik ben afgelopen zomer begonnen met langzamerhand de boel af te bouwen
en nu rook ik enkel nog jointjes en in op spaarzame wanhoops momenten nog wel s een sigaretje

de behoefte om te roken is compleet weg ik vind er niks meer aan...

geef mij maar een joint :)
ik rook alleen waneer ik zin heb in een sigaret .. en niet meer van 'ow nu zit ik tog op de fiets nu kan ik oowk wel roken' .. alleen s'avonds achter mijn computer rook ik veel .. maarjah nog geen zin om te stoppen..
ik stop wel waneer ik het wil, maar een voordeel (?) is dat ik de hele zaterdag nacht (wrom heet dat eigelijk geen zaternacht?) niet rook omdat ik het ranzig vind, scheelt weer een pakjuh sigaretten ;)
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Mijn vriendinnetje is voor mij gestopt .. nouja .. deels dan maar denk ik :)

En dat vind ik toch wel erg fijn!! (K)je voor haar!
in ieder geval VOOR m'n 35e...schijnt dat je daarna als de pil slikkende vrouw verhoogde risico's hebt op allerlei hart- en vaatziekten en kanker :S :S
en daar pas ik voor...dus voor die tijd ben ik gestopt (ik heb dus nog 8 jaartjes om te stoppen)
ik stop ook niet, ik vind t gewoon lekker om een sigaretje te roken en lekker 's avonds een blowtje roken.
Ik ga proberen na de zomervakantie te stoppen, maar ik heb t al zovaak geprobeert dus dat zegt niks. Maar dan stop ik tenminste niet in mn eentje, mn vriendin doet ook mee das wel beter.
Ben gestopt sind januari vorig jaar. Sindsdien ook minder gaan blowen, jointje in de week of soms 1 in de maand. Voordeel is dan dat ik weer goed stoned word met lachkicks en al :)
ik ga van de zomer waarschijnlijk alleen nog reoken met uitgaan
ga namelijk tegen die tijd is aan conditietraining beginnen
maar ik heb nog niets vast besloten
maar iig wel voor volgend jaar ben ik gestopt dat zeker!
ik stop pas als ik er geen geld meer voor heb zolang ik dat r wel voor heb blijf ik lekker stomend door t leven gaan trouwens als je uitgaat zijn peukies best lekker of zie ik t nou verkeerd
op vakantie in ibiza ga ik 3 weekjes stoppen, eitje toch
ik ben bijna 2 maanden gestopt ik vindt het best lastig,maar ik wil het gewoon volhouden,want 3.20 voor 20 van die kutdingen is echt te duur gewoon...
he alles flex.

ik had op impulz indoor(16-02-2002) zoveel gerookt, nl. 2 pakjes marlboro en zowat een half pakje vanelle zwaar, dat ik gewoon geen zin meer had om te roken. dus ik ben gestopt sinds 16-02-2002 en ik heb er geen moeite mee gehad.

mazzel Houser
T lijkt me wel moeilijk met uitgaan jah. Maar dat zien we dan wel weer.
en als t niet lukt, JAMMER DAN