Partyflock

Leren? of LOSGEAN!!:D

 
Ik zit eens te denken, moet ik nou echt thuisblijven om te leren terwijl er ergens een pompend feessie aan de gang is?? EIgelijk wel he??
MAAR nee dat KEN HAAST NIET AAAHHH
Die keuze is niet moeilijk
lekker beuken !!!!!
voor leren is altijd nog tijd :D
Leren wat is dat, oowja die irritante boeken die je moet lezen voor een of ander velletje waarmee je geld kan verdienen. Doe togg maar liever feesten :bounce:.
plannen ;D :P
Ik kan niet leren als ik weet dat der een feest is

Feest gaat voor school
probeer maar te leren en dan zet je de radio aan en dan hoor je net die hele vette plaat en je weet dat je vrienden helemaal loss staan te gaan..... probeer maar. ik geef eerlijk toe mij lukt het niet. Sterker nog ik zou nu moeten leren maar ik zit weer hier op PF...
Ik heb geen papiertje... maar wel een baan waar ik geld mee verdien en goeie mogelijkheden..... Omdat ik ben gaan feesten hihihi.... dus ga maar lekker!!
:bounce:
leren doe je zondagmiddag maar ofzow, of in de trein weet ik veel hahahaa
JHey San...gaan we nu weer van die achterlijke dingen zeggen??

Wanneer leer je het nu...beuken :bounce: moet toch altijd op nummer 1 staan. Gelukkig kunnen we je vaak genoeg overhalen om eens geen schoolnurd te zijn haha :) :) ;) ;)

Maar gelukkig zie ik je in april weer elk weekend op een feessie. I Love thunder gaat 5 april in ieder geval door, met of zonder Lars!!! Met zou wel beter zijn ---> no entreegeld!!!

Kzie je zondag @ Ministry (nee geen school maandag dus.....)

p.s. je haalt de ene 7 en 8 na de andere, waarom zou je ooit nog is gaan leren. Jij haalt je kennis uit een fles red label!! en af en toe een :xtc:

:lief:
ik zou gaan feesten want tegenwoordig stellen die kutpapieren ook nix meer voor ik heb zelf 4 jaar extra op school gezeten en heb nu geen flikker meer aan dat stukje karton dus ik zou lekker gaan beesteuh als ik jouw was voordat je jeugd voorbij is gegaan aan leren leren leren en nog eens leren geniet ervan want straks is het huisje boompie beessie ;D de keus is voor mij makkelijk hoor
2 Marcel: Niks red label mars dat zou jij togg moeten weten: Jack Daniels das de Whisky :k
daar tussen hoef je niet te kiezen ..... dat is duidelijk.....:bounce:
2 Marcel: Is goed en wat dacht je van the famous grouse, die is pas echt goed te zuipen met cola. Maar ja whisky hoort eigenlijk puur en daarvoor kom je togg weer bij Jack uit
HEY JOH, NIks jOhnny, niks famous grouse...

Ik heb gister een halve fles Johnny op en het was weer TE smerig. Ballantines is ook zeer goed te zuipen. W8 ik ga een nieuwe onderwerp hierover maken haha!